volodaj - ak vies, tak to trochu popis (alebo niekto iny, ramon?) Ako sa tam vytvori miesto pre ten klin? ci to tam natvrdo narvu cez kostne tkanivo a dren? ale vsak to musi aj po operacii este dlho boliet jak svina. Ake silne lieky sa vtedy uzivaju? Preplaca ich poistovna?
Ja popísať neviem, za prvé som bol uspatý a potom ja som našťastie nemal také dlhé drôty. Takže neviem či to je pravda, ale vraj sa to tam nabíja normálne kladivom. Aspoň čo mi známi vraveli, čo to podstúpili. Po operácií mi asi dva dni pichali nejaké lieky od bolesti, potom mi ich už nebolo treba. Zvyšný mesiac potom už len injekcie do brucha na riedenie krvi. Sú dosť nepríjemné, brucho som mal z nich na kompet rozpichané. Všetko mi platila poisťovňa a tá si to potom vysúdila od kamoša čo vtedy motorku šoféroval.
Ja mám titánovú skrutku, ktorá nie je moc dlhá, takže tam šla zaskrutkovať a ostala mi tam nastálo. Cez nohu nad kolenom som mal ešte navŕtaný drôt, na ktorom bolo závažie nech mi ten kĺb zaťažuje. Ten mi vyberali bez nejakého umŕtvenia, ešte som si ho musel aj sám prestrihnúť. Doktorka bola taká drobná, tak na to nemala silu. Potom len chytila a vytiahla. Bolieť to nebolelo, len taký čudný pocit to bol.
Pri tom poslednom sa celkom doničil aj on a aj Bike.
Teraz tam dával nejaké videá ako pred 16 rokmi dával drop zo strechy cez plot na BMX a nejaké dlhé skoky medzi schodmi a tak. Ten má čo-to najazdené a napadané
Mne teda nepríde že by nejak boleli oblasti kde sa dávali drôty kliny a sroby ale to mäkké tkanivo v ich okolí
Ale to len taký laický pohľad ako som pooperačné stavy vnímal ja(sroby v chrbtici)
A fraxiparine teda hrozný nebol, len stačilo miesto vpichu stlačiť a ani som.nevdel že si niečo picham
Mne konečne po 4 mesiacoch od pádu na Ba mtb mar. 11.6. vybrali takéto užitočné Kirschnerove drôtiky (majú 9cm ). ;D Mal som úplne vyluxovanú, vyrazenú z ram.kĺbu kľúčnu kosť okrem ostatných "drobností". Našťastie som sa v 40kmh trafil medzi stromy na Kobyle. Ešte pár dní budem doma a vyjde to na 5 mesiacov PNky.
Aha tema pre mna Ja som odbornik na lahke pady, viem padnut aj pri stupani na Biely kriz - Vcelin, ale tento uraz je moj favorit S neosetrenou popaleninou neviem-ktoreho-stupna som sa este asi 4 dni vozila po kopcoch a nakoniec skoncila s infekciou na Kramaroch.. ved si nebudem kazit bajkovaciu dovolenku, svoju prvu.. a popalila som sa o kotuc, ked som si po jazde dole kopcom dvihala sedadlo a niekto sa za mnou necakane objavil, otocila som sa a bolo vybavene..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja mám titánovú skrutku, ktorá nie je moc dlhá, takže tam šla zaskrutkovať a ostala mi tam nastálo. Cez nohu nad kolenom som mal ešte navŕtaný drôt, na ktorom bolo závažie nech mi ten kĺb zaťažuje. Ten mi vyberali bez nejakého umŕtvenia, ešte som si ho musel aj sám prestrihnúť. Doktorka bola taká drobná, tak na to nemala silu. Potom len chytila a vytiahla. Bolieť to nebolelo, len taký čudný pocit to bol.
Chlapik ocividne vie padat. Po lubovolnych 3 z hentych by som uz bol invalid bez zubov.
Teraz tam dával nejaké videá ako pred 16 rokmi dával drop zo strechy cez plot na BMX a nejaké dlhé skoky medzi schodmi a tak. Ten má čo-to najazdené a napadané
ja si ich dam na ruky aj ked sa idem previezt iba okolo baraku
Ale to len taký laický pohľad ako som pooperačné stavy vnímal ja(sroby v chrbtici)
A fraxiparine teda hrozný nebol, len stačilo miesto vpichu stlačiť a ani som.nevdel že si niečo picham
boli ta makke tkanivo, ktore je porusene zlomenou kostou / zasahom chirurga
nie je to z mojej hlavy
len dufam, ze to nebolo pred tyzdnom cez vikend, lebo budem mat vycitky svedomia
Takýto môže byť?
Dostupný v miestnom shope.