vodicak na bitstampe mi presiel,takze pohoda,aj poloniex : ale vzdy spolocne s ID alebo pasom
davam do pozornosti 2 vyborne krypto skupiny na FB : jedna je o tradovani/tipoch a druha o vekslovani coiny za fiat a opacne
točím 400 usd stres? prečo stres? keď sa pozrieš na krivku verge tak z dlhodobého hľadiska je to mena ktorá lieta stále hore dole.... pri tej cene čo mám spraví rozdiel 1 cent / kus už pekných pár eur a dnes sa mi darilo zväčša nakupovať/ predávať s rozdielom väčším ako jeden cent nastavím si jednoducho cenu za ktorú som ochotný to predať a nastavené to nechám... ak sa kurz zmení a dôjde to až k mojej cene a niekto to za ňu kúpi ja ani nemusím byť za PC.. následne si nastavím že ak to klesne na takú a takú cenu nech to zase automaticky nakúpi.. jednoduché
dnes mi to spravilo + 100 verge nehovoriac o tom že v robote aj keby nemám nastavenú automatiku sa mi toto dá robiť hocikedy
Tak v tomto prípade áno , myslel som, že sedíš za pc a stále to pozeráš, kupuješ a predávaš . keď to máš takto nastavené, tak je to v pohode
no velky vypredaj v tychto dnoch
len ma sere ze tie coiny bcpt som predal nedavno ... momentalne su skoro 10 nasobok toho co boli ked som to kupoval
ale kus ma sklamal tron, sa moce furt tam okolo jak som nakupil a ne a ne ist hore...
zato eth pekne stupa, som ani necakal ze by tak mohol ale evidentne sa mu dako dari...
Tak ETH je u mňa top, za týždeň cca 50 % to je fakt slušné a navyše je to veľmi stabilná mena, držala sa aj keď ostatné padali a čo sa týka Tronu, tak padá preto, že tvora tejto meny nedávno predal všetky svoje coiny za cca 0,5 mld ale teraz sa ju asi oplatilo kúpiť, je to mena za pár centov, podľa mňa ešte pekne vystrelí. Ja som kúpil v zlom čase, ale určite ju chcem držať dlhšie
kamos kupil omylom na EtherDelta VIBE a chcel VIB=viberate...... dnes rano pozrie len tak sprdele na Binance burzu a skoro omdlel,ked cital news letter, Binance zalistoval VIBE cca 7:30 rano a hned to tam vsetko predal zisk cca 200 BTC za 5000€ ,ako sa hovori,zarobene na kavicku
ludia maju niektori pekne stastie
6 nasobok vidis kde? lebo ja vidim ze cena stupla z 0,01$ na skoro 10$
netreba v tom hladat ziadnu logiku,zadrhel... su to obycajne pocty zo zakladnej skoly
marecej ale ty pozeras stranku,ktora stoji za *****as tam listnutu burzu Binance a tu je ta pointa ... hitBTC a EtherDelta su tam iba a to su prditka
Binance je TOP1 burza sveta,kde sa robi obrat v stovkach M $ za hodinu a miliardach za 24hodin
a preto to vysvetlujem,aby ludia nesledovali tieto weby,ale hlavne aby sledovali burzy
niekedy 7:30 zacal listing a nastal masaker copyrighti.imgur.com i.imgur.com
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
davam do pozornosti 2 vyborne krypto skupiny na FB : jedna je o tradovani/tipoch a druha o vekslovani coiny za fiat a opacne
https://www.facebook.com/groups/522253141312237/
https://www.facebook.com/groups/161651711267271/
dnes mi to spravilo + 100 verge
Tak v tomto prípade áno
len ma sere ze tie coiny bcpt som predal nedavno ...
ale kus ma sklamal tron, sa moce furt tam okolo jak som nakupil a ne a ne ist hore...
zato eth pekne stupa, som ani necakal ze by tak mohol ale evidentne sa mu dako dari...
kamos kupil omylom na EtherDelta VIBE a chcel VIB=viberate...... dnes rano pozrie len tak sprdele na Binance burzu a skoro omdlel,ked cital news letter, Binance zalistoval VIBE cca 7:30 rano a hned to tam vsetko predal zisk cca 200 BTC za 5000€ ,ako sa hovori,zarobene na kavicku
ludia maju niektori pekne stastie
netreba v tom hladat ziadnu logiku,zadrhel... su to obycajne pocty zo zakladnej skoly
https://www.coingecko.com/en/price_charts/vibe/usd
Binance je TOP1 burza sveta,kde sa robi obrat v stovkach M $ za hodinu a miliardach za 24hodin
niekedy 7:30 zacal listing a nastal masaker
s VIBE uzavreli partnestva ako PS4,SONY,OCULUS,SAMSUNG GEAR,AWS,HTC,MICROSOFT apod mega spolocnosti