Dnes ráno technický problém a ja som ostal visieť cca 40min. na hlavnej ceste, okolo prešlo asi 286 áut, no ani jedno nespomalilo. Nik sa neopýtal či som OK? Po čase mi to bolo už aj smiešne no jedno som vedel, že ja by som sa ako vodič určite opýtal!!! Som zvedavý na vaše skúsenosti s takouto či podobnou situáciou?
Osobne ak by som išiel autom okolo niekoho stojaceho v cyklodrese, ktorý by mi nemával, asi by som tiež nezastal. Z danej situácie totiž nemusí byť zrejmé, že potrebuješ pomoc. Ak by som zastavoval pri každom len tak postávajúcom popri ceste, ďaleko by som sa nedostal, nehovoriac o tom, že zastavovať autom kdekoľvek nemusí byť vždy najbezpečnejšie. Iné je, keď idem na biku, vtedy sa vzhľadom na okolnosti dá zastať a opýtať, či je všetko OK, či netreba pomôcť.
Ak mám problém, ktorý neviem vyriešiť na mieste a neviem ísť ďalej a očakávam pomoc od okoloidúcich v autách, tak aspoň mávam. Ak to mám už inak poriešené a nemávam, tak sa nečudujem, že nik nezastavuje, ak teda neležím ani nesedím na krajnici.
mimochodom buchla mi gáluska následne som spadol..nič vážne