NO ja som tiež kedysi s mamou chodila často bicyklovať, niekedy sme spravili aj cez 20km denne. Bolo to super. Každopádne obom sa nám podarilo už z toho bicykla padnúť. Mama síce nie až tak drasticky ako ja našťastie a mala len šuchnutú nohu. Ale ja som raz išla normálne na kraji po hlavnej ceste a mama bola za mnou, tak som sa chcela otočiť a pozreť sa za seba že ako je ďaleko no a v momente, ako som to spravila tak už som cítila, že mi ťahá predné koleso do jarku a veru, tam už nebolo čo zachraniť Tak som sa tam zrúbala do prhlavy že dovidenia. Mama sa dlho smiala, nevedela ani vyprávať ale tak potom mi pomohla. Mala som nejaké modriny a škrabance ale do dnes keď na to spomíname, tak sa na tom smejeme. Raz som ešte aj v tme sa vracala domov už, a bicykel som nechala na dvore len tak položený na zemi, a jak som v tej tme nevidela, tak som krásne zakopla a som spadla zas takže, ja na ňom ani sedieť nemusím aby sa mi niečo stalo
Človek padne z biku padne na chrbát a na tvar rozbije displej na novom telefóne okuliare prilbu super deň…škoda 900€ a to som ešte poriadne Bike nepozrel
No pri cyklotrase je tá uzaviera kde v strede dávajú taký skok tsk ja som to chcel obísť a meter id nej jama asi 30 cm hlboká a 50 široká .. nejaká rúra oranžová odtiaľ trčala a sup do nej…žiadne označenie nic
Heh presne, uz davnejsie som sa vyvalil z mojej mestskej hajtry pri garazi doma. Klucna zabolela, az ma mraz presiel, pomaly som sa dvihal, nastastie nic ani s ramenom, ani s klucnou. Skoro 30000km na MTB a nakoniec sa clovek dolame doma pri garazi
jj na jesen 10m od baraku hned ako som vysiel von - na takom malom briezku, bolo vlhko, zahol som a uz som isiel. na sebe najdrahsie handry co som doma mal - rukavica, bunda derave, xtr oskrete aj sedlo, na tele mam dodnes 3 flaky. taky som bol nasrany na seba. pozrel som - krv netecie prudom, tak som dal cely 4h vyjazd sam sebe za trest v tych deravych handrach.
Skóre 3:2, zachviľu dorovnám (3x mňa zrazili, 2x som ja nabúral, z toho 3 z 5 nehôd bolo v jednom roku kedy ma 2x zrazili a 1x som ja nabúral). Tentoraz skoro rovnako a skoro na rovnakom mieste. Spomaľoval som v hustej premávke, nakoniec prvý prudko zabrzdil, druhá to na aute ešte dala, ja 3. som to už nedal. Lakťom som rozbil ľavé zadné svetlo. Ja 2 dierky na gaťach (zašijem, aj tak je to ich posledná sezóna), šuchnutá ľavá tretra a kufor (po tom chodení po kriakoch v lese a na štrku sa to medzi tými šrámami stratí, kufre aj tak by som menil túto sezónu), trochu pedáľ a možno minimálne zadná stavba (ale keďže pri pokladaní biku si ťažkú hlavu nerobím, aj som ho nedávno zapichol na pláži v Tatrách, tak ani neviem čo je nové).
Ešte že mám na cesťáku kotúče, keby som ich nemal, asi by to dopadlo v tom daždi horšie...
Znovu som to dal na svoju poisťovňu a schválne si pozriem či budem mať nejakú spoluúčasť, keďže naposledy ste mi neverili a ja som si to už nepamätal (a moja pamäť nie je bohvieaká)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kaper, Ty zijes? .... ani nevies jak som rad ze Ta citam..... v najlepsom bracho
jj na jesen 10m od baraku hned ako som vysiel von - na takom malom briezku, bolo vlhko, zahol som a uz som isiel. na sebe najdrahsie handry co som doma mal - rukavica, bunda derave, xtr oskrete aj sedlo, na tele mam dodnes 3 flaky. taky som bol nasrany na seba. pozrel som - krv netecie prudom, tak som dal cely 4h vyjazd sam sebe za trest v tych deravych handrach.
https://spis.korzar.sme.sk/c/23194633/spadol-na-cyklotrase-veducej-k-sliezskemu-domu-zraneniam-podlahol.html?fbclid=IwAR1O8TkFxBgTXjJ0UtHGrKtFgONhX8NorufuQeLmb8U5us5yuk83s0ZJdCE
Ešte že mám na cesťáku kotúče, keby som ich nemal, asi by to dopadlo v tom daždi horšie...
Znovu som to dal na svoju poisťovňu a schválne si pozriem či budem mať nejakú spoluúčasť, keďže naposledy ste mi neverili a ja som si to už nepamätal (a moja pamäť nie je bohvieaká)