Nejaky tip na solidny monitor bez kadejakych automatickych eko nezmyslov 24" 1920x1080 (1200) ? Nechce sa mi zase studovat dva tyzdne kvanta recenzii, specifikacii a diskusnych for
tie repraky som nechcel ani ja, ani USB hub, a pred rokom som tie repraky zapojil a vpodstate to uplne staci na to, aby pocitac nebol nemy - tj nemusim kvoli nejakym youtube videam vytahovat a zapajat sluchatka... a plnohodnotne repraky som uz nechcel, nemam na ne miesto na stole a hudbu pocuvam na domacom kine, a tam mam trosku lepsie bedne, tie by som k pocitacu nemal ako dat
ten USB hub nevyuzivam (ked uz, mam v sufliku hlinikovu krabicku s 3.0 hubom. a jo, to je este rozdiel, Professional ma 2.0 hub, Ultrasharp 3.0)
tie repraky... kazdy podla gusta (a potrieb a moznosti)
k počítaču radšej IPS ako VA (pri TV opačne, tam sa hraje hlavne na kontrast) kvôli lepším uhlom a prirodzenejším farbám - osobne by som asi vybral nejaký Dell, obrazovo sú slušné, dizajnovo tiež a aj cena je väčšinou znesiteľnejšia, ako u "prémiovejších" značiek (EIZO, NEC)
Skvela sprava .. monitor nie je mrtvy. Problem je v niekde v napajacej linke kablov /asi aj tusim kde/, napatie sa nestratilo (indikaciu som videl, ze ide), ale daky napol chromy spoj sposobil, ze monitor nechcel nabehnut pri prudovom zatazeni a zrejme kontakt umrtvil este viac. Predpokladal som, ze ked docvakal, ze zomrel /rano som to neriesil/, ale cislo 2494 zije. Ale i tak sa asi na tie monitory snad pozriem. Vdaka zatial za tipy.
edit: farby ani kontrast sa mi na monitore nemenia ani ked sa zlava doprava pohnem o 30-45 stupnov!. Cize ziadne 5cm
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tie repraky... kazdy podla gusta (a potrieb a moznosti)
edit: farby ani kontrast sa mi na monitore nemenia ani ked sa zlava doprava pohnem o 30-45 stupnov!. Cize ziadne 5cm