Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Keby si účtovali normálne slušné normohodiny - napríklad 60/hod a snažili sa vzhľadom na ekológiu opraviteľné diely opravovať, tak by sa ani poisťovne zrejme toľko necukali s plnením. Keby som nemusel robiť iné veci a mal ešte nejaké náradie ďalšie doma, tak si to opravím aj sám doma. Aj tak som musel, pretože ten známy čo mi to robil samozrejme nesprávne nastavil zámok kufru plus niečo mi nechal vnútri v dverách hŕkať. Zistil som, že šlo o kúsok prasknutého tmelu, ktorý zostal vnútri v dutine a z tej som ho cez diery na plastové úchyty vyťahoval. Takže som v podstate spokojný, ale trebalo to dorobiť. V tej cene 5 tisíc by nebol rozdiel a zas by tam bolo klasika polámané čalúnenie, alebo nejaká iná záludnosť. Zajtra idem do nového servisu s novým Volkswagenom, kde absolútne neviem čo mám čakať a zas im tam dávať rozumy ako mi majú pod lem dávať gumené podložky, aby mi nič neškrabli a podobné nezmysly riešiť.

Je to super Mišo, že máš v blízkosti takúto lakovňu. Tu v ZA je hodne problém. Len samé nezmysly. Dáš opraviť lakovanie po MB Tuhovská, kde som si myslel, že to je robené vesmírnou technológiou...v ZA ti povedia aké tam urobili chyby a čo sú to za debili a potom prejde pár mesiacov a korózia inde a väčšia....od veteránov to má ďaleko.
Zobraziť komentár 06.11.2024 - 22:08:35
00
Vsak ja som tiez isiel z BA do Pezinka, lebo som dostal dobre referencie a ozaj urobili super robotu a dohliadli aj na lakyrnicke detaily. Mam skusenost aj s inou lakovnou a ked som prisiel, ponachadzal som chyby, ktore museli opravit...fakt je narocne najst niekoho, co spravi robotu poriadne a da si na detaily pozor.
Zobraziť komentár 06.11.2024 - 22:19:42
00
caute, chcel by som osetrit podvozok a dutiny rocnemu S-crossu. Davali ste to niekto v poslednej dobe niekomu robit alebo urobili ste to doma? Aky nastrek siel na to? zatial vsade registrujem len dinitrol
Zobraziť komentár 07.11.2024 - 08:50:59
00
už hrdzavie? Či len preventívne, chceš si ho dlho nechať.
Zobraziť komentár 07.11.2024 - 08:54:29
00
rodicia ho maju. predpokladam, ze si ho chcu nechat tak ako predoslu SX4 - 14 rokov
Zobraziť komentár 07.11.2024 - 09:34:56
01
Moj oco tiez chce vymenit sx4 :)
Zobraziť komentár 07.11.2024 - 09:36:50
00
prosím vás, ktoré poisťovne sú teraz nogo ? už len PZP... doteraz som mal pár rokov pzp aj hp od unionu a mal som aj plnenie a skvelé ... teraz ale ruším a už len pzp, tak otázka či ísť po cene alebo reálne čítať podmienky a ktoré hneď vyradiť. Voľakedy bola taka neodporúčaná kooperatíva ak si dobre pamätám
Zobraziť komentár 13.11.2024 - 14:10:13
00
Nemalo by byť jedno v rámci PZP kde si poistený? Keďže peniaze by mala posielať poisťovňa vinníka. Alebo mi potom ušlo, ako sa to rieši.
Zobraziť komentár 13.11.2024 - 15:07:35
00
tak, ja zase som dobrý človek ... takže ak spôsobím nehodu nechcem aby im moja poisťovňa ničila život .. preto sa pýtam
Zobraziť komentár 13.11.2024 - 15:11:34
00
Allianz.
Zobraziť komentár 13.11.2024 - 15:14:10
02
Ak by niekto hladal nove moderne SUV so super vybavou, predavam polrocny Tiguan v najvyssej vybave s vecami ako HD LED Matrix, head-up displaj, masazne sedadla s alcantarou, 360° kamery, vsetky asistencne systemy a mnoho dalsieho...

Nahradza ho 7-miestny Touranm, kedze manzelka ma romanticke predstavy ako vyuzije 7 miest :)

https://www.autobazar.eu/detail/volkswagen-tiguan-15-tsi-evo-elegance-dsg-mild-hybrid/AevnOeqs7Jh/

www.bazos.sk
Zobraziť komentár 14.11.2024 - 08:00:16
00
arrow_leftlapaloma napísal:
tak, ja zase som dobrý človek ... takže ak spôsobím nehodu nechcem aby im moja poisťovňa ničila život .. preto sa pýtam

allianz je zevraj top pri pzp. urcite nie kooperativa. na komunalnu som tiez pocul zleho
Zobraziť komentár 14.11.2024 - 08:58:23
00
skoda ze nema tazne ten Tiguan, a motor vladze ked je auto nalozene?
Zobraziť komentár 14.11.2024 - 08:59:24
00
Tazne sa da domontovat, v TP je zapisane AX-50.

Dynamika je podla mna OK vzhladom na vykon, ma to 150k s turbom (realne na stoliciach v testoch mavaju VW bezne o 10-15 kW viac ako udavanych) a nejakych tusim 9 ci 12kW vypomoc elektromotora.

Je to najpredavanejsia motorizacia v Tiguane u nas aj v EU.
Za mna bez obav, samozrejme 200 kW to nema, ale je to predny pohon, nie su tam velke straty aj hmotnost je rozumna.

Co je pre mna dolezitejsie je, ze podla mna tato motorizacia funguje ovela prijemnejsie ako 2.0 TDI 4x4 192kW.
Tento 1.5 eTSI je proste vyrazne kultivovanejsi a tichsi, celkovo na mna posobi jazda vyslovene luxusnejsie vdaka tomu.
V tejto generacii ma uz aj 1.5 TSI prevodovku s mokrymi spojkami DQ381.
Zobraziť komentár 14.11.2024 - 09:07:57
01
Jazdeny Tiguan predokolka za skoro 40 tisic, cennikova cena skoro 50 tisic. :D Pred rokom som tu daval zaujemcom info, ze sa dopredavaju predfaceliftove kusy v cenach od 23 tisic. A predokolka Elegance s automatom bola za necelych 36 tisic.
Zobraziť komentár 14.11.2024 - 09:41:02
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up