Ahojte,

chcel by som dať do pozornosti moju appku na Android GPX Viewer. Odkaz na Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vecturagames.android.app.gpxviewer .

Nechcem tu robiť na túto appku reklamu, to asi ani nemôžem podľa pravidiel fóra. Iba by som sa vás chcel spýtať tých čo používate Locus Map alebo Oruxmaps, alebo podobné navigačné aplikácie, možno Outooractive. Chcel by som totiž urobiť PRO verziu, ktorá bude mať mnoho ďalších funkcionalít, ale v princípe sa to bude prekrývať hlavne s Locus Map a Oruxmaps, tak neviem aký veľký význam mi má ísť do toho proti týmto dvom perfektným aplikáciám. Nedá sa to tu všetko opísať asi najlepšie je vyskúšať tú moju aplikáciu, ale v princípe je to veľmi jednoduchá aplikácia na načítane gpx alebo kml súborov a vykreslenie trás na rôznych online mapách. Dá sa čiastočne použiť ako navigácia, pretože vie sledovať aktuálnu gps pozíciu, ale nemá ani voice ani turn-by-turn. Dve hlavné veci ktoré momentálne nemá a sú veľmi dôležité pre bikerov sú offline mapy a nahrávanie trás, ale tieto funkcie plánujem pridať do PRO verzie určite. Ale neviem do akej miery mi má význam robiť ďalšie funkcionality do PRO verzie, pretože Locus Map a Oruxmaps nemôžem konkurovať.

Ďakujem vám za všetky vaše postrehy, podnety, návrhy :).
14.06.2015 - 23:53:24
00
nahravanie tras + ofline mapy ma locus v zaklade sa mi zda (pro som si kupil po 3 dnoch pouzivania locusu, takze si nepamatam)
ak sa chces na tej appke ucit, tak pokracuj dalej - mozno najdes svojich priaznivcov a isto sa budes ty a aj appka zlepsovat
ak v tom vsak vidis zarobok, tak sa najskor opytaj autora locusu - on ti opise co to obnasa :)

appku som si zatial nepozrel - skusim cez weekend (resp. ked bude skaredo a volno)
24.06.2015 - 16:53:21
00
Budeš to mít těžké, stávající konkurence ať už Locus nebo Orux umí téměř všechno co taková app může umět. Budeš muset nabídnout něco navíc. Co vidím jako nedostatek je závislost na online mapách (internet v mobilu). Doma si člověk gpx raději zobrazí na velké obrazovce.
24.06.2015 - 17:03:37
00
keyboard_arrow_up