bol som síce prvý, koho zastihla maturita po novom, ale vtedy to ešte nemalo test zo slovenčiny, takže sme na nej ani dosť vecí čo sa v teste pýtali nebrali, resp. možno sme aj mali brať, ale posledné dva roky sme mali takého slovenčinára ,čo na to kráľovsky sral, toho prekonal už len jeden na vysokej, ktorý povedal na prvej hodine, že nech si prídeme len dať na poslednú zapísať známky ale skôr by som ten test staval na čisto gramatickú rovinu písomného prejavu Y/I, čiarky, spodobovanie, správne skloňovanie a hentaké blbosti ako vokalizačné neviem čo nechal pre tých čo chcú študovať SJ na vyššej úrovni.. do bežného života je to úplne k ničomu a do dvoch týždňov po maturite to väčšina zabudne, ak sa to vôbec naučili niekedy
Veď to žartujem ale takéto mi oco povedal:
Máš 10 vreciek zlatých mincí. Jeden zo sluhov ťa chcel okradnúť a v jednom z vreciek z každej mince, ktorá normálne váži 10 gramov, z nej 1g zlata odpilníkoval.
Máte digitálnu váhu (dáte na ňu predmet a ona ukáže, akú má hmotnosť). Dokážete na jedno váženie určiť, ktoré vrecko obsahuje ľahšie mince?
že nespravíš, že z jedného dáš mincu, dáš ju dole, potom z druhého a dáš ju dole atď ... proste zadefinujme, že nemôžeš odňať z váhy to, čo si tam položil ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://sk.slepemapy.cz/practice/sk/city
na prvykrat som mal 9/10, lebo Nova Dubnica vs. Dubnica nad Vahom
alebo ten, ked bol iba obrys Slovenska a bolo treba co najpresnejsie trafit SK mesto, to ma celkom bavilo
12/15
https://refresher.sk/41691-Dokazal-by-si-zmaturovat-zo-slovenciny-Studenti-sa-potrapili-aj-na-tychto-otazkach-Kviz
https://refresher.sk/35068-Si-tak-dobry-trener-Pokemonov-ako-Ash-Dokaz-svoje-znalosti-a-rozpoznaj-priserky-na-obrazkoch-Kviz
myslel som, ze tesco sa nesklonuje ...
este som aj "kdesi" cital, ze "vitajte v tesco"
Máš 10 vreciek zlatých mincí. Jeden zo sluhov ťa chcel okradnúť a v jednom z vreciek z každej mince, ktorá normálne váži 10 gramov, z nej 1g zlata odpilníkoval.
Máte digitálnu váhu (dáte na ňu predmet a ona ukáže, akú má hmotnosť). Dokážete na jedno váženie určiť, ktoré vrecko obsahuje ľahšie mince?