Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
Peak Design Mobile Mount 1 adaptér pro držiaky telefónov do auta, čierna
61,99 €
MOC 63,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
To je ako keby si kúpiš Bentley a chodíš s tým k Ďurovi do garáže na jamu....
Ja fakt neviem, či to niekto dokáže až takto nepochopiť - ešte raz, zhlboka sa nadýchni, sústreď sa a čítaj - keď ti nie je ľúto vyhodiť za telefón 700 a viac euro a je ti ľúto dať za aplikáciu 99 centov, radšej tam nainštaluješ nelegálny soft a stiahneš kreknutú aplikáciu, tak to niečo o danom človeku napovie...čo? Tí čo pochopili môj príspevok, si to budú vedieť aj domyslieť...
Taký istý názor mám na túto výstrahu o zablokovaní telefónu - mám dva roky záruku predsa. Drahý telefón nekúpim od cigáňa na benzínke (ja teda ani lacný), nebudem riskovať opravu u niekoho, kto na to nemá licenciu, nedá mi záruku a podobne.
Ale na Slovensku je toto typické...stretávam sa s tým, že chalan z výrobnej linky, pindá na systém, nízky plat a neviem čo, ale iPhone mal predobjednaný mesiace dopredu, lebo je to dôležité mať.
EDIT prepáč lto, už vidím, že si sa opravil
edit: njn, proste mam dnes zly inicializacny faktor, takze sa neviem dobre trafit do spravnej zakladnej mnoziny
Aha .. tak teraz som pochopil, preco volodaj to pochopil, ale ja nie. Pretoze KUA-FUCKT uz sa naucte doprdele pisat poriadne ypsilon ! Skúpy (lakomý) nie je skúpi (skúpiť) !!! .. To su 2 tak odlisne slova, ze ti kompletne meni vyznam vety. Toto ma teraz vytocilo... a mna tu budete sikanovat
astro .. tu mas exemplarny priklad, preco ma vyznam sa poriadne ucit ypsilon
/prispevok je samozrejme mysleny v dobrom
Mas samozrejme pravdu v tom, aj AdMich, ze to bolo napisane spravne, co sa tyka skladby, len zial, zmiatol ma ten ypsilon. Mlada generacia vyrastena na mobiloch a fejsbukoch s tym ma problem, to ja viem
Ale skus teraz pouvazovat nad tym , co si napisal, v kontexte tejto vety:
"kúpiš si drahý telefón a si skúpi kúpiť "
Vidis tam niekde mnozne cislo ?
"kúpia si drahý telefón a sú skúpi kúpiť "
Vidis tu niekde moznost zleho chapania skrze mnozne cislo ? Ja nie .. je to proste dany tym, ze ak neovladas poriadne gramatiku a ypsilon, tak sa ti to moze zdat, ze je to to iste, ale nie je, ani zdaleka. Ale je marne sa snazit ludi presvedcit, ze ypsilon a gramatika ma zmysel ..
Mas samozrejme pravdu, ze vypisujem somariny, ale nehnevaj sa, ak mi niekto napise, ze nechapem pisanemu textu a je to z dovodu zlej gramatiky /stane sa samozrejme aj mne/ a ja sa branim, tak to su podla teba somariny ? No dobre, tak mame tu moderatora Jezus, ktory to moze cele premazat. Co ostatne by aj imho mal. A potom budeme vsetci spokojni
Tak,tak to je presne to, co som sa snazil napisat .. lenze dnes mi ta automatika nefunguje uplne dobre, takze som rozputal gramaticke hejtovanie
Cítiš takú potrebu?