Dakujem vsetkym za postrehy.

A len este reakcia k tomuto:
Pokial je ale Zuno ucet zadarmo, tak stale ma zmysel ho mat ako "vedlajsi" ucet s kartou naviazanou na PP a mat na nom nejake prostredky.
1. ak neplatis v Eurach pri platbe cez kartu je lepsi kurz (svetla z DX atd,....), lebo prevod nerobi PP ale kartova spolocnost
2. karta sa da nosit a pouzit ako zaloha aj vo fyzickom svete
3. volitelne vyssia bezpecnost voci PP, peniaze nie su v PP, platba kartou sa da v ZUNO IB online realtime povolit, len ked potrebujes
1. Ano, nad tym som sa zamyslal. To je realna vyhoda.
2. Ano, Zuno dava embosovanu debetnu VISU bezplatne, takze je dobre si ju aktivovat. Embosovana VISA sa zide vzdy. A to ani nehovorim o bezplatnom resp. smiesne lacnom (1,20 €) vybere hotovosti z bankomatov v zahranici, co konkurencia slusne uctuje.
3. Nie, praveze bezpecnost ak zaregistrujes kartu do PP je nizsia (moze sa tam niekto naburat). Kedze sa peniaze poslane cez Top Up pripisu na PP balance takmer v realnom case, tak nie je dovod mat na PP balance trvalo nejaku sumu. Staci tam poslat peniaze az po tom, co potvrdim objednavku v e-shope a idem realizovat platbu cez PP. PP mi zobrazi konecnu sumu nakupu a az vtedy spravim Top Up v sume nakupu + nejake to euro naviac pre istotu a nasledne zaplatim. Tym padom je bezpecnost totalna, lebo PP nema udaje o mojej karte a na PP balance je vzdy suma blizka nule.