Keby si účtovali normálne slušné normohodiny - napríklad 60/hod a snažili sa vzhľadom na ekológiu opraviteľné diely opravovať, tak by sa ani poisťovne zrejme toľko necukali s plnením. Keby som nemusel robiť iné veci a mal ešte nejaké
náradie ďalšie doma, tak si to opravím aj sám doma. Aj tak som musel, pretože ten známy čo mi to robil samozrejme nesprávne nastavil
zámok kufru plus niečo mi nechal vnútri v dverách hŕkať. Zistil som, že šlo o kúsok prasknutého tmelu, ktorý zostal vnútri v dutine a z tej som ho cez diery na plastové úchyty vyťahoval. Takže som v podstate spokojný, ale trebalo to dorobiť. V tej cene 5 tisíc by nebol rozdiel a zas by tam bolo klasika polámané čalúnenie, alebo nejaká iná záludnosť. Zajtra idem do nového servisu s novým Volkswagenom, kde absolútne neviem čo mám čakať a zas im tam dávať rozumy ako mi majú pod lem dávať gumené podložky, aby mi nič neškrabli a podobné nezmysly riešiť.
Je to super Mišo, že máš v blízkosti takúto lakovňu. Tu v ZA je hodne problém. Len samé nezmysly. Dáš opraviť lakovanie po MB Tuhovská, kde som si myslel, že to je robené vesmírnou technológiou...v ZA ti povedia aké tam urobili chyby a čo sú to za debili a potom prejde pár mesiacov a korózia inde a väčšia....od veteránov to má ďaleko.