Viete niekto ako to funguje? Zaujima ma konkretne, ako dostat prachy z mojho SK uctu na PayPal ucet. Mam nieco podobne (PayPay) a tam sa da upkne v pohode urobit prevod na ucet a je to.
Chcel by som totiz nieco nakupit cez ebay, a ani za svet nevim ako. Pliiiiz, poradte ak viete. a cim skor tym lepsie.
Jezus : ta stranka, na ktoru sa odkazujes sa nemenila, to je pravda. Ale ako pisem, sposob, ktorym sa tam dostanes sa menil. Ale kedze som naposledy toto klikal pred asi 3 rokmi a potom az teraz (realtivne) nedavno, tak neviem kedy sa to zmenilo. Slo sa tam dostat relativne bez problemov bez zloziteho hladania a postup, ktory som mal uchovany nefungoval. Co nie je prekvapive, ze sa snazia tuto moznost, ktora zrejme zo zakona musi byt, dat na nastenku, ktora je zamknuta v pivnici a kluc je na planete 4 svetelne roky daleko, strazeny 12 hlavou hydrou
PaloTT: tiez sa mi to zda, nieco tak pomenili, lebo jeden cas som to pouzival a od nejakeho casu (2roky?) toto presne uz nejde spravit.
Sesulak: no dobre su nenazrani .. nielenze si beru asi 4% z toho, co dostane ten, komu pridu prachy , ale este taketo percenta si beru z konverznych poplatkov ? Az sa mi to nechce verit, ze 6%, asi im sefuje nejaky byvaly vekslak , co smelil pred Tescom
ja som naposledy skúšal zmeniť konverzný kurz priamo pri platení a prekvapilo ma, že paypalovský kurz bol lepší ako kurz vydavateľa karty...jednalo sa o CAD
Caute mam problem pri prihlaseni odomna chce sms kod ktory zaslali na moje tel. cislo...lenze ja som davnejsie zmenil cislo a nemozem sa prihlasit. Na stranke nemozem najst nejaky email, kde im napisat. Telefonovat v cudzej reci si netrufam. Poradte prosim ako a kde ich pisomne kontaktovat. Dakujem
Ako je to ked som si rezervoval ubytko cez booking.com, platbu mam cez paypal a chcem zrušiť rezervaciu (bez storno poplatku)...peniaze mi poslu na ucet, alebo na paypal? Lebo peniaze si paypal strhol hned, som si myslel ze strhne peniaze az ked je clovek ubytovany...
peniaze si strhne paypal a ten si ich nechava nejaku dobu a az potom ich zasiela predajcovi . ano napis na paypal , ze si stornoval a nech ti vratia prachy , pridu ti naspat na ucet , ked nie budu na nom
Predpokladam ze ti paypal iba uzamkol ciastku, ono sa ti to po par dnoch spat odomkne. (skontroluj si aktualny a disponibilny zostatok na ucte a uvidis ci odisli prec alebo nie) Vseobecne, ak si nemal ziadny zostatok na paypale tak to islo z uctu v banke a tam sa ti aj peniaze vratia.
Tak problem vyrieseny, cez druhy prehliadac ma pustilo bez overovacieho kodu iba s heslom do paypalu. A tam som si uz zmenil aktualne cislo..
V tom druhom prehliadaci si predtym uz PP pouzival a mal nejak ulozene prihlasovanie?
Lebo inak to odporuje samotnemu principu dvojfaktorovej autentifikacie.
Pridaj si hned aj nejake druhe cislo (potom sa pri prihlaseni da vybrat , kam posle SMS)
Pozor na format musel som zadavat tvar 09xx ...... chvilu mi to trvalo, kym som to trafil.
Btw. nedavno pri platbe na jednom webe mi vypisalo, ze nemozem zaplatit, lebo 2faktor nie je podporovany - musel som ho docasne deaktivovat.
prišlo mailom...
PayPal je teraz k dispozícii v slovenčine
PayPal už môžete používať aj v slovenčine, a tak s nami nakupovať doma alebo v zahraničí ešte jednoduchšie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PaloTT: tiez sa mi to zda, nieco tak pomenili, lebo jeden cas som to pouzival a od nejakeho casu (2roky?) toto presne uz nejde spravit.
mozno bude najjednoduchsie si zalozit novy ucet ...
je tam 2 urovnova autentifikacia (heslo + kod cez sms)
V tom druhom prehliadaci si predtym uz PP pouzival a mal nejak ulozene prihlasovanie?
Lebo inak to odporuje samotnemu principu dvojfaktorovej autentifikacie.
Pridaj si hned aj nejake druhe cislo (potom sa pri prihlaseni da vybrat , kam posle SMS)
Pozor na format musel som zadavat tvar 09xx ...... chvilu mi to trvalo, kym som to trafil.
Btw. nedavno pri platbe na jednom webe mi vypisalo, ze nemozem zaplatit, lebo 2faktor nie je podporovany - musel som ho docasne deaktivovat.
PayPal je teraz k dispozícii v slovenčine
PayPal už môžete používať aj v slovenčine, a tak s nami nakupovať doma alebo v zahraničí ešte jednoduchšie.