USB-C je podla mna totalny fail. Ked som to videl nazivo som neveril ze nieco take mohli spravit. Je to este vacsie ako micro usb a nemam pocit ze by to nejak lepsie drzalo. Ked to porovnam s lightning konektorom tak cele zle.
K tej S7 - hardver ma lepsi vo vsetkom oproti A8, ostatne su softverove zalezitosti ako uz niekto spominal. Mozno si to porovnaval s S7 Edge, tam je ten rozmer niekde inde. Ta A8 mozno bude zaujimava ked klesne cena.
podla mna je USB-C milion krat lepsie ako microB
drzi to neporovnatelne lepsie (kupte si poriadny kabel), trafim aj po slepiacky
ze to este nie je take rozsirene? a? to pride ked prestanu konecne pchat do low end mobilov microB
Ja som uz pri objednavani telefonu s USB-C objednal rovno aj dva USB-C kable z Cinska. Cize jeden mam doma, jeden v praci, jeden v aute a nemam problem. A pevne verim, ze hlavna vyhoda USB-C spociva v zivotnosti (microUSB sa postupne opotrebovalo). Ale to, ci naozaj vydrzi dlhsie, zistim az casom.
No ano, je to obojstranne, ale ked to porovnam s tym lightningom, ktory je tiez obojstranny tak je tam citelny rozdiel v kvalite. A to porovnavam origo kable samsung vs apple, nie nejake cinske. A teda velmi niesom fanusik apple. Ale vyriesil som to aj tak magnetickymi konektormi, ktore maju rovnaku koncovku, takze mam na vsetky tri typy v mobiloch aj tak jeden kabel doma aj v aute.
Ale hlavna vyhoda micro usb bola, ze okrem mobilov to mam asi na dalsich desiatich veciach a stacil jeden kabel na to. A to su veci co budem mat este zo 10 rokov. Neviem ci som uz videl nejaku lampu s usb-c alebo nieco podobne.
originál je poriadny? resp. ako rozoznám poriadny od neporiadneho?
myslel som bezne znackove kable napr Belkin vs aliexpress a ebay srajdy tenke ako nitka
mne to v konektore drzi tak ze to mozem drzat za kabel dole hlavou a nevysunie sa
a nieje na to nahodou redukcia za par drobnych? radsej vozit micro usb kabel lebo micro usb je na dalsich milion zariadeniach a jednu pidi redukciu na telefon
A co konkretne nedrzi? Ani pri micro usb nemam a nikdy som nemal problem nabijat a fungovat s telefonom/tabletom bez vypadavania kabla. Redukcia predstavuje komplikaciu, ale stale je to len pre nudzove pouzitie a je to prijatelnejsie riesenie ako nosit usb-c kabel.
Nedrzi microUSB koncovka - casom sa opotrebuje. Takze Ti potom nebude dobre drzat ani v tej redukcii. Ale ano, aj to je riesenie. Ja by som skor volil opacnu verziu - USB-C kabel pouzivany pomaly denne a redukcia na microUSB na doplnkove zariadenie pouzivana obcasne, ale taku redukciu som na Alim nenasiel.
ehm toto ste si vraveli aj ked sa prechadzalo z miniB na microB? lebo ja mam doma viacero veci ktore idu aj na miniB a? nosim kablik aj k tomu ked treba
suhlas s Jezus, ak redukciu tak z USB-C na micro ale vyzera ze taka sa asi nerobi
Nie, kedze prechod z miniB na microB sa mobilnym telefonom vo velkej miere vyhol. Na microB sa pri mobiloch prechadzalo z roznych typov samostatnych nabijaciek a samostatnych datovych kablov, po tom, co boli specifikacie USB doplnene o dobijanie baterii. A bolo to naozaj vyrazne zjednodusenie zivota.
V kazdom pripade si kazdy najde svoj sposob vyriesenia kompatibility micro a C konektorov tak, aby bol spokojny.
Nedrzi microUSB koncovka - casom sa opotrebuje. Takze Ti potom nebude dobre drzat ani v tej redukcii. Ale ano, aj to je riesenie. Ja by som skor volil opacnu verziu - USB-C kabel pouzivany pomaly denne a redukcia na microUSB na doplnkove zariadenie pouzivana obcasne, ale taku redukciu som na Alim nenasiel.
To co za cinske sracky kupujete? Mam uz 4 roky jednu Nokiu. Nabijacka ma este viac, lebo tu, co som mal k telefonu som posunul dalej. Telefon nabijam skoro kazdu noc a stale sa udrzi zaveseny na kabli. Cela moja udrzba bola v tom, ze som minuly rok vysprtal chumac prachu ktory bol dnu v konektore.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
K tej S7 - hardver ma lepsi vo vsetkom oproti A8, ostatne su softverove zalezitosti ako uz niekto spominal. Mozno si to porovnaval s S7 Edge, tam je ten rozmer niekde inde. Ta A8 mozno bude zaujimava ked klesne cena.
drzi to neporovnatelne lepsie (kupte si poriadny kabel), trafim aj po slepiacky
ze to este nie je take rozsirene? a? to pride ked prestanu konecne pchat do low end mobilov microB
Ale hlavna vyhoda micro usb bola, ze okrem mobilov to mam asi na dalsich desiatich veciach a stacil jeden kabel na to. A to su veci co budem mat este zo 10 rokov. Neviem ci som uz videl nejaku lampu s usb-c alebo nieco podobne.
myslel som bezne znackove kable napr Belkin vs aliexpress a ebay srajdy tenke ako nitka
mne to v konektore drzi tak ze to mozem drzat za kabel dole hlavou a nevysunie sa
suhlas s Jezus, ak redukciu tak z USB-C na micro ale vyzera ze taka sa asi nerobi
V kazdom pripade si kazdy najde svoj sposob vyriesenia kompatibility micro a C konektorov tak, aby bol spokojny.
To co za cinske sracky kupujete? Mam uz 4 roky jednu Nokiu. Nabijacka ma este viac, lebo tu, co som mal k telefonu som posunul dalej. Telefon nabijam skoro kazdu noc a stale sa udrzi zaveseny na kabli. Cela moja udrzba bola v tom, ze som minuly rok vysprtal chumac prachu ktory bol dnu v konektore.