Ja by som zavolal TV Markízu a zahral to na policajnú brutalitu, požadoval náhradu všetkých škôd + bolestné a večer by som ešte bol v správach :D

premyslala som nad tym, ale ked v telke, tak vyzerat aspon trosku k svetu - bike bol ako namoceny do blata a ja napodobne..
24.02.2008 - 19:48:01
00
P. S. chceli mi dat 2 litre, ale..

Jasneee, babam sa vzdy vsetko prepecie :wink:

Inak moja prihoda na biku. Ked som bol este maly spunt a bikoval som na starej tazkej BMX-ke, tak som si to svistal dole kopcom po nasej ulici a chcel som prejst po poklope na zumpu vedla cesty. Ibaze ten poklop z predchadzajuceho dna tam nebol... Jedine co si pamatam je tma a potom som sa zobudil az doma na posteli (nastastie nie smrtelnej). Odvtedy mala moja BMX-ka celkom pekne ohnutu prednu vidlu.
24.02.2008 - 20:20:57
00
keby mala policia biky, ziadne spatne by sa neodpalovali :idea:

Naposledy upravil tmax dňa 24.02.2008 - 20:37:15, celkovo upravené 1 krát.

24.02.2008 - 20:23:46
00
Tak pridam aj ja moj dnesny este horuci zazitok...(ale sorry nieje to z bikovania)...idem si to tak do zakruty s autom a zrazu sup... a som vo zvodidlach.....ku_va.....moja chuda penazenka bude lahsia o par tisicok...kua, kua kua.. :evil:
24.02.2008 - 20:24:37
00
speedy: odporucam temu pieskovisko, tam sa mozes vyliat bez cenzurovania :lol:
24.02.2008 - 20:28:53
00
ja len koli to u ze ked sa dari tak sa dari...cely vikend je na piip. najprv holka a potom auto..
24.02.2008 - 20:31:04
00
k tej holke...ked uz sa to stalo, tak to tak ma byt
24.02.2008 - 20:47:40
00
Tak pridam aj ja moj dnesny este horuci zazitok...(ale sorry nieje to z bikovania)...idem si to tak do zakruty s autom a zrazu sup... a som vo zvodidlach.....ku_va.....moja chuda penazenka bude lahsia o par tisicok...kua, kua kua.. :evil:

a coze sa ti prihodilo? neprimerana rychlost nebodaj? :wink:
24.02.2008 - 20:57:08
00
si spominam z leta, ze som chceli ist bikovat, ponahlal som sa za jednym aby som nezmeskal, a to mate tak, ked radite, nejak cudno skace retaz, pritom kontrolujete tretru ci ju mate spravnu zapnutu a odkladate telefon do zadneho vrecka, kuk a praaaaaaask, odrazene spatne na jednom peknom aute nejaky renault mini-van, nehodu som neplatil ale 2800 za vsetok material a orobut ano :( auto stalo na krajnici, na ciare!!! :shock: :oops:
24.02.2008 - 22:36:02
00
...ze si nikto nevsimol ten moj opacne nahodeny zadny plast...

ach jaj, tak sa vratim k mojmu poslednemu humoru na tuto temu, robil som si z teba srandu, ze plast sa nasadzuje tymi stuplikmi smerom von a nie dnu smerom do duse... myslel som doslova naruby, nie len opacnym smerom... (ved to kopa bajkerov ani netusi, ze su smerove plaste), takze trochu chapem, preco si sa nechcela priznat k nam...

ja uz si z teba srandu robit nebudem, slubujem... :twisted:
24.02.2008 - 23:16:30
00
Hm piatok som si na basketbale narazil clenok. V sobotu som cely den ralaxoval nech som fit na nedelny vyjazd /Bikeri TN/. No nejak mi to nedalo a bol som sa v sobotu vecer este odviest len tak light nech pretiahnem nohy a svalovicu a to som mal tak opuchnutu nohu ze som sa ledva obul do tretier. Vsetko bolo ok az na navrat domov kde pred domom v nulovej rychlosti som si nedokazal odopnut tu bolavu nohu z spd a padol som na koleno- au. Neuveritelna seria vsemoznych nadavok sprevadzala pokus odopnut sa po leziacky no bolo to vsetko marne. Musel som sa zase postavit a az potom sa moje spd umudrilo a pustilo ma.
Ked sa dari, tak sa dari...
25.02.2008 - 08:33:20
00
Matt: čo dodať ... snaď len toľko, že aj ja som vlastne hamblivy ... :D

Missy: Pozri ... vlastne sa už poznáme, tak keď budeš mať chuť pojazdiť v skupinke, vieš komu sa ozvať (nemusim to byt bezpodmienecne ja :) ) ... dufam, že budeme stihať za tebou
25.02.2008 - 08:37:05
00
a coze sa ti prihodilo? neprimerana rychlost nebodaj? :wink:

No nejaky koko_ vysipal v zakrute jemny strk a ked som tam vbehol tak som sa uz len smykal...odnieslo si to riadenie....dufam ze toho nebude viac.
25.02.2008 - 10:43:29
00

No nejaky koko_ vysipal v zakrute jemny strk a ked som tam vbehol tak som sa uz len smykal...odnieslo si to riadenie....dufam ze toho nebude viac.

Ha. Na strk v zakrute som zabudol - vcera pri testovani tohlo stroja http://bike-forum.cz/forum/fotky/nase_b ... etail=4816 som hodil dalsiu kabelu. Babka ktoru som predbiehal a potom ona mna ma pocastovala poznamkov ze to chce pomocne koliecka :-D
25.02.2008 - 10:47:57
00
Strk je svina....a hlavne v zakrutach.. :evil: :evil:
25.02.2008 - 10:50:34
00
keyboard_arrow_up