Mam carbonve kluky fsa k-force light. A rad by som ich dal vybrusit kedze ta farebna kombinacia mi nereze a sem tam maju skrabancek. Neviete mi niekoho odporucit z okolia pp co by mi to vedel urobit? resp. da sa to? niekde som cital ze u karbonu to nieje problem.
Vsak ano .. viac ludi na ebikoch, co nemaju skusenosti, viac zraneni, viac zasahov (aj HS), nasledne viac clankov na dennikoch, nasledne sa tym zacne zaoberat parlament, potom sa zacnu regulovat, vydavat zakony, atd. Dokial po horach pred 20 rokmi jazdili len ludia, co k tomu mali vztah (ako turisti), tak nebol problem ani s rezervaciami, ani NP. A skonci to tak, ze kazdy bajk bude registrovany, bude mat cip s GPS, SPZ, povinne rucenie a jazdit sa bude moct je po vyznacenych trasach. A to mozem kaslat. A ebajky k tomuto velmi silne prispeju.
Len tak medzi nami dievčatami, žiletkári jazdia oveľa rýchlejšie a nebezpečnejšie, ako my ebajkeri !!!!!!!!!!!!!!!!!! Idú tak rýchlo, že sa nestíhajú ani pozdraviť !!!!!!!!!!!!!
ToPaS preco vybrusit?..... ak chces priznat karbon??.... asi to pokazis resp. bude to babracka..... ked ho chces farebne zladit, tak len prebrusit a nalakovat...
Presne to som myslel len som to na prd napisal. Uplne mikro prebrusit ten vrchny lak a nalakovat to na novo. Otazne je kde mi to urobia na urovni tu v okoli.
Len tak medzi nami dievčatami, žiletkári jazdia oveľa rýchlejšie a nebezpečnejšie, ako my ebajkeri !!!!!!!!!!!!!!!!!! Idú tak rýchlo, že sa nestíhajú ani pozdraviť !!!!!!!!!!!!!
narozdiel od vás "kamionistov je ale žiletkár podstatne obratnejší....a hlavne idú iba za svoje.. zatial čo ty sa vezieš kludne max rýchlosťou a ani si to neuvedomuješ....
To akože chceš povedať, že ja nejdem za svoje, to akože kradnem elektriku či čo ? A asi ťažko je obratnejší s 21 až 23 palcovým bajkom v porovnaní s mojim osemnásť palcovým !!!!!!!!!!!!!!!
Vsak ano .. viac ludi na ebikoch, co nemaju skusenosti, viac zraneni, viac zasahov (aj HS), nasledne viac clankov na dennikoch, nasledne sa tym zacne zaoberat parlament, potom sa zacnu regulovat, vydavat zakony, atd. Dokial po horach pred 20 rokmi jazdili len ludia, co k tomu mali vztah (ako turisti), tak nebol problem ani s rezervaciami, ani NP. A skonci to tak, ze kazdy bajk bude registrovany, bude mat cip s GPS, SPZ, povinne rucenie a jazdit sa bude moct je po vyznacenych trasach. A to mozem kaslat. A ebajky k tomuto velmi silne prispeju.
To akože chceš povedať, že ja nejdem za svoje, to akože kradnem elektriku či čo ? A asi ťažko je obratnejší s 21 až 23 palcovým bajkom v porovnaní s mojim osemnásť palcovým !!!!!!!!!!!!!!!
Uz davno sa nejazdia tak obrovske ramy to po prve....
Po druhe 7-8kg bajk je neporovnatelne obratnejsi ako 16-22kg kamion s elektromotorom....
No nie nejdes za svoje ved tvoj vykon znasobuje motor.... Na to aby si siel 25km/h staci naprazdno krutit nohami po rovine a motor robi robotu za teba.....
Sucasna legislativa velmi rozumne obmedzuje vykon a vyuzitelnost ebajkov (25km/h, nejde to same, vykon 0.25 kW max), takze je to absolutne vporiadku a tvoje hororove scenare su len utopia.
250W + vlastnych 150w (co je pohodicka) = 400w, tym pojdes do strmsieho kopca v klude 20km/h /napr. zaverecny stupak na BK po asfaltke, na 30km/h potrebujes cca 550-600W/ a co .. no skus domysliet A trosku natrenovanejsi aj viac... problem ale nie je v ebikoch. Ani v motorkach. Ale v ludoch. A kde je vela ludi, je vela problemov .. inak co sa tyka motoriek /klasickych/ tak som za ten cas, co jazdim kdekade zazil asi daleko viac slusnych motorkarov, nez bajkerov. Stalo sa mi aj to, ze na Konskych hlavach cakala tlupa motorkarov, nez vyslapem ten stajfak.
Po druhe 7-8kg bajk je neporovnatelne obratnejsi ako 16-22kg kamion s elektromotorom....
No nie nejdes za svoje ved tvoj vykon znasobuje motor.... Na to aby si siel 25km/h staci naprazdno krutit nohami po rovine a motor robi robotu za teba.....
250W + vlastnych 150w (co je pohodicka) = 400w, tym pojdes do strmsieho kopca v klude 20km/h /napr. zaverecny stupak na BK po asfaltke, na 30km/h potrebujes cca 550-600W/ a co .. no skus domysliet
Nerozumiem. Pri 25km/h sa motor vypina. A ze ebajker bude 25 km/h niekoho predbiehat hore kopcom ? Nech, koho to trapi ? Pre mna za mna nech si aj KOMy vyhrava
Ja sa dokonca pozdravím aj pri predbiehaní do kopca, ale nikdy nespomalím, aby má náhodou ten žiletkár potom nekonfrontoval prilbou do môjho fejsíku !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Len tak medzi nami dievčatami, žiletkári jazdia oveľa rýchlejšie a nebezpečnejšie, ako my ebajkeri !!!!!!!!!!!!!!!!!!
narozdiel od vás "kamionistov je ale žiletkár podstatne obratnejší....a hlavne idú iba za svoje.. zatial čo ty sa vezieš kludne max rýchlosťou a ani si to neuvedomuješ....
Neverím tomu, že to bude u nas dajako skoro riešiť parlament. Vid napr. spalovanie odpadu v domacnostia. Pozri rozdiel u nas a v ČR.
http://dusan-vesely.racan.sk/2016/01/racianski-cmudilovia.html
250W + vlastnych 150w (co je pohodicka) = 400w, tym pojdes do strmsieho kopca v klude 20km/h /napr. zaverecny stupak na BK po asfaltke, na 30km/h potrebujes cca 550-600W/ a co .. no skus domysliet
Milanko40a nenosia prilby castokrat !
Neviem .. pred rokom nebolo nic s migrantami a pozri ako dnes .. nevies dna ani hodiny, kedy prides o vsetko
na ulici Na Hrebienku ma dovozca otvoreny novy showroom
Pred rokom už bol prave problem s migrantami.
Ale to si dal zly priklad. Prave je to ukažka, že zmena stavu do chaosu ide tak dajako samo.
Zober motor, nie drogy !!!!!!!!!!!!!!
Nerozumiem. Pri 25km/h sa motor vypina. A ze ebajker bude 25 km/h niekoho predbiehat hore kopcom ? Nech, koho to trapi ? Pre mna za mna nech si aj KOMy vyhrava