tak to uz hej ;) ale stale si myslim ze alkohol doda telu menej energie ako telo potrebuje na jeho rozlozenie (spracovanie?) a teda v konecnom dosledku je efekt opacny ako pozadovany :) to ze par minut zahreje je jasne :)
16.09.2008 - 16:10:21
00
:shock: no tak toto jedine doma po sprche, nie som moralista, ale ja mam do lesa nejakych par metrov po statnej ceste na ktorej, ked sa nieco stane /a nemusis byt na vine/ a nafukas - si jasny.

Ps.: osobne, ked je riadna kosa, doma praktizujem dlhe roky varene cervene s troskou rumu, klincekov, hnedeho cukru, skorice a hrozienok.
Ale nechcem, aby sa tato tema o obleceni zvrhla na "tekuty sveter".
16.09.2008 - 18:40:03
00
diki bundu snad vyberem ale ten spodok :oops:

no pokial nechces jazdit v obtiahnutych zimnych gatiach tak moc na vyber nemas, nejake membranove volne gate,ale obtiahnute ako tu uz niekto spominal tak nebrzia vo vetre. na rogelli.sk maju teraz 6 modelov na vyber z tych obtiahnutych. Dva modeli maju aj vlozky ostatne su bez... ked chces byt trosku IN a zmierny opticky ucniok obtiahnutych gati daj si na to nejake kratasy a mas pokoaj, bude to lepsie vyzerat - viac do enduro jazdenia. a budes mat aj dost vackov na odkladanie :D

tak by som to riesil apson ja. ked skombinuje nejake gate - napr locana od spominaneho rogelli, a marshali tak bude uber pozer zimny jazdec.. ak tomu nejaku fajn bundu od nich nez uz lazdi poriadne a to vsetko za fajn peniaz, ja sa to chastam spravit podobne...
24.09.2008 - 21:30:53
00
Nebudem kvôli tomu zakladať novú tému, ale:

Mám tieto gate asi 2 mesiace, a vnútorná strana momentálne vyzerá tak ako na obrázku. Podľa mňa to moc normálne nie je (myslím tie žmolky), máte s tým nejaké skúsenosti?

Prílohy:

IMG_5906.JPG
IMG_5906.JPG 301.51 KiB thumb_up0thumb_down

04.01.2009 - 14:59:13
00
aké máš sedlo a vozíš kapsičku? to by mohla byť prvá príčina toho žmolkovania, samo od seba sa to neurobí...btw. inú farbu nemali ? :roll:
04.01.2009 - 15:06:07
00
pri slapani nezadrhavas nahodou o podsedlovu kapsu???
Mne sa toto iste stalo.
04.01.2009 - 15:17:35
00
sedlo - scott racing (stock výbava), ale keby to malo byť ním, tak to je aj na druhej strane...
skôr to asi bude ta kapsa pod sedlom, musím to skontrolovať. len či to potom vyreklamujem :roll:
farba - nemali, ale v skutočnosti to vyzerá tmavšie...
04.01.2009 - 15:20:59
00
až teraz som si všimol, že to máš vlastne v avatare...bude to na 100% tá kapsička, je dosť veľká a to by zodpovedalo aj tej zodratej ploche...vyreklamovať to bude asi problém, každý skúsenejší predajca a dovozca o takýchto veciach vie...každopádne tá kapsička musí ísť dole, ak sa tomu chceš opäť vyhnúť... :wink:
04.01.2009 - 15:28:33
00
No ked mam spomenut nieco alternativne tak spomeniem radu jednoho starsieho pana (veteran) .Ten mi radil dat pod veci ako zakladnu vrstvu silonky. A nieco na tom asi bude . Uz som to skusal vcera na vyjazde .
04.01.2009 - 15:53:44
00
sedlo - scott racing (stock výbava), ale keby to malo byť ním, tak to je aj na druhej strane...
skôr to asi bude ta kapsa pod sedlom, musím to skontrolovať. len či to potom vyreklamujem :roll:
farba - nemali, ale v skutočnosti to vyzerá tmavšie...

Ja mam podsedlovku arsenal a drhol mi suchy zips ktorym sa prichytavala okolo sedlovky.Len som to oblepil priesvitnou paskou ktora je hladka a problem je uz davno definitivne vyrieseny.Inak tie gate casom zoderies. 8)
04.01.2009 - 16:01:13
00
no dnes sa po.ral aj zips dole na nohe, tak minimálne sa pôjdem o tom porozprávať do obchodu.
inak ďakujem všetkým za komenty...
04.01.2009 - 17:16:48
00
No ked mam spomenut nieco alternativne tak spomeniem radu jednoho starsieho pana (veteran) .Ten mi radil dat pod veci ako zakladnu vrstvu silonky. A nieco na tom asi bude . Uz som to skusal vcera na vyjazde .

Ten pán veterán ti dobre radil, ale v zlom čase... Silonky (pančuchy, nie pančuchové nohavice!) sa vozili na nohách skoro na jar alebo neskoro na jeseň v časoch, keď ešte neboli návleky na nohy (nohávky). A niektorí ich dávali aj pod vlnené čapáky - vtedy sa dlhé cyklogate nevyrábali z takých materiálov ako v súčasnosti.
04.01.2009 - 23:20:53
00
presne toto som mal rozpísané tak pred 4-5 hodinkami, než mi zamrzol notebook...diky JoKo... :lol: aj keď máš hlboko do vrecka, za pár € sa dá kúpiť funkčné spodné oblečenie
04.01.2009 - 23:29:57
00
no dnes sa po.ral aj zips dole na nohe,

Ja som na jeseň kupoval Kellys s gumennými popruhmi pod šlapu...čo sa mi zdá praktickejšie.Tým mám len jeden zips na venčenie môjho pindíka :)
05.01.2009 - 08:13:23
00
ja na rogelli gatiach nemam "otvor na venčenie" musím vyzliect bundu, dolu traky a tak vytiahnuť vercajch :-)
05.01.2009 - 10:08:42
00
keyboard_arrow_up