inak museli by ste sediet na biku velmi vela aby sa to prejavilo na potencii a aj dost rokov...
a vetsina z nas(si to priznajme) cez zimu vobec nejazdi
Stretli sa dvaja dedkovia v parku na lavicke a vzpominaju ake to bolo ked boli na fronte a jeden z nich hovori:
"Pamatas ako nam davali do caju brom aby sme nemohli za dievcatmi?"
"Pamatam. A svina uz zacina zaberat."
ale hold vzdavam aj tak userovi menom dominik lebo vniesol do nasich vaznych diskusii sviezi vietor, kde som sa zasmial aj na veciach na ktorych by som to nikdy nerobil
takze dominik nenechaj sa ostatnymi odradit a prispievaj.....aspon nam otvoris nove horizonty o ktorych sa nam ani nesnivalo....
dominik, dá sa zohnať sedlo s drážkou alebo otvorom alebo BG. tým którým sa to prejavilo, sa to prejavilo 10 rokov po jazdení na tvrdých tenkých sedlách. neviem či už ubehol čas MOŽNÉMU ZÍSKANIU IMPOTENCIE na komfortnejších sedlách. porovnaj jazdu na starom a nejakom novom dobrom sedle - 100 a 1 pre naše trubice, takže MOŽNO budeme tí čo zistia výsledky šlapania na tvarovaných sedlách. je to zbytočne skeptická téma. mňa nebaví rozprávať sa čo zlé sa mi ide stať (ajtak rátame zo všetkým) ale radšej o pozitívach. dovoľujem si povedať, že nikoho
Cakam kedy sa dozviem ze aj dlhodoby sex sposobuje impotenciu!!!
posledný komentár: 30. 11. 2025 o 9:08