Neviem ako vam, ale mne tu chybaju perly tohoto skveleho prispievatela. Urcite si nanho pamatate este zo stareho fora, to sme sa nasmiali (aj rozculovali). Neviete kde je, aby to tu trochu ozivil? Sa mi zda ze odkedy je regstracia povinna, tak sa vytratilo mnoho takychto typkov.
teraz ste ma s tym dominikom dostali. Ja som si uz davnejsie myslel, ze to tu nejaky vtipalek naschval dopisuje take kraviny pod pseudonymom dominik, aby sa bolo nad cim smiat. Obdobie anonymity malo svoje pokusenia
u mna to na red bull nevyzera myslim ze je to bier, vidla je určite velkopopovicky kozel joj dal by som si ale samozrejme v praci je alkohol nepripustny.
Ale no originál je originál! a na dominika nikto nemal a pochybujem že jeho hlášky dokáže ešte niekto aspoň napodobniť. vidíte vtedy sme naňho nadávali a teraz nám chýba
Bobo, nevie, pretoze anonym je ako jeden user a tym padom je tam strasne vela ip, chapes resp. napisem to inak, z ip, z ktorej pisal on teraz nepise nikto z userov, ktori su registrovani.
priznavam nechal som sa trosku uniest...
ale sa to tu rozvirilo...
tu je dokaz o mojej identite
a co sa tyka bajku tak vidla je stella artois, riadidla budweiser kombinovany so staropramenom , sedlo je foster's a zvysok je carlsberg... vas oddany quidoo
v podstate je toto prenho svojim sposobom vyhra a zadostucinenie... chalanisko bolo tak bystre a prefikane ze sa nam takto vrylo do pamati... viem o com hovorim... ja sa teda nevidavam len tak za niekoho
jj, dominik bol iny borec... na toho sme nikto nemali. tie myslienkove pochody boli jednoducho jedinecne... sak som raz aj skoro padol citani pri jednom jeho prispevku. mali by sme mu "postavit" nejaky ten virtualny pamatnik nie? to by sa mozno vratil a toto forum by opat zaziarilo nevidanym vtipom a zabavou... alebo radsej nie...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jj
podla mna sa nedokaze zaregistrovat, ale velmi by som ho neprivolaval
quidoo, teraz si vyber, ktory profil ti treba zrusit
ale sa to tu rozvirilo...
tu je dokaz o mojej identite
a co sa tyka bajku tak vidla je stella artois, riadidla budweiser kombinovany so staropramenom , sedlo je foster's a zvysok je carlsberg...
veru, veru vela si zmeskal