Kategórie
Bike-techPripájam obrázok z minulého roka z Livigna, dúfam že sa Samko nenaštve.
posledný komentár: 30. 7. 2010 o 13:24
-10% GT Pro Series Junior 20 detský bicykel, vivid transparent blue/white
449 €
-10%
MOC 499 €
Akcia -23% Troy Lee Designs Stage Knee Guard chrániče kolien, čierna
od 70,99 €
-23%
MOC 102 €
Výpredaj -13% Alpinestars Impact Plasma Pro chrániče kolien, čierna/biela
96,99 €
-13%
MOC 115 €
Akcia -20% POC Joint VPD 2.0 Long chrániče kolien, Uranium Black
od 99,99 €
-20%
MOC 156 €
Výpredaj savings POC Joint VPD 2.0 chrániče kolien, Uranium Black
od 79,99 €
savings
MOC 144 €
Rozbil som sa na sekcii ktora zacina v 1:55 tu https://m.youtube.com/watch?v=UlVhNTKfM-c ten transfer double som dal prilis rychlo/nadaleko a mal som trosku pribrzdit ale nepribrzdil...a potom som prilis rychlo nabehol na ten druhy maly skocik (2:01) ktory ma hodil rovno pred ten treti vysoky kopak(2:02) v poradi ktory som v tej vacsej rychlosti neskocil dobre (vykoplo mi zadok) padol som prednym este pekne do dopadu ale uz som nemal kontrolu a nasledujuca klopka ktoru som priamo preletel ma znovu kopla do lesa kde som asi vo vzduchu letiaci trafil strom. Trafil som ho rovno hlavou/ksichtom a vrchnou castou tela. Normalne mam nabity nos s krvavou rankou a malu podliatinu pod okom aj napriek integrale
naraz do stromu bez prilby...
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10155758495085888&id=103760535887
Noste prilbu na biku stale!!!
Najprv pedalom o pen. To nic. Potom som sa prvy krat hecol na velke skoky. Prvy krat som preletel. Druhy krat mi tak nechutne zafukalo, ze som to chcel zrusit ale uz bolo neskoro.
Takze mam tam resty, ktore treba napravit.
Nech si noví bajkeri vedia spravne vybrat.
Doma som sa to pokúšal vyležať cez víkend, ale keď som potom zbadal krvavé fľaky pod kožou, kde som nebol ani odretý, tak som šiel na pohotovosť. Tam sa ako prvé pýtali "kedy sa to stalo" a následne si vypýtali 10EUR.
Ponaučenie:
1. neodkladajte návštevu lekára, lebo za úraz, ktorý sa stal pred 24hod . a viac si vypýtajú 10EUR.
2. chodievajte aspoň dvaja alebo sa snažte chodiť po frekventovanejších cestách
3. lepšia tvrdá vidlica ako mäkká
4. noste prilbu, lebo ako druhá otázka na pohotovosti bola "či som mal prilbu".
Ktovie koľko by si pýtali, keby som povedal NIE.