"Coincheck says it will compensate all losses to its NEM holders at a rate of 88.549 JPY ($0.81) per each coin. Says it is using its own capital to reimburse clients. Exact date of reimbursement not yet decided."
Vyskúšaj a daj vedieť , myslím, že nižšiu cenu majú na Coinbase kvôli vyšším poplatkom, ak by si chcel kupovať ETH alebo aj inú menu tam, prípadne aj posielať odtiaľ na burzu. S poplatkom to bude asi na rovnako ako na Gdaxe bez poplatku. Ale aj tak neviem či to niekto takto robí, na Gdaxe to máš bez poplatkov, teda pokiaľ nakupuješ a predávaš ako maker
Tak predávať včera bola chyba, trebalo nakúpiť, keď boli a ešte aj sú povianočné výpredaje no ľahko sa to povie, človek sa učí bohužiaľ dosť často na vlastných chybách. Ale tak hlavne že si bol v zisku Predpokladám, že to o pár dní zas pekne vystrelí hore
No práve všetko bolo v červených číslach ale Revain vystrelil, tak preto som predal... To sa nedá odhadnúť ten vrchol bohužiaľ Teraz zas rozmýšľam, že to znova kúpim keď to stále rastie ale stavím sa, že akonáhle to kúpim, tak to začne padať dole
Tak nie som v tom expert no predpokladám, že nižšie to už nepadne, pozri si grafy tak za mesiac, podľa toho sa to dá celkom dobre odhadnúť. Osobne predpokladám podobný vývoj ako pred poslednou korekciou. Ja som kúpil TRX naposledy pekne vystrelil zo dňa na deň snáď 100 %. Je to lacný coin, včera som kúpil pár mincí za 6 centov, dnes je dokonca na 5, ale predpokladám, že vystrelí zas niekde na 10 kde sa bežne drží . Je to vždy trochu hazard, ale tak risk je zisk, teda niekedy
66peter ak chceš skúšať takéto triky, tak skús sledovať práve spomínaný Revain. Čo ho teraz dva dni sledujem, tak sú tam dosť veľké rozdiely v cene na Cryptopia a BTC-Alpha. Teraz keď tak stúpal hore, tak sa štyri krát stalo, že na BTC-Alpha sa predával oveľa lacnejšie ako na Cryptopia. A to až niekoľko hodín. Dalo sa teda lacno nakúpiť na BTC-Alpha, rýchlo poslať na Cryptopia a predať tam oveľa drahšie. Rozdiely boli nasledovné:
Tak to sú teda riadne rozdieli McLovin a sú takéto veľké rozdieli aj pri ostatných menách, či viacmenej len pri BTC? Škoda že nemá BTC rýchlejšie transakcie, ale tak staršia technológia.., LTC je na tom o dosť lepšie a napr. pri Ripple sú tie transakcie prakticky hneď
Je to pár R/BTC. Normálne mi je z toho zle keď vidím, že to stále stúpa Už je to na 26000 satoshi... Kupoval som to na 2800 a včera predal na 11000 a odvčera sa to viac ako zdvojnásobilo... No ***** ma asi
Dva mesiace som to držal a teraz keď to predám tak toto........
mne sa pacia burzy kde sa da obchodovat napr za btc aj za usd ten isty coin. ak je to mala burza a malo ludi tak tam zvyknu byt velmi velke rozdiely, nakupis povacsine lacno v btc lebo tam sa viac obchoduje a das predat drahsie za usd a tak dokola. akurat tym ze je malo ludi treba cakat kym dakto kupi. ale casom kupi
pripadne minule som len samotne btc tocil. zrejem bolo dost ludi co chceli hned predat a hned kupit tak sa spravila asi 400$ diera. tak som dal order ze kupim povedzme za 12000 co som ponukol najlepsiu cenu na kupu. po par minutach mi niekto predal, hend som dal predat za 12400 co bola najlepsia cena za predaj a zas po par minutach niekto odo mna kupil a tak dokola kym diera nezmizla ). sice len male sumy radovo desiatky $ ale na kazde otocenie to hodilo cca 2-3% aj po odratani poplatkov co neni zle
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
BTC-Alpha - Cryptopia
8000 - 11000
11000 - 13000
13000 - 16000
17000 - 22000
Dva mesiace som to držal a teraz keď to predám tak toto........
pripadne minule som len samotne btc tocil. zrejem bolo dost ludi co chceli hned predat a hned kupit tak sa spravila asi 400$ diera. tak som dal order ze kupim povedzme za 12000 co som ponukol najlepsiu cenu na kupu. po par minutach mi niekto predal, hend som dal predat za 12400 co bola najlepsia cena za predaj a zas po par minutach niekto odo mna kupil a tak dokola kym diera nezmizla
https://kryptomagazin.sk/holandsko-bude-pouzivat-kryptomenu-iota/
tak pan je financny zralok