Tam nemaš čo pokafrať. Stači že si technicky trochu zdatný. Ak by si tam chcel led žiarovky rataj s tým že ti už nebude vydávať svetlo do zadu od žiarovky.
A svieti ti to ? Daj klasické elektronické trafo AC. Jak som povedal ono z ledkami je problém niekedy. Nemusi sedieť ledka s trafom. MeanWell su dobre trafa ja ich tiež používam ale len na ledkové pásy. Ak maš nejaký problem napiš SS alebo volaj.
EDIT: aha až teraz sa ukazala fotka takže ti to svieti.
MeanWelly su topka v tomto. Svieti to este silnejsie ako som predpokladal, mozno pred nich predradim stmievac (nechal som si na neho miesto) A budu aj RGB LED pasy, preto ten obrovsky vykon.
Nato musiš mať stavané ledky aby sa dali stmievať. Nemôžeš hocijaku ledku stmievať.
No ja použivam trafa 12VAC /OSRAM / na ledky pokial maju koncovku GU5.3 V takomto prevedení som ledku na DC ešte nemal. 110mat110 to maš trafo na DC ? To RGB ideš dať na jeden trafak s ledkami?
Daj fotku.
fofo050 Ano, ledky idu na jeden trafak so svetlami. Pred LED pasmi je ovladac. Samotne pasy este nemam, cakam kym daju sadrokarton. Aky by v tom mal byt problem?
EDIT: Ledky nemozem stmievat cez PWM? To sa mi dajako nezda.
V pondelok som siel okolo osmej rano z Patronky na Trnavku a trvalo to 45 minut, predtym bezne 25-30. Tak som sa presunul na obchvat a cakam, kym aj ten rozflakaju, kedze je to tadial este dobre prejazdne
A do SNP sa planuju tiez, len Lubo ani necita co sem dava.
Mesto plánuje za štyri mesiace opraviť úseky i napríklad na uliciach Rožňavská, Vajnorská, Štefánikova, Trnavská, Staromestská, na Nábreží armádneho generála Ludvíka Svobodu či na Moste SNP. Tam sa má komplexne vymeniť asfalt, ale i opraviť chodníky, zvodidlá či natrieť zábradlia.
Ja som prestal citat v bode "4 mesiace" .. ale ako pozeram, ani som teda nemusel .. ale nechapem, SNPcko opravovali nedavno a Pristavny, tam uzavery opravuju 2x rocne, aj ked teda, tam je to vskutku vyzivne, kamiony tam jazdia nonostop.
dnes som siel ponad obchvat na einsteinovej akurat ked tam horel ten kamion, smrad jak ....
Este stastie ze nezastavil o par metrov skor, inak by sa nedalo prejst nadjazdom.
v oboch smeroch zapcha jak blazen, cumili sa museli kuknut.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
EDIT: aha až teraz sa ukazala fotka takže ti to svieti.
No ja použivam trafa 12VAC /OSRAM / na ledky pokial maju koncovku GU5.3 V takomto prevedení som ledku na DC ešte nemal.
110mat110 to maš trafo na DC ? To RGB ideš dať na jeden trafak s ledkami?
Daj fotku.
EDIT: Ledky nemozem stmievat cez PWM? To sa mi dajako nezda.
A do SNP sa planuju tiez, len Lubo ani necita co sem dava.
Este stastie ze nezastavil o par metrov skor, inak by sa nedalo prejst nadjazdom.
v oboch smeroch zapcha jak blazen, cumili sa museli kuknut.