Upgradoval som z iPhone 5S na iPhone SE, hádam o 5 rokov príde na trh nejaký vhodný model na ďalší upgrade, aj mimo Apple. Alebo budem používať tieto dva kým sa len bude dať Keď som hľadal môj prvý smartphone, nič iné vhodné okrem 5S nebolo, a to sa už vtedy nevyrábal
Problem je, ze dnes sa uz telefony nevyrabaju, len tablety s moznostou volania. Posledny mohykan s ako tak pouzitelnym HW a up to date SW je prave iPhone SE. Tiez netusim, co kupit, ked mi tento dosluzi.
A ešte tragickejšia je situácia s klasickými tlačidlovými mobilmi (do výroby, do prevádzky). Pred pár rokmi robil Samsung xcover, veľké tlačidlá, vodeodolný, primeraný displej, príjemná veľkosť, .... ale dlho ho nerobili, netuším prečo; no v súčasnosti nič funkčné s tlačidlami asi neexistuje.
trasa z pred 2 rokov zaznamenana Lumiou 630 cez sports tracker a ta ista trasa o nieco kratsia zaznamenana Iphone SE a Mapy.cz - paradny rozdiel vo vyskovych metroch 1600v.m. vs. 700v.m. (po nahrani gpx na stravu sa to zdvihlo na cca 900v.m.). Najrealnejsie to vidim na tych 700v.m. SE-cko ma prekvapilo - mal som ho pod batohom vo vrecku force bundy a ma velmi pekny zaznam - baterka za ten cas (5h) + fotenie klesla o necelych 30%
na strave si mozes kliknut na korekciu vyskovych, ale niekedy je vysledok este horsi, ako pred korekciou, Ked som presiel z iphone 4 na 6 tak mi ta 6 zo zaciatku take bludy merala, ze som nechapal (na Sports Trackeri). Nakoniec sa to po par mesiacoch nejako samovolne upravilo.
Do icloudu sa neda prihlasit z androidu? Chcel som pridat zalozku zene do mobilu aby ma vedela vyhladat v pripade nutnosti cez najdi moj iphone a vyhodi mi ze prehliadac neni podporovany/chrome.
Tak cojaviem, tym ze na pc to ide cez chrome tak mi to prislo automaticke ze by malo aj na fone. Nezamyslal som sa nad tym... init dik, vecer skusim. Inak je to pekna p..ina, si zober ze si na biku alebo turistike, stratis mobil a nikto pri tebe nema iphone, tak bohuzial
Pokial ide o kompatibilitu s okolitym svetom, pri produktoch od Apple je treba byt vzdy napozore a nic nebrat ako samozrejmost. Hlavne mysliet na to pred kupou..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.alza.sk/nokia-105-2017-cerna-dual-sim-d5128060.htm
https://www.alza.sk/caterpillar-cat-b30-black-dual-sim-d2422145.htm
nasiel dokonca vyklapacky, vysuvacky, tie senior tiez nevyzeraju nepouzitelne
inac SE mi tiez vydrzi 10 dni pri obcasnom pouzivani ako klasicke tlacitkove - Lumia 630 napodobne
XIAOMI Redmi Note 6
Farba zlatoružová 4 RAM/64 PAMÄŤ a ozaj parádny display