skoda debaty s ludmi co k tomu nemaju vztah a len mudruju a neviedia ani o com, mate pravdu. Fandenie je na pi.u, sedim len pred telkou, a futbal je len o baletkach, a vsetci fans su hooligans a ludia co robia zle veci. Je to presne tak, ako cyklistika je cisty sport, tak ju mate tak radi a vsetko ostatne je na ... Vravim klapky.
Tak ich vsetky vypis a ukaz tym hlavne sebe ale aj ostatnym, ako to o com som pisal, si uplne vyvratil a ty mas pravdu a hlavne sa tomu rozumies a vyjadrujes sa k tomu comu rozumies a pritom si nesieries do ust. Lebo najprv mudrujes, ked nerozumies, potom pises, ze ked dochadzaju argumenty tak neviem co a nakoniec ides chybickovat. Veď uznaj...
No vieš, ja som len chcel aby si to nabudúce vedel správne napísať aby si nevyzeral ako trotl, napriklad v septembri na najbližšom diktáte zo slovenčiny...
zo zaciatku to bolo srandovne celkom ale uz je toho dost....najprv si hovorim, ze fajn aj nejaky cyklista ma rad predsa futbal, ale uz by fakt stacilo nasierania sa
admich - myslim ze je to iba kvoli neymarovi, konstantne robil Brazilii hanbu pred celym svetom. A vseobecne - Brazilci su velmi temperamentni, silne futbalove vasne - pozitivne aj negativne - su u nich normalne.
Ovela horsie su tie vyhrazky smrtou, ktore dostavaju ti hraci, ktori si bud dali vlastny gol alebo nepremenili penaltu. To moze skoncit naozaj zle, vid ten pripad Kolumbijca z minulosti, ktoreho po navrate domov zastrelili.
Ak je to fake, tak beriem späť....každopádne si myslím o tom svoje.
iron.hide bujaré oslavy chápem ako prejav temperamentu...ale násilie v akomkoľvek smere odsudzujem. Zvlášť , keď sa jedná o niečo, kvôli čomu "chleba nezlacnie".
Skutočný futbalový fanúšik stojí pri svojom milovanom klube/repre vždy, za každých okolností,keď sa darí,tak je v eufórii a keď je zlé obdobie,tak smúti.Ja som veľkým fanúšikom už tu spomínaného Bayernu Mníchov-od roku 1986.Ale vždy som to dokázal udržať v medziach ,,zdravého rozumu" - žiadne extrémne prejavy.Samozrejme, tešil som sa pri majstrovských tituloch a triumfoch v Lige majstrov,tak ako som bol smutný po finále LM 1999, Bayern prišiel o triumf,keď prehral s Man.United v nastavenom čase,čo bol podľa mňa, najhorší moment v histórii Bayernu.Ja úplne chápem pozitívne aj negatívne emócie,ktoré k fandeniu neodmysliteľne patria.Ale nikdy to nesmie prerásť do extrémizmu,určite nebudem pri prehrách týždeň roniť krokodílie slzy,vybíjať agresivitu,mať z toho depky,alebo dokonca niečo rozbíjať.To už nie je fanúšik,to je dement z nizkym stupňom sebakontroly,pretože potom to dopadne tak,ako spomínal kolega vyššie, Andresa Escobara zastrelili vlastní za to,že si dal v 94-tom na MS vlastný gól v zápase Kolumbia-USA.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1389747.html#p1389747
https://www.mtbiker.sk/forum/post1386320.html#p1386320
https://sport.aktuality.sk/c/345780/video-sialene-brazilskych-futbalistov-privitali-po-prichode-z-ms-nadavkami-a-kamenmi/
Ovela horsie su tie vyhrazky smrtou, ktore dostavaju ti hraci, ktori si bud dali vlastny gol alebo nepremenili penaltu. To moze skoncit naozaj zle, vid ten pripad Kolumbijca z minulosti, ktoreho po navrate domov zastrelili.
https://sport.aktuality.sk/c/345780/video-sialene-brazilskych-futbalistov-privitali-po-prichode-z-ms-nadavkami-a-kamenmi/
Ale veď toto video je fake.
iron.hide bujaré oslavy chápem ako prejav temperamentu...ale násilie v akomkoľvek smere odsudzujem. Zvlášť , keď sa jedná o niečo, kvôli čomu "chleba nezlacnie".
V tom boli myslim zapletene kartely, vlastniace stavkove kancelarie.