XRP dostalo na frak vo chvílu keď coinbase znegoval jeho implementáciu.... rovnaký osud postihol aj bitcoin cash 9.1. sa vravelo že ho znovu spustia na coinbase to nakoniec coinbase tiež vyvrátila nastal pád ... v oboch som mal peniaze a oba som našťastie predal so ziskom... obe meny sú teraz o hodne nižšie ako boli pred touto info
čo je škoda lebo spustenie na coinbase by im dalo slušný hype..
Na coinbase ani ísť nemal, len sa o tom uvažovalo, teda boli to dohady a iba fáma a podľa toho čo som čítal tak tam v blízkej dobe ani nič nedajú, možno cez teto, ale to nevie nikto, teda okrem povolaných, možno ani tí ešte nie . A init s tými emóciami máš samozrejme pravdu ak si ho kúpil dávnejšie a za dobrú cenu tak ok, no ja som ho kupoval pred 2 týždňami, tiež som ho chcel podržať dlhšie, no povedal som si že to nebudem riskovať a predám ho s celkom slušným ziskom, akoby som mal vyčkávať a skončiť v strate. Lepšie je aj menší zisk, ako nič, alebo dokonca strata
Strata by to bola az vtedy, ak by si sa tie mince rozhodol predat pri hodnote nizsej ako za ktoru si ich kupil, ale to vies. Ak by to dospelo do stadia, ze by aktualna hodnota fakt klesla pod kupnu, vtedy je najlepsia strategia drzat a nepredavat. Pokial vsak nekupujes mince ako dlhodobu investiciu, tak si spravil dobre, ze si ich predal. Ja osobne nemam na kratkodobe investovanie, pripadne day trading nervy .
imro1 veď práve to spravilo ten hype čo spôsobil jeho brutálny nárast na cene.... a bch mali znovu spustiť ale no očividne s tým sekli... tiež začal s blížiacim sa predpokladaným dňom spustenia naberať na cene
ja som dnes 3 krát nakúpil a predal verge v robote mám času dosť pár eur to urobilo
Hej, škoda, že som s tým nezačal o rok, alebo aspoň o mesiac skôr , tak ale myslím, že nikdy nie je neskoro a stále sa dá na tom si pekne zarobiť. Ale informácie sú pri krypto menách to najdôležitejšie, neoplatí sa kupovať len tak na slepo
imro1 veď práve to spravilo ten hype čo spôsobil jeho brutálny nárast na cene.... a bch mali znovu spustiť ale no očividne s tým sekli... tiež začal s blížiacim sa predpokladaným dňom spustenia naberať na cene
ja som dnes 3 krát nakúpil a predal verge v robote mám času dosť pár eur to urobilo
to ťa takto baví ? pokiaľ do toho nedáš fakt veľké prachy, tak s pár € je to blbosť (podľa mňa) a musí to byť aj dobrý stres- teda pri malom objeme ani nie, ale mňa by to nebavilo
imro1 Vela mien zacalo raketovo rast medzi Q1 a Q2 2017, cize idealne bolo zacat aspon vtedy . Suhlasim s tebou. Pri dobre cielenych investiciach sa da aj teraz zarobit, len si treba spravit domacu ulohu a prieskum vhodnych kandidatov na investovanie. .
točím 400 usd stres? prečo stres? keď sa pozrieš na krivku verge tak z dlhodobého hľadiska je to mena ktorá lieta stále hore dole.... pri tej cene čo mám spraví rozdiel 1 cent / kus už pekných pár eur a dnes sa mi darilo zväčša nakupovať/ predávať s rozdielom väčším ako jeden cent nastavím si jednoducho cenu za ktorú som ochotný to predať a nastavené to nechám... ak sa kurz zmení a dôjde to až k mojej cene a niekto to za ňu kúpi ja ani nemusím byť za PC.. následne si nastavím že ak to klesne na takú a takú cenu nech to zase automaticky nakúpi.. jednoduché
dnes mi to spravilo + 100 verge nehovoriac o tom že v robote aj keby nemám nastavenú automatiku sa mi toto dá robiť hocikedy
imro1 Vela mien zacalo raketovo rast medzi Q1 a Q2 2017, cize idealne bolo zacat aspon vtedy . Suhlasim s tebou. Pri dobre cielenych investiciach sa da aj teraz zarobit, len si treba spravit domacu ulohu a prieskum vhodnych kandidatov na investovanie. .
canopus ja som to nezistil ja ho používam od začiatku... (zase sa snažíš byť prehnane vtipný a zase ti to nevychádza) odpovedal som na imrovu otázku či ma to baví... tak som mu len vysvetlil že za tým nesedím celý deň a nerobím to manuálne
omg veď je to základná funkcia bittrexu... ako by som si ju mohol nevšímnúť?
Pochopitelne, cim vacsia investovana ciastka, tym je po naraste hodnoty mince aj vyska ziskov na pohlad lubivejsia . Kupovat zlomky minci je nanic, treba stovky, pripadne tisicky ks .
Vodičský preukaz ste použili na overovanie totožnosti?
Ja mám starší vodičák, foto tiež staršieho dáta a keď som ho chcel použiť ako druhé ID, na cbs mi zablokovali možnosť kupovat/predavat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
čo je škoda lebo spustenie na coinbase by im dalo slušný hype..
ja traz len dúfam že verge bude poriadne stúpať
ja som dnes 3 krát nakúpil a predal verge
ja som dnes 3 krát nakúpil a predal verge
to ťa takto baví ? pokiaľ do toho nedáš fakt veľké prachy, tak s pár € je to blbosť (podľa mňa) a musí to byť aj dobrý stres- teda pri malom objeme ani nie, ale mňa by to nebavilo
dnes mi to spravilo + 100 verge
omg veď je to základná funkcia bittrexu... ako by som si ju mohol nevšímnúť?
som zvedavy,ako ta to bude bavit dlho ... dufam,ze kratko
Pochopitelne, cim vacsia investovana ciastka, tym je po naraste hodnoty mince aj vyska ziskov na pohlad lubivejsia
Ja mám starší vodičák, foto tiež staršieho dáta a keď som ho chcel použiť ako druhé ID, na cbs mi zablokovali možnosť kupovat/predavat.