Ja mam JBL T110 a som maximalne spoko ajked do 25e sa nevojdeš. Myslel som, že bude problem ked nemam drziaky za uši ale to by chybalo možno pri behu čo nie je moja parketa 😁
Edis : zo slúchadiel vychádza tvrdý drôt, ktorý si ohneš okolo ucha presne na mieru. Kvázi tie držiaky za uši si sám vytvaruješ. Držia super aj pri behu. Skus to za tie peniaze, možno budeš spokojný.
V čom sú perfektné? Výdrž dobrá, ale určite nie 11h, zvuk dosť slabý. Mne konkrétne to nevadí, keďže počúvam iba rozhovory na eng/us rádiách, koli anglictine.
Žena si ich raz zobrala do nočnej (nevedela nájsť svoje Sony) a bola veľmi nespokojná so zvukom.
Nosím ich pomaly každý deň a nabíjam ich stále raz do týždňa (na polovičnej hlasitosti)
Ak naplno tak každý druhý deň sú v nabíjačke.
zvukovo sú na tom takmer podobne ako trojnásobne drahšie káblové yamahy.
Od kedy mi spadli do vody tak hrajú horšie
tak beats narozdiel od airpods nevytrasie na kamenoch z usi (netreba ani kamene ) pri behu lesom super aj pri vyslapoch na biku a na prejazdoch po hradskej aj tak figu pocujes kvoli hucaniu vetra kolo usi, takze su vypnute kazdemu ako sa paci
Ja by som odporúčal radšej nejakú lepšiu značku.
Nákup mobilu nie je len o parametroch a číslach, ale aj o SW, podpore, kvalite akumulátora, kvalite spracovania, kvalite antén, kvalite mikrofónov...
Navyše je ten Doogee Y7 poriadne hnusný, má výrez v displeji a napriek tomu mega rámčeky okolo displeja
diky za tipy, ta Moto G6 vyzera dobre.
Alebo mozno este nove Redmi 7 ?
--
nj, ten procak som si nevsimol... :/ inak ktore procaky su okrem toho este smejdy? Myslim ze aj Mediatek radsej nebrat, vsak? A co je to za procak "Kirin"?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som spokojný s týmito.
mam od xiaomi starši model a sú perfektné
Žena si ich raz zobrala do nočnej (nevedela nájsť svoje Sony) a bola veľmi nespokojná so zvukom.
Ak naplno tak každý druhý deň sú v nabíjačke.
zvukovo sú na tom takmer podobne ako trojnásobne drahšie káblové yamahy.
Od kedy mi spadli do vody tak hrajú horšie
Xiaomi POCOPHONE F1
..na beh alebo na jazdu po lese super..
Telefon za méně než tři tisíce nás překvapil. Šetřivé uživatele potěší
https://www.idnes.cz/mobil/telefony/doogee-y7-prvni-dojmy-galerie.A190418_140841_telefony_oma
Nákup mobilu nie je len o parametroch a číslach, ale aj o SW, podpore, kvalite akumulátora, kvalite spracovania, kvalite antén, kvalite mikrofónov...
Navyše je ten Doogee Y7 poriadne hnusný, má výrez v displeji a napriek tomu mega rámčeky okolo displeja
Stačí si priplatiť zo 10-15 € a človek už má normálny moderný mobil, napr.
https://www.alza.sk/motorola-moto-g6-play-modra-d5356341.htm (iný zánovný som bral už z Alzy a bol v stave ako nový, takže by som sa toho nebál, záruka je skoro plná)
https://bestcena.sk/mobilne-telefony/lg-q6-m700n-32gb-platinum
https://www.alza.sk/motorola-moto-g5s-lunar-grey-d5258749.htm
Prípadne Xiaomi určite ponúka tiež niečo výhodné... Treba upresniť požiadavky a potom sa bude dať lepšie poradiť.
Alebo mozno este nove Redmi 7 ?
--
nj, ten procak som si nevsimol... :/ inak ktore procaky su okrem toho este smejdy? Myslim ze aj Mediatek radsej nebrat, vsak? A co je to za procak "Kirin"?