Poznate to? Skratka Den Blbec.. mne sa dnes na
biku podarilo zlikvidovat spätne zrkadlo na Fabii Mestskej policie.. sakra, drahy vyjazd.. nastastie, len trosicku krvi a nejake tie modriny samozrejme budu.. a zase budem zasivat gaturky

..ach jaj..a samozrejme odlahcena penazenka - a to som sa robila plany, co vsetko na biku vymenim.. no, ale co uz.. aspon ma blba zenska (ja) ponaucenie..
Nechcem byt morbidna, ja len, ze ked sa niekomu stalo tiez nieco "fajne", tak ma to snad vytrhne zo sebalutosti a poviem si, tak mozem byt rada, ze sa mi nestalo nieco horsie..
(ak sa to nehodi, pokojne to kompetentni zmazte)
a to si sa jej nevedel prihovoriť? ... omg martin ...
a ak bola tak to je skoda, mohla s nami fajne pojazdit ... co to mala za bike? vsimol si niekto?
Edit: hmmm ... skodaaaaaaa (bola si to teda Ty)
A k teme: Ja som raz v PN napalil v slusnej rychlosti do zaparkovaneho auta ... kuuurna to bol sok, ked som sa zviechal zo zeme ... ale stastie, autu ani biku sa nic nestalo (lacnejsie ponaucenie, ale stava sa).
Ale inak bolo dneska krasne
Keby si mala poistenie zodpovednosti za sposobene skody, tak by ta cena opravy tolko nemusela trapit. Za priblizne 500Sk rocne mas poistne plnenie tusim do 2mil. Potom moze aj tvoj pes trhat deti
Inak niektore poistovne to ponukaju aj ako doplnok k poisteniu domacnosti, takze pozri doma zmluvu, mozno usetris.
Inak niektore poistovne to ponukaju aj ako doplnok k poisteniu domacnosti, takze pozri doma zmluvu, mozno usetris.
boze kvoli litru tolko papierov, vyondil by som sa na to. Kaslat cele poistovne. Ale hej mas pravdu nebol by to liter ale iba 500sk a aspon 3 hodiny skrateneho zivota.
boze kvoli litru tolko papierov, vyondil by som sa na to. Kaslat cele poistovne. Ale hej mas pravdu nebol by to liter ale iba 500sk a aspon 3 hodiny skrateneho zivota.
Skrateny zivot budes mat, ked sposobis na biku nehodu, pri ktorej sa znici par aut
Inak bol som milo prekvapeny, ze niektore poistovne idu celkom s dobou.
http://www.union.sk/index.php?www=catal ... d_item=109
Nechcel riskovat, ze by sa o tom dozvedela Danka