Len by ma zaujimalo kto sa na to odvazi sadnut o tich par rockou???
V tej firme sa musia riadne nudit ked vyrabaju take daco ale pozor!!!-pre niekoho je to doslova umelecke dielo.
ten treti vyzera aspon trochu realne...a co mtb vizie? na dizajne nech sa vykaslu a radsej nech daju do riadneho predaja ten spolupracujuci inteligentny system pruzenia vpredu a vzadu....to by bolo vozenie aj ked vsetkeho vela skodi...keby to jazdilo samo, tak by to nikoho nebavilo, ze?
ten treti vyzera aspon trochu realne...a co mtb vizie? na dizajne nech sa vykaslu a radsej nech daju do riadneho predaja ten spolupracujuci inteligentny system pruzenia vpredu a vzadu....to by bolo vozenie aj ked vsetkeho vela skodi...keby to jazdilo samo, tak by to nikoho nebavilo, ze?
Kde samozem o tom spolupracujucom inteligentnom systeme docitat viac?
zaujimalo by ma ako sa toci prednym kolesom na prvych dvoch
no myslim, ze je tam v predu v oske take daco podobne homokinetickemu klbu.....myslim, ze nic zlozite to nebude
a mohol by si mi povedat co je to ten homokineticky klb
no homokinetak najdes u aut, ktore maju pohanane aj predne kolesa, tento klb umoznuje prenasat vykon z motora, resp. cez diferencial na koleso, je to viac osy klb, ktory umoznuje na jednej strane prenasat vykon z hriadele na koleso, na druhej strane otacanie osove natacanie kolesa(do stran, pri prepruzeni a pod.)
tie prve dva "biky" vyzeraju dost nerealne ..... ale ten treti obrazok ma zaujal ..... a asi by som si dokazal aj predstavit, ako na nom jazdim .... ... som sice zastancom "klasiky", ale tento treti model je prinajmensom lakavy...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V tej firme sa musia riadne nudit ked vyrabaju take daco ale pozor!!!-pre niekoho je to doslova umelecke dielo.
inac fuj
no myslim, ze je tam v predu v oske take daco podobne homokinetickemu klbu.....myslim, ze nic zlozite to nebude
Kde samozem o tom spolupracujucom inteligentnom systeme docitat viac?
Ten treti bike bude asi dost tlacit v rozkroku.
no homokinetak najdes u aut, ktore maju pohanane aj predne kolesa, tento klb umoznuje prenasat vykon z motora, resp. cez diferencial na koleso, je to viac osy klb, ktory umoznuje na jednej strane prenasat vykon z hriadele na koleso, na druhej strane otacanie osove natacanie kolesa(do stran, pri prepruzeni a pod.)
ja by som to bral...
ja by som to bral...
aj ja ale by mi museli zaplatit aby som sa na tom vozil