Fotky v dokonalych svetenych podmienkach v skomprimovanom videu. To je ta prax?
Kukni si radsej poriadny test a nie tieto nezmysly pre deti. https://youtu.be/vwAShYycIjE?t=406
gsmarena ma celkom dobre porovnanie - ak prešiel mobil testom tak si vieš priamo porovnať jednu danú fotku z viacerych konkrétnych mobilov + pozriet aj obsiahlú recenziu
ak máš zalohu na xiaomi cloud tak odporučam si ju spraviť na google disk a xiaomi cloud odstraniť resp. minimalne odhlasiť sa (ak si tam prihlaseny/zaregistrovany)
ja som si inak zaplatil ešTe ich tedajší cloud a o mesiac to zrušil, vraj si treba fotky zalohovať inde 😄 a peniaze mi doteraz nevratili
Este by som doplnil ze v rezime oddialenia na 0.5 to foti celkom normalne.
Takto, ale je to orezane.
Tak fotak nabehol, potom zase nezaostroval...ale skusil som po nom pobehat silnym magnetom a zatial ide.
Neviem co tomu moze byt ale spomenul som si ze mi teledon davnejsie spadol na zem, tak mozno aj tym.
Aký mobil do 250€?
Požiadavky nič extra: Baterka-výdrž, GPS, NFC, bluetooth, wifi, 5g, veľmi rýchle nabíjanie
Foťák je nepodstatný, len aby bol, poznáte moje fotky...
porovnával som Note 13 5G, EDGE 30 a G84 a najlepšie mi vychádza Motorola EDGE 30 (najlahší, porovnatelná výdrž s Note13, najlepší výkon z 3jice), druhé miesto (s najlepšeou výdržou) G84 ... Note 13 Pro stojí od 270€ takže ten som neporovnával ale inak by vyšiel najlepšie z tychto 4 mobilov (lepší výkon aj nabíjanie 67w)
zaujímavá je aj EDGE 30 NEO (menší mobil, 68w nabíjanie)
re: tam máš v podstatne jedinú rozumnu možnosť - Samsung A54 - ale ten má pomalšie nabijanie ,,ako tie čo nechceš,, ... avšak výdrž má povdzme viac než dobrú
ale ja osobne samsung nikdy - tých 20gb balastu čo tam je nainštalovaných ...
Motorola pri mojom používaní robí "ghost touch" alebo ako sa to volá. Xiaomi som mal problémy s vypínaním aplikácii bežiacich na pozadí (locus, strava...)
bolo by fajn napísať aké presne modely si mal predtým - to dosť napovie
... btw. ja mám xiaomi už 5 rokov (3. mobil), použival som aj stravu na mobile kedysi a vôbec mi nepadala - treba si to vedieť nastaviť
ghost touch v dnešnej dobe ? ja som sa s tým nikdy nestretol
suhlasim so scarinko-m, ak si technicky ,,antitalent,, tak si kúp ,,ojazdené,, jablko
ja mam uz asi 4. ci kolkate Xiaomi a staci jedno nastavenie a strava alebo cokolvek bezi aj na pozadi. ale pouzivat stravu na nahravanie je v dnesnej dobe uplne mimo. Ale tak kto chce kam..
presne ako píšeš - xiaomi to má tak nastavené s ohladom na batteri management - v správci aplikacii si človek rozklikne danú aplikaciu a v položke ,,šetrenie baterie,, musí zvoliť ,,žiadne obmedzenia,,
To "batteri" nemyslis vazne... Ja som bol dost rozcarovany, ze Xiaomi neumoznuje taku primitivnu vec ako nezavisle nastavenie zvukov zvonenia a notifikacii. Mat moznost nechat zapnute zvonenie a vypnut notifikacie je dost zasadna vec.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kukni si radsej poriadny test a nie tieto nezmysly pre deti.
https://youtu.be/vwAShYycIjE?t=406
https://m.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=4&idPhone1=12723&idPhone2=12070&idPhone3=12526
inak suhlasim, poco je viac orientované na výkon (hranie hier) oproti redmi note serii ktorá je tak celkovo viac vyvážená
ja som si inak zaplatil ešTe ich tedajší cloud a o mesiac to zrušil, vraj si treba fotky zalohovať inde 😄 a peniaze mi doteraz nevratili
Takto, ale je to orezane.
Tak fotak nabehol, potom zase nezaostroval...ale skusil som po nom pobehat silnym magnetom a zatial ide.
Neviem co tomu moze byt ale spomenul som si ze mi teledon davnejsie spadol na zem, tak mozno aj tym.
Požiadavky nič extra: Baterka-výdrž, GPS, NFC, bluetooth, wifi, 5g, veľmi rýchle nabíjanie
Foťák je nepodstatný, len aby bol, poznáte moje fotky...
zaujímavá je aj EDGE 30 NEO (menší mobil, 68w nabíjanie)
re: tam máš v podstatne jedinú rozumnu možnosť - Samsung A54 - ale ten má pomalšie nabijanie ,,ako tie čo nechceš,, ... avšak výdrž má povdzme viac než dobrú
ale ja osobne samsung nikdy - tých 20gb balastu čo tam je nainštalovaných ...
... btw. ja mám xiaomi už 5 rokov (3. mobil), použival som aj stravu na mobile kedysi a vôbec mi nepadala - treba si to vedieť nastaviť
ghost touch v dnešnej dobe ? ja som sa s tým nikdy nestretol
suhlasim so scarinko-m, ak si technicky ,,antitalent,, tak si kúp ,,ojazdené,, jablko