Skoda....
Tulenik to, že si kúpil Lp za nemálo prachov Ťa v tomto žiaľ vôbec nerobí zainteresovanou osobou, ako to nerobí zainteresovanou osobou ani mňa (a to mám už 3etí Lp atd....). Je to vec obchodníkov a len oni vedia o čom to celé je, preto považujem túto debatu za nezmyselnú.
Ja si myslím, že to tu vyššie Turbi a LL vystihli. Ich názory považujem za objektívne, lebo nie sú na nikoho strane.
alebo že by zasa len JPP ....
ak sa k tomu nechcú vyjadriť zainteresovaní...,
tak zbytok ma právo akurát
osobne preferujem situacie ked poznám názor oboch strán
alebo že by zasa len JPP ....
ak sa k tomu nechcú vyjadriť zainteresovaní...,
tak zbytok ma právo akurát
osobne preferujem situacie ked poznám názor oboch strán
O aké praktiky išlo? Keď už tu mindžujete tak priblížte čo vám vadí, čo sa stalo alebo ak sa tu má v povetrí vznášať imaginárny hnev nech sa téma radšej zmaže.
Samozrejme nechcem sa tu nikoho zastávať ani nikoho zhadzovať, len na to ako to bude s riešením problémov by sme si mali počkať nie?
niekde okolo roku 2003 som zhanal veci na hayesi ktore som vtedy jazdil a dema bola maximalne neschopna, poslubovali milion terminov a nakoniec aj tak prd.. po viac ako mesiaci som objednaval z ciech.. este ze bol marec, stat sa to cez sezonu tak som vazne nasr...
Mne môže byť jedno kto Lp bude distribuovať na Slovensku, [/size]
Aj mne je jedno ( teoreticky ) kto co predava ale tento pripad v obchode je uz druhy tohto tyzdna tak sorry ze mi to hybe žlčou. To je všetko aj z mojej strany.
Na fóre by som skôr čakal dopad zmeny dodávateľa bikov na koncového zákazníka.
Zase raz sa budem opakovať, rovnako ako Jezusovi sa mi páči, ako sa k tomu postavil Matt.
Myslím si, že na tom ako to je, nič nezmeníme a príde mi blbé rozoberať tu pozadie tejto skutočnosti. Len ťažko tu dosiahneme objektivitu, skôr tu môžu nastať zbytočné rozpory.
Len sa mi nepáči, že sa tu rozpráva o spoľahlivosti a rýchlosti, keď ešte nik nevie ako to bude. Keby tu toto nik nenapísal, nepísal by som sem ani ja. Obšas sa treba na veci pozrieť z odstupu.
Nechem tu hrať na niekoho stranu, v tomto som neutrálny. Mne môže byť jedno kto Lp bude distribuovať na Slovensku, čo je dôležité je ochota pri riešení problémov a schopnosť tieto problémy vyriešiť. Do biznisu sa nikomu starať už nejdem.
viac už k problému nemám čo napísať
Biky ročník 2010 ešte nie su ani poriadne v obehu, takže počkajme si taký rok.