SumecSK lepit ako tak hej, so sutazami je to horsie momentalne oscilujem medzi maratonmi a modelarskymi... ale na Myjave sa verim vidime a Kamov ktory, 50ku?
A vdaka pani aby sa nepovedalo, este daco od stolu... projekt rozrobeny uz vyse roka, kedze mi dosiel cas ako mozete vidiet, som velky milovnik Tatier, nielen tych nasich, ale aj ceskych
To, čo sme u nás poznali ako Kirovec, bola verzia K-700 s váhou 11,5 tony a 14,9l motorom... T-150K bol jeho menší a ľahší brat, ktorý sa na rozdiel od Kirovca (Petro/Leningrad) vyrábal v Charkove... No a to, čo títo vyrábajú, je jeho pásová verzia... Vyrábal sa v malom množstve, lebo mal veľkú konkurenciu, takže je to celkom raritka...
volodaj...nevidel som vsetky diely, len som si preklikal videa a teda ten clovek povysil modelarstvo na umenie.... odlievane casti z hlinika, z bronzu...k tomu este odstredive odlievanie.... no dpbre sa na to pozera, dobre....!!
Mne to nedalo a kukol som všetky, ktoré zatiaľ vydal. Parádne to je a som zvedavý ako bude pokračovať.
S tým odstredivými odlievaním má problém, lebo vždy mu miesto sivej liatiny vznikne biela, ktorá nejde moc obrábať. Tak kúpil nejake ingoty sivej, z ktorej chce vyrobiť vložky valcov, ale tiež majú v sebe póru a netesna. Tak som zvedavý ako to vyrieši.
Rovno som si to pridal do odberov, nech vidím keď vydá nové videá.
Trochu sa pochválim aj ja. Keďže darčeky majú byť aj výchovné, synovi som na Vianoce kúpil model motorky, na ktorom sme spolu robili. Viac ja ako on, ale dôležité bolo, že ho to zaujalo. Už si vypýtal aj čiernu a bielu verziu tej istej Hondy, a ja už mám vybraté ďalšie modely
Veľmi pekné... Predpokladám, že Tamča... Oceňujem precízne leštený povrch (akurát na štíte je trošku pomaranča), bez dekálových skokov, asi to nebol prvý model... Aké farby boli použité?
Pravdu? Áno, je to Tamiya, akrylové farby Tamiya, ale nič som neleštil. Takto pekne to odfotila Motorola, tiež som šokovaný, ako ovplyvňuje náš dojem tento trik s preostrením.
Je to môj prvý model asi po 30 rokoch. Farby som štetcoval vo viacerých vrstvách, spravidla primer + aspoň 2x farba, a keby ma syn nenaháňal, tak by som veru aj lakoval a leštil. Ale veľmi sa mi páči výsledok štetcovania. Musím povedať, že ma to nadchlo. Keď som otvoril Tamiya návod z kvalitného hrubého papiera, uvidel tú podrobnosť informácií a potom štetcovanie, tak ma to chytilo. Ešte aj tie akrylové farby mi voňajú
Na tieto diorámy, čo tu vy vyrábate, nemám ani zďaleka.
Keďže ma prikvačilo zdravie a šport momentálne prichádza do úvahy, tiež trochu bastlím... Prastaré A-čko od Tamiye s aftermarket doplnkami, a Schwerer plattformwagen od Sabre... Funkčné pásy od Ryefield Model sa mi pri nahadzovaní komplet rozpadli (už nikdy viac od tejto firmy), a originál gumáky boli krátke, tak som musel trochu improvizovať, ale mám fotku, kde sa prepravovali aj takto... Na patinu nikdy veľmi netlačím, nemám to rád a neviem to...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://m.youtube.com/playlist?list=PLBl7uVOpq67VF0NHvTn0qUSPLKm8PqSxL
S tým odstredivými odlievaním má problém, lebo vždy mu miesto sivej liatiny vznikne biela, ktorá nejde moc obrábať. Tak kúpil nejake ingoty sivej, z ktorej chce vyrobiť vložky valcov, ale tiež majú v sebe póru a netesna. Tak som zvedavý ako to vyrieši.
Rovno som si to pridal do odberov, nech vidím keď vydá nové videá.
Je to môj prvý model asi po 30 rokoch. Farby som štetcoval vo viacerých vrstvách, spravidla primer + aspoň 2x farba, a keby ma syn nenaháňal, tak by som veru aj lakoval a leštil. Ale veľmi sa mi páči výsledok štetcovania. Musím povedať, že ma to nadchlo. Keď som otvoril Tamiya návod z kvalitného hrubého papiera, uvidel tú podrobnosť informácií a potom štetcovanie, tak ma to chytilo. Ešte aj tie akrylové farby mi voňajú
Na tieto diorámy, čo tu vy vyrábate, nemám ani zďaleka.