Toto sa nam podarilo chytit na vcerajsom vyjazde asi to nepotrebuje ani komentar - 3 defekty a to nie je vsetko uz som pocul ze aj drôt natiahli jeden do schytal do brucha. Bolo to asi cielene na motorkarov ale aj tak by si to nemali dovolovat stretli ste sa uz s niecim takym ?
fujha, no tak toto je dost nebezpecne....si zober, ze ked chytis defekt tak este ako tak, ale ked by si cistou nahodou stratil balans kusok pred tou doskou a padol tak na nu, tak.....
fuj tak to je teda nechutne. skoro ako pasca na medvede. aj keby tam motorkari neviem co robili tak toto by si nemal nikto dovolit.toto keby som chytil do kolesa tak to zoberiem, zahodim, nasadim vystroj na prezitie a siel striehnut na toho co by tam take nieco zas doniesol (ak by to bolo mozne). akoze fakt dost nebezpecne vo vyssej rychlosti a este ta financna ujma k tomu...
Debilizmus poniektorých jedincov nepozná hraníc.
Ale to všetko len tí, ktorí závidia. Nemá na motorku? Nemá na bicykel? Tak drb tam klince. "Keď nemám ja, tak ani ostatní"
Ach, tá úbohá Slovač!!!
To neboli ochranari to boli na 100% pytliaci ktorí si myslia ze môžu všetko a nechcu byt pri ich cinnosti rušeny . To su neni ani ludia dobre ze zachvilu nebude zaklad. vybava biku senzor na naslapne míny
si zober keby na to stupis tak mas durch celu nohu p---b--u sorry za vyraz ale este som z toho out . keby tam vtedy pride nejaky dotičny tak mu tu dosku rozbijeme na hlave.
s týmto som sa stretol prvý raz ale ja keby som stretol toho čo to tam dal tak by som ho do.... a potom by som zavolal fízlov. Kebyže sa niekomu stane to že sa strieska a mal by PN viac ako 7 dní tak by ten dotičný mal na krku už trestný čin a to isté v prípade poškodenia majetku zo škodou väčšiou ako 8000sk. Už ho len vypátrať a bude sas to riešiť cez iné organizácie len sa do toho treba oprieť.
Hej minule som na takom dostal defekt. Bolo to na jednej cesticke v ke popri zahradkach, no neviem nevyzeralo to tak, ze by to tam bolo naschval ale tiez drevo z ktoreho trcalo plno klincov...prednym kolesom som sa tomu vyhol, ale zadnym bohuzial nie. Su to svine ti ludia treba ich pozabijat, ved ked sa toto stane motorkarovi co ide rychlo, moze sa zabit, a naklady na opravu defektu na motorke niesu az tak male...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale to všetko len tí, ktorí závidia. Nemá na motorku? Nemá na bicykel? Tak drb tam klince. "Keď nemám ja, tak ani ostatní"
Ach, tá úbohá Slovač!!!
Hanba NÁM
http://www.notubes.com/moviedemo.php
hmmm
smakina uz nech to mam
NIE?
kktizmus slovenskeho naroda ako to tu uz bolo spominane