tak potom beriem späť 🙂
osobne by som to nevyužil ... buď mam zvuky zapnute alebo mam mobil stíšený
ale povypínať notifikacie na napr. soc. siete je otazka 5 sekund - pozeral som sa na to teraz
ako samsung aj iphone user považujem za úplne normálne, že mám média zapnuté a notifikácie vypnuté ... to chceš povedať že vy to urobiť neviete? a potom sa presviedčate, že to nepotrebujete
co znamena noticikacie vypnute a media zapnute? nejak ti nerozumiem
lebo ked zapnem tichy rezim tak media mi hraju ale nic mi nepipa ked pride sms alebo sprava
Zapínať a vypínať zvuk viem... Aj notifikácie a zvonenia aj médiá.
Hral som sa s nastaveniami a max, čo sa mi podarilo je, že foťák mi len niekedy vypne ostatné aplikácie alebo stopne záznam trasy zrovna keď tomu začnem veriť...
Hod sem na to linky pls o ake telefony sa jedna. Motorla nepouziva rovnaky gps modul do vsetkych svojich telefonov.
Kamoska ma lacnu g32 nahrava si s tym Stravu a ziadny problem nema.
Keby to malo stabiliziaciu obrazu v 4k videu v strednej triede, tak uz davno nejaku Motorolu mam, hlavne kvoli tomu takemer cistemu Androidu.
u lacnejších mobilov môže byť ta presnosť problém občas
... mal som Xiaomi Mi Note 10 pred 3 rokmi (mobil za 450€) a tam to fungovalo (na Strave) na 95% dobre ale sem tam sa stalo, že proste ten signál sa zhoršil a tym pádom trasu ,,ustrelilo,, , niekde viac, niekde menej - tým pádom to znehodnotilo záznam
... ked sa to stalo viac krát (viac záznamov behom roka) tak ma to donútilo kúpiť hodinky od Garminu, minulý rok dom dokúpil Garmin EDGE
recenzie som pozeral na G84, EDGE 30 aj 30 Neo a nezachytil som nejaký globalny problém s GPS pozeral som teraz aj alzu a detto
jediná negativna recenzia bola u G84 na čskej alze - to ale neznamená že to je vlastnoť telefonu
pozrel si zrovna ten najlacnejší mobil čo som spomenul ... ja osobne by som šiel skôr do EDGE 30 ALEBO 30 NEO
corsair mam na predaj one plus nord2 8GB 128GB ak by si mal zaujem. splna vsetko az na tu bateriu, no ale pri 5g. predavam za 100e tak by si si dal vymenit prinajhorsom
K tej motorole, ja mám moto g 5g plus už 3 1/2 roka a fon stále frčí solídne. Ano už to nie je ako na začiatku, ale stále je to v pohode. Už ho musím vymeniť lebo nabíjací konektor je taký vylágrovaný že už tam nedrží žiadny kábel. Ale ináč to bol výborný fon, a nový asi tiež bude motorola. Tie gestá sú silno návykové, a čistý android sú jednoznačná voľba. GPS-ko je tiež výborné. Jedinou nevýhodou sú asi len tie chýbajúce updaty.
Zaujímavé recenzie (aj na iné fony) robí tento chlapík: https://www.youtube.com/playlist?list=PL4PwylXcxHxUeS6CmGvAgxfUI_GR9yvfV
Nakoniec to budem asi inak riešiť. Znova dám hodinky na ruku. Pozeral som, že ešte 100€ priložím a mám vyše 100w nabíjanie... Či sa oplatí? Podľa mňa sedieť pri nabíjačke dve hodiny alebo 20minut je rozdiel
Nakoniec to budem asi inak riešiť. Znova dám hodinky na ruku. Pozeral som, že ešte 100€ priložím a mám vyše 100w nabíjanie... Či sa oplatí? Podľa mňa sedieť pri nabíjačke dve hodiny alebo 20minut je rozdiel
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
osobne by som to nevyužil ... buď mam zvuky zapnute alebo mam mobil stíšený
ale povypínať notifikacie na napr. soc. siete je otazka 5 sekund - pozeral som sa na to teraz
lebo ked zapnem tichy rezim tak media mi hraju ale nic mi nepipa ked pride sms alebo sprava
Hral som sa s nastaveniami a max, čo sa mi podarilo je, že foťák mi len niekedy vypne ostatné aplikácie alebo stopne záznam trasy zrovna keď tomu začnem veriť...
Kamoska ma lacnu g32 nahrava si s tym Stravu a ziadny problem nema.
Keby to malo stabiliziaciu obrazu v 4k videu v strednej triede, tak uz davno nejaku Motorolu mam, hlavne kvoli tomu takemer cistemu Androidu.
... mal som Xiaomi Mi Note 10 pred 3 rokmi (mobil za 450€) a tam to fungovalo (na Strave) na 95% dobre ale sem tam sa stalo, že proste ten signál sa zhoršil a tym pádom trasu ,,ustrelilo,, , niekde viac, niekde menej - tým pádom to znehodnotilo záznam
... ked sa to stalo viac krát (viac záznamov behom roka) tak ma to donútilo kúpiť hodinky od Garminu, minulý rok dom dokúpil Garmin EDGE
recenzie som pozeral na G84, EDGE 30 aj 30 Neo a nezachytil som nejaký globalny problém s GPS pozeral som teraz aj alzu a detto
jediná negativna recenzia bola u G84 na čskej alze - to ale neznamená že to je vlastnoť telefonu
pozrel si zrovna ten najlacnejší mobil čo som spomenul ... ja osobne by som šiel skôr do EDGE 30 ALEBO 30 NEO
Zaujímavé recenzie (aj na iné fony) robí tento chlapík:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL4PwylXcxHxUeS6CmGvAgxfUI_GR9yvfV
Ta je samozrejme tazsia a vacsia.
aký mobil ?