Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftJohnko napísal:
.....a možno som zaujatý ale ja som ten typ človeka ktorý sa tlačí na krajnice aby som nikoho neobmedzil vždy zdvyha ruku keď odbaca a ak môžem dokonca na úzkej nízko frekventovanej ceste ochotne púšťam autá aby som co najmenej zavadzal.

presne toto !
a to nie len na bicykli ale aj keď sedim za volantom tak sa som maximalne ohľaduplný ... akurat pri tých čo brzdia/spomaľujú premávku strácam nervy
Zobraziť komentár 20.10.2024 - 12:42:30
00
Ja som dnes zistil, že som prehnane ohľaduplný asi aj ako chodec. Na chodníku som sa automaticky uhybal, keď šli oproti iní ľudia, aby sme sa všetci zmestili. Neviem či vôbec niekto z oprotiiducich sa vôbec uhol. Špeciálne matky kracajuce vedľa kociarov či vedľa svojich detí. Ale to je do inej témy.
Zobraziť komentár 20.10.2024 - 19:23:52
05
potvrdzujem, podobne, ideme po chodniku sirky pod 2 m, oproti roztahaná dvojica a ja (blbec) sa este uhybam na pravy kraj

myslim, ze ide o efekt stáda, nas je viac ;)
Zobraziť komentár 20.10.2024 - 20:38:25
00
Kua, dnes ďalší motocyklista čo ho vynieslo alebo sa šmykol pod protiidúce auto na Pezinskej babe smerom od Perneka. Bohužiaľ už len fóliou bol zakrytý.
Zobraziť komentár 27.10.2024 - 19:23:03
00
Nepredpokladám, že išlo o nešťastie.
Na Pezinskej babe ako aj na Šturci sa chodia motorkári zabávať.

Edit: vidím, že si z Pezinka, tak to iste poznáš lepšie ako ja
Zobraziť komentár 27.10.2024 - 19:29:13
00
Z Pezinskej Baby si tí kreténi spravili závodnú dráhu. A chodia tam aj motorkári z CZ a AT. Ja sa čudujem, že tam každý víkend nie sú policajti a nerobia tam s nimi poriadok. Lebo to čo sa tam deje, je už riadne cez čiaru.
Zobraziť komentár 27.10.2024 - 20:08:41
03
Lebo sú policajti aj medzi nimi.

U nás v Štiavnici podobne. Síce nejazdia až tak rýchlo, ale o to nebezpečnejšie predbiehajú a nedodržiavajú odstup. A teda taky beztlmičový chopper meter odo mňa, to je lahôdka. Alebo túrovanie motorky dva metre od kaviarenskej terasy... A celý vikend v meste hluk ako niekde na fronte.
80 % motorkárov sú úplne v pohode, ale tých 20 percent im kazí meno.
Zobraziť komentár 27.10.2024 - 20:15:56
00
dnes som bol pomerne daleko od Homolky, no mal som pocit ze tam prebiehaju preteky. nelutujem ani jedneho takeho darcu organov.
Zobraziť komentár 27.10.2024 - 20:24:52
00
arrow_leftGusto0 napísal:
nelutujem ani jedneho takeho darcu organov.

Údajne ide o mýtus. Nejde o darcov orgánov, lebo ich orgány sú väčšinou dotlčené tak, že sú nepoužiteľné.
Zobraziť komentár 27.10.2024 - 20:28:37
04
arrow_leftGusto0 napísal:
dnes som bol pomerne daleko od Homolky, no mal som pocit ze tam prebiehaju preteky. nelutujem ani jedneho takeho darcu organov.

Ono sa to tam ozýva po celom okolí tej Pezinskej Baby. A z tých orgánov po prípadnom páde nič nebude. Tá kombinéza je ako shaker. Ale inak súhlasím, tiež mi ani jedného z nich nie je ľúto! Máme neďaleko Slovakiaring, môžu tam v kľude ísť jazdiť koľko len chcú. A nie aby ohrozovali zvyšok účastníkov premávky, čo len prechádzajú cez PK Babu. Ešte ľudia v aute sú pomerne dobre chránení. Ale tí čo jazdia na cestných bicykloch, to tam majú o hubu.
Zobraziť komentár 27.10.2024 - 20:41:34
00
Toto je tiez riadny dement. Namiesto toho, aby prerazil zavory, sa otaca. To uz musi byt nejaky stupen retardacie. Mali by mu dozivotne zakazat viest vsetky motorove vozidla. A ze takychto idiotov, co si myslia, ze "závora je láva", je teda pozehnane...

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-ridic-na-slovensku-resil-zavory-ale-ne-svetla-pred-jedoucim-vlakem-zacal-zmatkovat-40494685
Zobraziť komentár 27.10.2024 - 20:50:56
05
A ak dobre vidim, tak mu ani nic nebranilo obist zavory viac vpravo cez travu. To je neuveritelne...
Zobraziť komentár 27.10.2024 - 20:54:08
00
Taký človek nemá čo robiť vôbec v premávke.
Zobraziť komentár 27.10.2024 - 21:01:16
00
Uff, tak tomu uplne vyplo mozog. Chytil paniku a prestal rozmyslat.
Zobraziť komentár 28.10.2024 - 07:57:06
02
Nemyslím. On len rozmýšľal inak. Asi si uvedomil, že ak pôjde ďalší vlak, tak po druhej koľaji. Tak sa autom postavil na bezpečnejšiu koľaj, po ktorej už vlak prešiel. Evidentne mu to pomohlo.
Samozrejme obísť závoru, nadvihnúť ju, zlomiť ju by bolo lepšie riešenie. Už len z hľadiska rušňovodiča nebolo ľahké vyhodnotiť situáciu. Jasné, že oživot brzdil vlak.
Zobraziť komentár 28.10.2024 - 08:10:08
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up