Spinavci vo funkciach sa nezapru. Nim je to sumafuk, oni dostanu vynimku. 5€/hod som nevidel v ziadnej europskej metropole. Je mi zo vsetkych politikov grcno.
Som zvedavy, kedy daju do poriadku cesty ti vy*****i. V pondelok som na vymole odpisal rocnu pneumatiku, 130 € skoda.
Ak to naozaj bude fungovat cez ten semafor a nebodaj by zacali pouzivat rozum a aj vyznacili cely prijazd od kruhaca po vjazd do parkovacieho domu zakazom zastavenia, tak je sanca, ze sa vycistia chodniky od parkujucich aut. To by bolo pozitivne, lebo teraz musia ludia v sezone obchadzat auta po ceste a pod.
Ale toto ma pobavilo: "Návštevníci lesoparku by mohli nájsť v objekte parkovacieho domu aj verejné sprchy, miestnosť pre bábätká, fitnescentrum, bufet či reštauráciu s detským ihriskom."
To uz je aka demencia robit v parkovacom dome bufet s detskym ihriskom a fitnescentrum? Ved ked clovek zide par vyskovych metrov na luku, tak ta je cela vlastne jednym velkym ihriskom a su na nej aj bufety a moznost fitnesu. To nem dopadne dobre. Polovica parkovacieho domu skonci ako obchodne priestory na prenajom...
jezus to co hovoríš je pravda,ale na to netreba žiadne značky,ale mestskí veksláci fízli by si mali plniť svoje zákonné povinnosti a vynucovať si pravidlá o cestnej premávke.
už som ich tam raz dávno dodrbal a bol som strašne vulgárny na tú uniformovanú pakáž.
btw:určite to nedopadne dobre by ma zaujímalo na ktorom z dvoch parkovísk bude ten parking.žiadna regulácia dopravy tam nenastane z kludného miesta spravia supermarket.
čo sa týka rotundy mala by sa tam radšej obnoviť pôvodná reštaurácia a nie zas nejaký moderný novotvar...
akurát,že osvietených ludí akých mala vtedy Btratislava nahradili bolšáni z východu...
takže radšej to ruské delo na partizánskej ako história.
no tam bolo dost, ale teraz aby bolo . bo ak tam slahnu stojan pred plotom a branou do restiky ako v niektorych kvazi 'bike friendly' podnikoch tak to bude o nicom
Ja tomu rozumiem, bohuzial ludi pribuda .. a vacsina sa s tym neuspokoji. A kde su ludia, tak tam su peniaze. A kde su peniaze treba zarabat na lukrativnom mieste. Inak ten bufet co tam bol, to bola posledne roky ciste zufalstvo. Jak jedlo, tak pitivo...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Som zvedavy, kedy daju do poriadku cesty ti vy*****i. V pondelok som na vymole odpisal rocnu pneumatiku, 130 € skoda.
http://bratislava.sme.sk/c/6717105/lesnu-rotundu-obnovia-a-pri-partizanskej-luke-postavia-parkovaci-dom.html
Ale toto ma pobavilo: "Návštevníci lesoparku by mohli nájsť v objekte parkovacieho domu aj verejné sprchy, miestnosť pre bábätká, fitnescentrum, bufet či reštauráciu s detským ihriskom."
To uz je aka demencia robit v parkovacom dome bufet s detskym ihriskom a fitnescentrum? Ved ked clovek zide par vyskovych metrov na luku, tak ta je cela vlastne jednym velkym ihriskom a su na nej aj bufety a moznost fitnesu. To nem dopadne dobre. Polovica parkovacieho domu skonci ako obchodne priestory na prenajom...
už som ich tam raz dávno dodrbal a bol som strašne vulgárny na tú uniformovanú pakáž.
btw:určite to nedopadne dobre by ma zaujímalo na ktorom z dvoch parkovísk bude ten parking.žiadna regulácia dopravy tam nenastane z kludného miesta spravia supermarket.
inak to ze tie grcne bufety-Rotundu nahradia niecim normalnym je dobre
http://www.bratislavskenoviny.sk/najnovsie-spravy-z-bratislavy/vystavba/areal-rotundy-na-zeleznej-studnicke-sa-chystaju-obnovit.html?page_id=314747
akurát,že osvietených ludí akých mala vtedy Btratislava nahradili bolšáni z východu...
takže radšej to ruské delo na partizánskej ako história.