ahojte... zaujíma ma celkom koľko km dochádzate do práce, koľko vám to trvá, v akom dennom čase tá cesta je, aký sposob dopravy preferujete, odkiaľ kam idete a ak využívate auto, aky je cca pomer dialnica/ okresky .... viacmenej ma zaujima západné Slovensko ale kľudne môžete napísať aj iné oblasti. dík
Bike: 5km do práce asi 17 minút. 5km z práce asi 25 minút. 100% mesto.
MHD som prestal používať 2 roky dozadu, ale vychádzalo to medzi 20 a 30 min. oboma smermi. Záležalo od premávky a a dĺžky čakania.
Auto nemá zmysel. Firma je v centre mesta, takže by som aj tak musel platiť za parkovanie minimálne 100 eur mesačne.
zaujima ma hlavne ci niekto robi autom 60-100 km, aky cas a na akych cestach
Keď sa dá celoročne, tak na biku 6 km (12 min) do práce a min 14 km (30 min) - 20 - 30 km z práce podľa toho, akú skratku zvolím. Inak autom. Niekoľko mesiacov som dochádzal 70 km autom za cca 1 a niečo hodiny, z časti aj Martinskou diaľnicou...
takze to asi hladas nejaku takuto odpoved. Nie je to priamo dochadzanie do prace, ale obcas mam napr projekty a ludi v DS. Takze napr 2 tyzdne denne jazdim BA centrum - DS a spat. Jedna cesta tak 45 km. Rano o 4,5 to dam v zime ci v lete za nejakych 35 min. O 6 uz za 40. O 8 ak odidem z domu, tak o 9 som neni v DS, premavka v BA ma zabija.
Naspat do BA je to vacsinou peklo. Rano o siestej siedmej to mas na hodinu a pol. Doobeda stale k 1:15. Poobede do tej druhej to stihas za hodinu. Ak ale ides z DS po tretej, priprav sa na hodinu a pol. Vece opat hodina a v noci za tych 35-40 min.
Stale sa bavime o DS centrum a BA centrum, trasa bez nejakej nehody, co to znacne predlzi. Jazdim to posledny rok, takze relativne cerstve info.
ak to zisťuješ kvôli potenciálnemu dochádzaniu do práce, tak je najjednoduchšie si to odsledovať cez googlemaps, alebo waze..
mne trvá Modra - BA letisko, ráno okolo 8 cca 40 min autom, aj keď skôr viac, záleží od dňa, počasia atď..cca 14/18 km cesta/diaľnica, naspäť cca 35-40 min. Bicyklom to je štandardne podľa vetra +-48 tam, 50 - 120 min späť.
Ja som dochádzal ešte voľakedy do BA okolo 1h5min bicyklom (30km)
Teraz na Orave mi 40km trvalo priemerne 1.5h
Neskôr som zmenil robotu vzdia 20km mi trvala cca 1h13min (malé (ale podstatné) zmeny na bicykli
Vlastne, už teraz keď mám porobený bike tak aj týždenný nákup vybavím na ňom
nijako:-) .... job nevysiel ale medzicasom je iny a to uz mam 16km.... takze pomaly zacinam vymyslat trasy aby to rano bolo na 25min a poobede to natiahnut na cestaku aspon na 60, pripadne na horaku cez mk aspon 30 - 35
... ale na porovnanie z vlanajska.... do prace 35km (Casta - BA Istrochem)... autom rano 5:15 cesta trvala cca 35-40 minut a na bajku5:05 ... 52-57 minut podla vetra
Zmeral som si vzdialenosť do práce ... chodím pešo. Trasa u mňa je podľa aktuálnych podmienok.
Ak je sucho, prípadne v zime mrazivo tak to mám 1,2 km a časovo 12 minút, prevýšenie 40vm.
Ak je mokro tak trasa je 2,5 km a 23 minút, prevýšenie 60vm.
Do práce dole kopcom a z práce hore kopcom. Pri dlhšej trase trochu aj zvlnená časť trasy, preto ten výškový rozdiel.
drazdiak-obi(pristavny)
cca 9km bike do 25 min, cely cas mimo ciest, len asi 2-3x krizujem cestu cez prechod
bus 17min + zapchy + peso na/zo zastavky, teda realne to je tak 30+
auto cca 15 min +- zapchy, vacsinou to ale dam rano o 10tej bez zapchy , nazad okolo 15-16tej je to uz horsie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
MHD som prestal používať 2 roky dozadu, ale vychádzalo to medzi 20 a 30 min. oboma smermi. Záležalo od premávky a a dĺžky čakania.
Auto nemá zmysel. Firma je v centre mesta, takže by som aj tak musel platiť za parkovanie minimálne 100 eur mesačne.
Keď sa dá celoročne, tak na biku 6 km (12 min) do práce a min 14 km (30 min) - 20 - 30 km z práce podľa toho, akú skratku zvolím. Inak autom. Niekoľko mesiacov som dochádzal 70 km autom za cca 1 a niečo hodiny, z časti aj Martinskou diaľnicou...
Naspat do BA je to vacsinou peklo. Rano o siestej siedmej to mas na hodinu a pol. Doobeda stale k 1:15. Poobede do tej druhej to stihas za hodinu. Ak ale ides z DS po tretej, priprav sa na hodinu a pol. Vece opat hodina a v noci za tych 35-40 min.
Stale sa bavime o DS centrum a BA centrum, trasa bez nejakej nehody, co to znacne predlzi. Jazdim to posledny rok, takze relativne cerstve info.
mne trvá Modra - BA letisko, ráno okolo 8 cca 40 min autom, aj keď skôr viac, záleží od dňa, počasia atď..cca 14/18 km cesta/diaľnica, naspäť cca 35-40 min. Bicyklom to je štandardne podľa vetra +-48 tam, 50 - 120 min späť.
Teraz na Orave mi 40km trvalo priemerne 1.5h
Neskôr som zmenil robotu vzdia 20km mi trvala cca 1h13min (malé (ale podstatné) zmeny na bicykli
Vlastne, už teraz keď mám porobený bike tak aj týždenný nákup vybavím na ňom
... ale na porovnanie z vlanajska.... do prace 35km (Casta - BA Istrochem)... autom rano 5:15 cesta trvala cca 35-40 minut a na bajku5:05 ... 52-57 minut podla vetra
Ak je sucho, prípadne v zime mrazivo tak to mám 1,2 km a časovo 12 minút, prevýšenie 40vm.
Ak je mokro tak trasa je 2,5 km a 23 minút, prevýšenie 60vm.
Do práce dole kopcom a z práce hore kopcom. Pri dlhšej trase trochu aj zvlnená časť trasy, preto ten výškový rozdiel.
cca 9km
bike do 25 min, cely cas mimo ciest, len asi 2-3x krizujem cestu cez prechod
bus 17min + zapchy + peso na/zo zastavky, teda realne to je tak 30+
auto cca 15 min +- zapchy, vacsinou to ale dam rano o 10tej bez zapchy
Na 🚴🏻♂️ 20 minút.