ahojte... zaujíma ma celkom koľko km dochádzate do práce, koľko vám to trvá, v akom dennom čase tá cesta je, aký sposob dopravy preferujete, odkiaľ kam idete a ak využívate auto, aky je cca pomer dialnica/ okresky .... viacmenej ma zaujima západné Slovensko ale kľudne môžete napísať aj iné oblasti. dík
corsair nie kazdy den sa mu musi chcet slapat, sam to tak mam. 5,5km, na biku 13-14min, autom +- tak isto, podla premavky a ako sa podari zaparkovat... busom najdlhsie, 23min(aj s cestou na a zo zastavky cca 8min). Niekedy prsi, inokedy poobedny program nedovoli ist na biku, alebo som proste len rano taky unaveny ze nato serem Takto mam za minuly rok 105x z nejakych 120 prac. dni kedy som bol v robote apr-okt.
Ja som ráno furt čerstvý jak šťuka ... preto spávam, aby som dobil baterky.
Čo robíš v noci ... buď pretrtkaná celá noc, alebo sa Ti sníva s lopatou (vtedy, som pravda aj ja ráno celý doráchaný)
No ja som (keď som robil tam) chodil každý deň ráno 3:30 z domu aby som bol 4:30 v robote bicyklom (20km)a poobede som niekedy dal ešte tak 50-60 niekedy 120. Každý deň je aj sobota nedeľa sviatok. Každý týždeň aspoň 1-2x som poobede išiel cez horu tzn o 1-2h dlhšie lebo som musel tlačiť.. Najlepšie bolo keď sme v robote trochu oslavovali a cestu domou si pamätám veľmi matne dosiel som domou a "vomitoval" blul do hajzla... O 21:00 spat a o 3:30 zas tá istá cesta v kuse dokola to isté. Už ma to ale prestalo baviť. Teraz mám už 2 roboty tak to neni taký stereotyp
4 km. Autom. Teraz sa chystám na bicykli chodiť ale vzhľadom na to že samotné obliekanie a prezliekanie , manipulácia s bicyklom , sledovanie počasia a uloženie bicykla v práci je časovo nad rámec toho čo som ochotný podstúpiť, tak bicyklom jazdievam do práce len sporadicky. Radšej sadnem o 14:00 do auta, 14:06 som doma a môžem v kľude a bez stresu niekam vyraziť .
Ja to mám 7 km do roboty a už rok chodím na biku(aj cez zimu) ... Trvá mi to od 15 do 20 minút ...autom 30-45min a teraz keď sú tie obmedzenia na kruháči na slovnaftskej tak to je aj viac...ale to má už netrápi iba kolegov
Aktualne 3km. Bikom 10min, peso 30 min, autom 5-10min podla semaforov. Bol som dva krat tusim odkedy sme sa prestahovali a aj to som isiel oklukou aby to bolo 15km. Koli 3km sa mi nebce prezliekat. Chodim autom. Mhd som to zatial neskusal, priamy spoj tam nemam.
Najviac ma ale hneva ze sice v novej budove su satne, sprchy atd ale skrinky sa mozu pouzivat len na cas ktory clovek travi v satni ked sa spr***** Nemozem si tam nechat ciste veci ani spotene, neviem kto to vymyslel. Na druhu stranu je tam 36 skriniek v muzskej satni pre 16 poschodovu business budovu, cize ak by chceli skrinku vsetci co maju v bicyglarni bajk tak to nevyjde.
Ja robim v IT a dochadzam asi 5km do prace viac menej po rovinke a z kopca (asi 90m prevysenia). Pri normalnom slapani ak nie je 30 stupnov sa takmer nespotim. V podstate sprchu vobec neriesim. Cestou domov do kopca ma pot zaleje, ale to uz nie je problem.
EDIT: My mame jednu malu miestnost so sprchou na poschodie. Je tam len sprchovy kut a pred nim 2 haciky na zavesenie oblecenia.
PD - ZM 70km cca 50-60 minút autom. Žiletku nemám, iba mtb...a to trvá okolo 3 hodín.
Nakoľko súčasť mojej práce je aj cestovanie (návštevy firiem, vzorky..) na biku nechodím no za to v aute mám vždy aspoň tenisky, kraťasy a tričko...keď je čas, cestou domov si zabehám. Doma sa venujem rodinke.
Z TN do IL cca 17km popri kanali na biku 40min. Autom je to podla situacie cca 30min. Radsej bike na zohriatie -650kcal nech sa mozem poriadne nahutať ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Čo robíš v noci ... buď pretrtkaná celá noc, alebo sa Ti sníva s lopatou (vtedy, som pravda aj ja ráno celý doráchaný)
Najviac ma ale hneva ze sice v novej budove su satne, sprchy atd ale skrinky sa mozu pouzivat len na cas ktory clovek travi v satni ked sa spr***** Nemozem si tam nechat ciste veci ani spotene, neviem kto to vymyslel. Na druhu stranu je tam 36 skriniek v muzskej satni pre 16 poschodovu business budovu, cize ak by chceli skrinku vsetci co maju v bicyglarni bajk tak to nevyjde.
EDIT: My mame jednu malu miestnost so sprchou na poschodie. Je tam len sprchovy kut a pred nim 2 haciky na zavesenie oblecenia.
mhd 15min + 10 minut pesi
... toľko za mňa.
Nakoľko súčasť mojej práce je aj cestovanie (návštevy firiem, vzorky..) na biku nechodím no za to v aute mám vždy aspoň tenisky, kraťasy a tričko...keď je čas, cestou domov si zabehám. Doma sa venujem rodinke.
70min/100km Vlak
15min/4km Trolejbus