takže železnej sa budem už velkým oblúkom vyhýbať.
v tomto meste sa nič nezmenilo.
to si urcite vazne nemysllel
will: da sa to zastavit. priviazeme sa k buldozerom
will: da sa to zastavit. priviazeme sa k buldozerom
Heh, môžeš ísť sám, my sa budeme pozerať a volať pohrebnú službu. Nie sme totiž v amerike
Ani som si tuto vetu nevsimol, zrejme oci neverili tomu co videli, tak to povazovali za neexistujuci text. Zahryznem si ale do jazyka, lebo toto sa uz neda komentovat slusne...
Vyvoz dreva v Tichej a Koprovej doline takto zastavili
BPS mi ani nespominaj .. ako dlhorocny obyvatel Stareho mesta a uzivatel motoroveho vozidla sa mi nie raz otvaral nozik vo vrecku.
ps: kedy bude mat forum automaticke zlucovanie ?
Takze to je podlavas ochrana prirody? vystrielat zvierata a celkovo nechat les napospas cloveku?
len tolko.. stale nechapem preco pre vsetkych je nejake Rakusko takym vzorom. Ked sa chcete pozret ako sa ochranuje priroda realne tak vrelo odporucam miesta ako Sequoia NP Denali NP alebo Yosemite. Tu uz o ochrane mozme hovorit. Nema zmysel chranit uz ajtak zastavanu cast. Poviete mi co by ste tu radi ochranovali? Zaby aby ich autobus nepresiel? alebo srnky aby si necuchli nahodou vyfukovych plynov? smejem sa...
Opravim ta, tu pisu: "Mesto určí, čo bude parkovanie stáť". Co nevylucuje, ze to bude predrazene... urcite z toho obe strany nevyjdu zle
-- http://bratislava.sme.sk/c/6714063/pri-partizanskej-luke-mozno-vyrastie-parkovaci-dom.html
www.alpy.net
lh4.ggpht.com
Na zivotne prostredie by sme mali davat pozor vsade. Napriklad aj na skladke odpadu.
Aby sa aspon minimalizovali negativne vplyvy, ked uz sa nedaju uplne odstranit.
Takze tvoje "...nepovazujem za cast kde by sme mali davat pozor na zivotne prostredie" beriem ako vyplyvajuce z mladickej nerozvaznosti a nedostatku skusenosti.
"Davat pozor na zivotne prostredie" neznamena len chranit narodne parky a chranene uzemia so stupnom ochrany 2 az 5, ale chranit aj "bezne" uzemia s prvym stupnom ochrany.
Raz ktosi povedal takuto mudrost (neviem ju citovat presne, pokusim sa svojimi slovami):
"Mudri ludia su ako obilne klasy. Chodia s hlavou hrdo vztycenou nahor. Kym je prazdna... Ked klasy dozreju a naplnia sa zrnom, pokorne sklonia svoju hlavu k zemi."
A ja dufam, ze sa to bude tykat aj teba, Svejk.
uz vidim ako Slovak parkuje v parkovacom dome za peniaze
Nestaci ti Polus/Aupar/Eurovea/Avion a 50 dalsich podobnych investorskych huncutstiev ? Preco chces tahat investicie a komercne sracky este aj do kuska doteraz pekneho prirodzeneho a ticheho parku ?
edit: presne aj kvoli tomu Rakusania zakazuju aj bicyklovanie kadetade .. ale my .. my si pustime tam aj auta
Nielen riadi ale nechava si presne tymto sposobom zdevastovat uplne vsetko. Hlupym a obmedzenym sposobom odpredat a znicit vsetko pekne, zatial co Rakusan sa len smeje. Toto sa asi fakt da vidiet len na Slovensku
700m a 30 vyskovych