Aj vas irituje ten komunisticky banner ked otvorite nejaku temu? Je uplne dole.. Otrasne. Je to jeden z meniacich sa bannerov, na takomto slobodnom fore podla mna nema co hladat..
Aj vas irituje ten komunisticky banner ked otvorite nejaku temu? Je uplne dole.. Otrasne. Je to jeden z meniacich sa bannerov, na takomto slobodnom fore podla mna nema co hladat..
Prave preto, ze to je slobodne forum ma to nedrazdi. Jednoducho je mi to lahostajne. Mna viac irituju debili a to uz zo slobodou fora a celkoveho myslenia nema nic spolocne
Heňo dakujem, prevaze velmi dobre. Komunisti su u mna ale na rovnakej urovni s fasistami. Takze pre mna je to akoby tam bol banner NSDAP a pod. A ver,ze pojmy sloboda a reklama chapem. Jedoducho ma irituje ked take nieco vidim trebarz v sarisskom pojazdenicku. Takze sa slobodne sa vyjadrujem, ze mi to jednoducho vadi a nemuselo by to tu byt.. tak ale asi nas vela nie je.
Ach jaj!!! vy mate starosti Si myslite, ze cervo bude makat niekde v anglicku a potom z vyplaty financovat forum aby ste si vy mali kde vylievat vase nazory??? To teda nie! Kazda reklama prinasa peniazky na chod fora a ci je to reklama na prasok, ktory aj sneh vybieli....alebo na kadejakych "skvelych, poctivych" politikov.....je to jedno. Hlavne, ze nam forum funguje
a k teme.. myslim ze je to uplne jedno na aku polit. stranu tu bude blikat banner... ja sa nad tym akurat pousmejem a to je tak vsetko.. a nebyt tejto temy ani si to nevsimnem .. nikdy som nedoscroloval az na spodok stranky.. vzdy len po posledny prispevok...
Veď reklama je všade aj keď je pravda, že viac sa mi páči táto
..jj, ta je dobra ...i ked...aj "cerveni chlapci" by sa mohli dat na banner nafotit v spodnom pradle a mozno by im stupli preferencie
Aspon by sme videli "pivny socializmus" v reale
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Chceš radšej spoplatniť fórum?
Očividne nechápeš podstatu slov "slobodné" a "reklama".
dali prachy na "dobrú" vec a aj tak dosiahnu veľké H
lebo napriklad tu maju určite 200 % úspešnosť
a inak už tam ten banner nieje, teraz tam je učenie angličtiny cez PC
a k teme.. myslim ze je to uplne jedno na aku polit. stranu tu bude blikat banner... ja sa nad tym akurat pousmejem a to je tak vsetko..
..jj, ta je dobra
Aspon by sme videli "pivny socializmus" v reale