"Predám tento vianočný stromček. Od kedy ho mám tak sa mi už niekoľko krát zjavila panna mária aj s ježišom. Sem tam aj dojdu Gašpar, Melichar aj s Baltazárom. Dôvod predaja že sa mi to tu premnožilo vianočnými stromčekami. Len vážny záujem"
Neviem kde som to mal dat, tak sa opytam tu : Je nejaky rozdiel v čiernom vybavení (prilby a waterbagy ma zaujimaju) oproti ostatnym farbam? Myslim teplotne, či sa mi v čiernej prilbe skôr neprehreje gebuľa a v čiernom waterbagu voda. Má to niekto odskušané ?
Prilba nie kvoli vetraniu a hrubke materialu (vacsinou polystyren), na YouTube su aj testy.
Waterbag neviem nepouzivam, ale voda sa v ciernom prehreje skor, pretoze nie je na nom taka izolacia ako na prilbe. Napr. aj zahradne sprchy a nadrze su cierne, aby sa voda v nich ohriala rychlejsie.
Keď je uvedené 52, tak všetci uvedení pred tým číslom majú 52. Hápeš, Tesák?
Nebol by som si tak isty. Skus na tom screenshote pozriet 39,38 alebo 28 ci 22.
Mozno len v nastaveniach nema uvedeny rok narodenia... "Nastavením roka sa zobrazí váš vek, keď budete mať narodeniny."
Ale ak chces 100% odpoved, napis adminom, kdesi v kode to najdu. ORDER BY age DESC NULLS FIRST
Nihil nema 52. Ako datum narodenia ma uvedeny dnesny datum, ale nema vyplneny rok. Tzn. sa zobrazuje len info o tom, ze ma dnes narodky. Vek sa zobrazuje pri kazdom nicku v zatvorke pri tych useroch, ktori uvedu rok narodenia.
Jezus A odkiaľ vieš že nemá 52 ak nemá v nastaveniach uvedený rok? Alebo ho poznáš celkom dôverne, alebo na nejakej inej sociálnej sieti uvedený rok má, alebo... áno, pravdepodobnosť je už raz taká, je väčšia že nemá ako má.
Ale ty skôr dlhujes lacovi vysvetlenie k inej jeho úvahe.
No nepoznam ho nejak doverne, ale tak poznat ho poznam, tak viem.
Myslim, ze nedlhujem nic nikomu z fora. Ale ak nahodou, nech sa ozve a doriesime. To skor niekto iny dlhuje uz par rokov mne a nejak nejavi snahu to doriesit, ale to je teraz nepodstatne. Ale teda odpoviem - keby som bol Jezis Nazaretsky, tak kde je napisane, ze musim zverejnovat svoj datum a rok narodenia na MTBiker fore? Cize oznacit ma za podvodnika bez dokazu je trufale.
Och, až som sa zamyslel či to náhodou nie je narážka na mňa a ja ti niečo nedlhujem ešte z čias nejakých cyklokempov. Ak áno, pripomen mi, stáva sa mi ze zabúdam. A vyriešime to.
Nie, ziadna narazka. Ty to nie si, mozes pokojne spavat. Ale je to zhodou okolnosti clovek co bol minimalne raz aj na cyklokempe. A nejde o 20 eur, to by som neriesil...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
"Predám tento vianočný stromček. Od kedy ho mám tak sa mi už niekoľko krát zjavila panna mária aj s ježišom. Sem tam aj dojdu Gašpar, Melichar aj s Baltazárom. Dôvod predaja že sa mi to tu premnožilo vianočnými stromčekami. Len vážny záujem"
https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:SFBJSAQqxP4J:https://nabytok.bazos.sk/inzerat/68419098/Vianocny-stromcek-zivy.php &cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=sk
Waterbag neviem nepouzivam, ale voda sa v ciernom prehreje skor, pretoze nie je na nom taka izolacia ako na prilbe. Napr. aj zahradne sprchy a nadrze su cierne, aby sa voda v nich ohriala rychlejsie.
Čo ma však prekvapilo, nie je medzi nimi Jezus. Neviem si to vysvetliť. Však na Vianoce by predsa mal mať ... Skrátka, je to podvodník.
Keď je uvedené 52, tak všetci uvedení pred tým číslom majú 52. Hápeš, Tesák?
Nebol by som si tak isty. Skus na tom screenshote pozriet 39,38 alebo 28 ci 22.
Mozno len v nastaveniach nema uvedeny rok narodenia... "Nastavením roka sa zobrazí váš vek, keď budete mať narodeniny."
Ale ak chces 100% odpoved, napis adminom, kdesi v kode to najdu.
ORDER BY age DESC NULLS FIRST
Ale ty skôr dlhujes lacovi vysvetlenie k inej jeho úvahe.
Myslim, ze nedlhujem nic nikomu z fora. Ale ak nahodou, nech sa ozve a doriesime.