Poznate to? Skratka Den Blbec.. mne sa dnes na
biku podarilo zlikvidovat spätne zrkadlo na Fabii Mestskej policie.. sakra, drahy vyjazd.. nastastie, len trosicku krvi a nejake tie modriny samozrejme budu.. a zase budem zasivat gaturky

..ach jaj..a samozrejme odlahcena penazenka - a to som sa robila plany, co vsetko na biku vymenim.. no, ale co uz.. aspon ma blba zenska (ja) ponaucenie..
Nechcem byt morbidna, ja len, ze ked sa niekomu stalo tiez nieco "fajne", tak ma to snad vytrhne zo sebalutosti a poviem si, tak mozem byt rada, ze sa mi nestalo nieco horsie..
(ak sa to nehodi, pokojne to kompetentni zmazte)
boze kvoli litru tolko papierov, vyondil by som sa na to. Kaslat cele poistovne. Ale hej mas pravdu nebol by to liter ale iba 500sk a aspon 3 hodiny skrateneho zivota.
no, liter bola len pokuta, platenie za zrkadielko este len pride.. par ludi ma strasilo, ze platili aj 5 litrov, takze uvidime..
palo TT, to poistenie nemam, ale asi nad niecim porozmyslam, kedze som taka nebezpecna
lagonda, aj my sme si celkom fajn zabikovali, hlavne to blaatko stalo za to.. do zaparkovaneho auta? au.. tak to by sa mi cely mozog asi premiesalo.. a bike - starucky Giantik - moj milasek..
joj, ale ste zlati - hned mi je lepsie, pri tych Vasich "bolackach"..
ja zomrem, nahodim taku udicu, vykrikujem po lese, a ona nic, ani sa neprizna... a tak by sme sa k sebe hodili...
btw. nebol ten bajk starucky Giantik (maly edit
dobra ***** vyplodena.. lebo myslim ze to je kazdeho konicek behat bajkom po strechach na parkovisku pripadne narazat do vozidiel ci uz iducich alebo stojacich
Ale inak prajem kazdemu vela stastia s vybavovanim tej nahrady potom dajte vedet kolko to trvalo snad nemureme dovtedy
btw. nebol ten bajk starucky Giantik (maly edit
ehm, a s tou poistkou sa este tak neponahlam
schvalne aky ti udali dovod? utok na auto verejneho cinitela?
ee, nie.. nieco ako vinnik dopravnej nehody..
P. S. chceli mi dat 2 litre, ale..
premyslala som nad tym, ale ked v telke, tak vyzerat aspon trosku k svetu - bike bol ako namoceny do blata a ja napodobne..
Jasneee, babam sa vzdy vsetko prepecie
Inak moja prihoda na biku. Ked som bol este maly spunt a bikoval som na starej tazkej BMX-ke, tak som si to svistal dole kopcom po nasej ulici a chcel som prejst po poklope na zumpu vedla cesty. Ibaze ten poklop z predchadzajuceho dna tam nebol... Jedine co si pamatam je tma a potom som sa zobudil az doma na posteli (nastastie nie smrtelnej). Odvtedy mala moja BMX-ka celkom pekne ohnutu prednu vidlu.
a coze sa ti prihodilo? neprimerana rychlost nebodaj?
ach jaj, tak sa vratim k mojmu poslednemu humoru na tuto temu, robil som si z teba srandu, ze plast sa nasadzuje tymi stuplikmi smerom von a nie dnu smerom do duse... myslel som doslova naruby, nie len opacnym smerom... (ved to kopa bajkerov ani netusi, ze su smerove plaste), takze trochu chapem, preco si sa nechcela priznat k nam...
ja uz si z teba srandu robit nebudem, slubujem...
Ked sa dari, tak sa dari...