pozeram ze ani ja nemozem ostat pozadu s temami tipu menejsuvisiace z bajkovanim... holenie, fajcenie, chodenie po styroch do jedenastich mesiacov zivota, to ci som lavak alebo pravak, a tak...
zalezi na tom ci bike pouzivas ako prostriedok na dopravu za sexom alebo miesto cigaretky po sexe. Zas ked si dobre zasexujes, tak neverim ze by ta niekto vytiahol na bike (ked sa ti budu podlamovat kolena ako panovi Kostalovi z Dedictvi aneb *****igutentag)
sex pred bike-ovanim hmmm, rychlovka mozno ale inak asi e..e
po zavisi od prejdenej trasy , a ak zapojis aj casti tela, ktore pri bike-ovani moc nepracuju tak to moze byt ponate ako kompletne a rovnomerne zatazenie celeho tela
no preco nie, ak bude aktivita hlavne na strane partnerky tak ako relax plux masaz to urcite nebude mat chybu za predpokladu, ze pan biker nezalomi skor ako k niecom dojde
takze sexik??? taky vecer pred pretekom nie je zly, aspon sa clovek odlahci a sladucko vyspinka ...ale nejako tesne pred bikovanim...to asi nie, to si radsej dam potom este este jedno kolo...
a zase sexik po vykone tiez nie je zly...vydas zo seba vsetky zbitky sil a fantazie a opat zaspis jak drevo ...
...hmmm, ako tak pozeram a citam co som napisal...ved mne je SEX prednejsi ako bike !!!!!
praveze ja si myslim ze ked ide s tebou aj babenka tak bajkovanie sa meni na vsetko mozne len nie bajkovanie... vtom lepsom pripade skoncite niekde v husti v horsom ju cakas na kazdych sto metroch ale taky velky sexualnobajkersky sen moj je ... ze by ma baba prebajkovala a potom ja ju tiez toto pre....
mrte vzrusujuce ked baba nevyzera ako muz a bajkuje lepsie...
Hmmmmm vtipná téme. Sex pred/po no čo ja viem ale beriem asi po je to trošku lepšie človek sa vybajkuje a už sa teší na sexík pod paplonikom, prípadne na lúke. A ak to nieje to pravé orechové, tak sa ide zas bajkovať a je aj tak spokojný xixi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
sex pred bike-ovanim hmmm, rychlovka mozno
po zavisi od prejdenej trasy
mam pocit, ze sa tu este celkom pobavime
a zase sexik po vykone tiez nie je zly...vydas zo seba vsetky zbitky sil a fantazie a opat zaspis jak drevo
...hmmm, ako tak pozeram a citam co som napisal...ved mne je SEX prednejsi ako bike !!!!!
Zase po bikovaní sa doraziť .... nepoznám nič lepšie
no a po bikovani, to tiez vidim iba na tu fajku....
ale nie...vsetko v rozsahu primeranom
P.S. a mladsim rocnikom odporucam do pozornosti taky rychly svih na biku ako alternativu masturbaacie
no neviem. jedine ze by ta priatelka odstavila za jazdy...
to skor by som tipol vyrazne zvysenu hladinu endorfinu (co nikdy nieje na zahodenie)
robim vestko pre udrzanie zmysluplnosti tohto fora...
mrte vzrusujuce ked baba nevyzera ako muz a bajkuje lepsie...
len je lepsie zaliezt mimo lesnej cesty trocha viac do lesika...Střiiikeeej