Lebo mne hej..este ze som siel pomaly..a bol relativne blizko domu..
Tak co keby sme sa skusili aspon nepotit?
ASI JAZDIM MOC MALO A OPATRNE.
haha...to poznam,take muchy vedia nasrat
kamos mi rozpraval o nejakom maratone z Ciech,kde dostal chlapik na starost zasobovanie vodou pocas sutaze,klasicke stoly s poharmi a chlapik rozmyslal...co potrebuj cyklisti na takej sutazi najviac?Cukor predsa!
kamos mi rozpraval o nejakom maratone z Ciech,kde dostal chlapik na starost zasobovanie vodou pocas sutaze,klasicke stoly s poharmi a chlapik rozmyslal...co potrebuj cyklisti na takej sutazi najviac?Cukor predsa!
stalo sa mi nieco podobne,jedneho krasneho dna som si prisiel na benzinku (autom) a pred autom take deti (NEGRI) sa hrali: nafukovali dusu na biku a v zapeti ju hned spustali pozeral som na nich ci im nahodou neje** A oni vam zrazu zacali fukat dusu co to da a ta dusa strelila bol som v aute ale bola to taka rana ze som nic nepocul na take 2min. Hned vysli vseci z obchodiku pri benzinke ci nieco nehori vsetci zamestnanci vcetne ludi nevedeli co sa stalo tie deti(negercata) na zemi v soku a ja v aute. Vysiel som von a to ste ma mali vidiet ako som ich tam pomali skopal donemoty
navrat k teme!
Ako v poslednej dobe vsetky ostatne...
bohuzial suhlasim
Ako v poslednej dobe vsetky ostatne...