v živote som nejedol napr m and m s alebo skittles keď tak si dám lentilky a tak podobne proste ja nemám rád zmenu a najradšej mám tie staré tradičné ako študentskú pečať, deli, ľadové gaštany, ... a napr keď som si kdesi na letisku kúpil toblerone tak mi to nechutilo, proste klasika je klasika
15 a to to bežne vôbec nejem. Skitles som nikdy nemala ale minule som to očumovala v rade pri pokladni asi pred pol rokom neviem čo mi to napadlo som si kúpila Kofilu, mala som to rada ako decko a fuj ty vole, riadny grc, žiadna chuť len mega sladké to bolo. Práveže mám pocit, že z tých v teste najlepšie chutí Ferrero.
M&Ms kedysi frcali ale nie je to ono, Skittles mi nechutia ale skusal som, obzvlast ked na nich je S vytlacene tak to nie je tazke poznat
Toblerone je fajnotka ale najlepsie na letisku, tie kadejake polske dovozy nie su take dobre.
14/15 - milky way som myslel ze je deli. pojedene ich mam hlavne v 90-tych rokoch kedy to tatko vlacil z nemecka.
svet nestiha produkovat dostatok kakaa pri tej spotrebe co je. preto ak chcu udrzat cenu je to cim dalej tym viac len tuk s cukrom zafarbeny kakaom. kupujem si studentsku pecat a nedavno som si na skusku kupil tu zazvorovu ktora je drahsia - a cokolada bola akasi cokoladovitejsia - bolo to citit uz pri lamani. napr. taka milka sa uz neda jest.
Pamätám si ako dnes, v roku 1987 sme išli odviezť tetu na stanicu do Benátok (chodila s Palerma vlakom do Ba k starkej na leto) a na nejakom odpočívadle sme zaparkovali žiguliak, vybalili rezne a niečo sme pomohli cudzím ľuďom s cestou, lebo však otec šiel na prvú veľkú cestu do zahraničia tak sme mali všetky mapy a oni mi dali z vďaky Bounty! Ten obal som mala odložený ešte asi 20 rokov inak však klasické Koko len zahraničné, takže to bolo vtedy samozrejme lepšie. Systém "když to není z úesá tak se to pánúm nelíbí"
jasné, rakúske je všetko lepšie. A zvyšok komentára som radšej zmazal, lebo už sme príliš ďaleko od témy a pri toľkom OT to tu môže zavetriť Ivan a máme po chlebe
Gusto0 zázvorova? jak to že ako milovník študentskej pečate o tom neviem 😀 vždy kupujem len horkú kt sa ešte dá jesť, mliečna je osladeny margarín... aj keď občas nemám problém spratat veľkú 280g na posedenie z bežných sladkosti je už vo všetkom palmový olej
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som sladka huba 😁
co si z toho nemal?
Toblerone je fajnotka ale najlepsie na letisku, tie kadejake polske dovozy nie su take dobre.
svet nestiha produkovat dostatok kakaa pri tej spotrebe co je. preto ak chcu udrzat cenu je to cim dalej tym viac len tuk s cukrom zafarbeny kakaom. kupujem si studentsku pecat a nedavno som si na skusku kupil tu zazvorovu ktora je drahsia - a cokolada bola akasi cokoladovitejsia - bolo to citit uz pri lamani. napr. taka milka sa uz neda jest.