Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
Vikino v Košiciach je chalan motordiag- ako fakt.macher
Tie michelinky iné slicky,len si neviem ani ja predstaviť ako sa dá za.mesiac takto rozslahat pneu bez toho aby si to uvedomil,ešte niekde na kamióne....
Pozrem a ak mám tak pošlem len treba počítať s tým že niekedy je fakt problém sa mu dovolať ani mne sa to niekedy nedarí
ak je to RR z Idanskej v KE tak kontakt mám, robil mi už tretie auto (nie škoda ale koncern)
to bolo na Valečekov post vikino1 na audi fóre v príslušnej téme najdeš kontakty, ten môj je KE, jeden je na orave a jeden niekde poblíž BA
Páni vďaka za ochotu ale to je všetko od ruky. Zajtra sa s tým ešte pohrám a uvidim. Odišiel mi podvolantový krúžok a po nahodení nového mi nejde palubný PC. Treba ho tam pravdepodobne dokodovať.
Tie michelinky iné slicky,len si neviem ani ja predstaviť ako sa dá za.mesiac takto rozslahat pneu bez toho aby si to uvedomil,ešte niekde na kamióne....
Btw. zahada je vyriesena, pred mesiacom autorizovany servis vykonal okrem prezutia aj vymenu capov na prednej naprave a zabudol urobit geometriu (sice tvrdia, ze robili ale protokol sa stratil). Kks tu islo o zivot...
Vikino v Košiciach je chalan motordiag- ako fakt.macher
Ako nič, keď najazdí veľa... Ja som tiež nechápal a na vlastné oči som videl na nových, pol roka jazdených gumách drôty na vonkajšej strane a na vnútornej v pohode. Geometria ukázala prílišnú zbiehavosť a nejaký minimálny odklon.
Dudo to bol môj tajný tip. Niečo s ramenami, tyčami riadenia ap. Lebo takéto rozhodenie vyžaduje veľký zásah. Keď mi menil niečo vpredu mechanik hovoril, že rovno na geometriu, nastavil podľa nejakej sroby by oko, ale ta jazda bola mordor. A to sa ešte snažil
Ja som pred x rokmi na cca 1500km dlhej trase odrovnal pneu na zadnej (!!!!) naprave ( viacprvkove zavesenie a sli sme dost nalozeny)
Nechapal som, ako je mozne zjazdit do mrtva vnutorne hrany pneumatik. Keby nam hocktora buchla na dialnici, tak to tu dnes zrejme nepisem.
Btw. zahada je vyriesena, pred mesiacom autorizovany servis vykonal okrem prezutia aj vymenu capov na prednej naprave a zabudol urobit geometriu (sice tvrdia, ze robili ale protokol sa stratil). Kks tu islo o zivot...
Keby boli tie autorizaky co k comu, pekne odpocitaju pocet otacok pri odkrucani capu a na geometrii mozu usetrit!
Ved to bolo polozartom, samozrejme, ze to nie je stopercentna nahrada (trosku neskor zaberie zavit a zacnes pocitat, cap moze mat toleranciu...). Ale ozaj sa tak vies nevzdialit idealnemu vysledku dostatocne na to, aby to nedopadlo ako s onym Volvom. Na domacu vymenu s tym, ze o par dni na tu geometriu zbehnes, je to ok.
Sice som zvycajne kludny,ale po takejto (ne)odbornej praci autorizovaneho servisu by som pri pozadovani nahrady/odskodneho urcite patricne zvysil hlas.
Ja som pred x rokmi na cca 1500km dlhej trase odrovnal pneu na zadnej (!!!!) naprave ( viacprvkove zavesenie a sli sme dost nalozeny)
Nechapal som, ako je mozne zjazdit do mrtva vnutorne hrany pneumatik. Keby nam hocktora buchla na dialnici, tak to tu dnes zrejme nepisem.
Otcovi takto zodralo gumu, ked tahal karavan. Isli s mamou do Ciech. Jednu (este dobru) sekol kdesi v BA v Raci a potom dosiel domov, ze druha strana mu sfukuje. Kuk, zvnutra zodrata, uz aj nejaky drotik sem tam trcal. Pirelli Cinturato P7. Mal stastie, ze dosiel domov. Bohvie, v com bol problem. Geometria nebola uplne mimo, prives nezvykol pretazovat, duplom ked sli len dvaja...
Zoidberg tak nejak to robi mechanik, ked ma stym rovno posiela na geometriu. Ale aby som ho len nechvalil, obuvali sme zimne na diskoch, zakecali sme sa, momentak ostal na svojom mieste a ja po 50km som pocitil stredovek. Sroby som mal nastastie vsetky, ale 2-3 pootocenia a odleteli by na kazdom kolese. Tak som ho patricne zebal, teraz obchadzame auto s momentakom dvakrat, obaja
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pozrem a ak mám tak pošlem len treba počítať s tým že niekedy je fakt problém sa mu dovolať ani mne sa to niekedy nedarí
ak je to RR z Idanskej v KE tak kontakt mám, robil mi už tretie auto (nie škoda ale koncern)
to bolo na Valečekov post
vikino1 na audi fóre v príslušnej téme najdeš kontakty, ten môj je KE, jeden je na orave a jeden niekde poblíž BA
V kazdom pripade vam dik za tip.
Ako nič, keď najazdí veľa... Ja som tiež nechápal a na vlastné oči som videl na nových, pol roka jazdených gumách drôty na vonkajšej strane a na vnútornej v pohode. Geometria ukázala prílišnú zbiehavosť a nejaký minimálny odklon.
Keby boli tie autorizaky co k comu, pekne odpocitaju pocet otacok pri odkrucani capu a na geometrii mozu usetrit!
Otcovi takto zodralo gumu, ked tahal karavan. Isli s mamou do Ciech. Jednu (este dobru) sekol kdesi v BA v Raci a potom dosiel domov, ze druha strana mu sfukuje. Kuk, zvnutra zodrata, uz aj nejaky drotik sem tam trcal. Pirelli Cinturato P7. Mal stastie, ze dosiel domov. Bohvie, v com bol problem. Geometria nebola uplne mimo, prives nezvykol pretazovat, duplom ked sli len dvaja...