a to co dokoncili vyzera ako nieco co potrebuje rekonstrukciu. ten je asfalt je hrbolaty, droli sa, na jednom useku ked robili druhy pruh im nevyslo napojenie tak to tam sfrezovali do roviny a pod. lahodky.
ja inak nechapem co to je za ludi - cely ten retazec - ci su tak blbi, alebo ich neserie ze mozu tym ich vytvorom niekoho dokonca zabit, ci v tych ludoch nieje kusok zodpovednosti. medzi kym to vlastne zijem.
Vyzerá, že SD tam bol, ale nejak divne personálne poprepájaný…na Slováka
História bytového domu v Malatinej
- podpis zmluvy na výstavbu bytovky v roku 2019 firmou House realization;
- návrh na umiestnenie stavby bol podaný obchodnou spoločnosťou Samit, pričom štatutár bol uvedený Ľubomír Faktor s rovnakým sídlom spoločnosti, ako má House realization, Horný Val 8/17 Žilina;
- Ľubomír Faktor dostal od bývalého vedenia Zdenka Kubáňa mandát projektového manažéra;
- firma Samit bola v júni 2021 zrušená a následne vymazaná z obchodného registra;
- Potom prišla firma Lukama, firma stavebného dozoru, ale fakturovala obci odmenu projektového manažéra Faktora;
Ja inak toto nepochopím, ako môže mať štát a vlastne aj drvivá väčšina súkromného sektora predstavu, že najlacnejšia cena vyhráva súťaž, tu absentuje všetko a najmä zdravý rozum. Kde zostal priestor, pre overitelné a pravdivé referencie z ohľadom na stavby, ktoré už firma realizovala, platobná disciplína, doba výstavby tej ktorej stavby a koniec koncov aj nejaká lokálnosť uchádzača?
Pokial ponuka zohladnila prepdokladany rozpocet vystavby + ziska akceptovatelny firmou, tak aj najnizsia cena moze byt OK. Po vypnuti ad blockera a fotiek co som videl, tak to stavali prahsprosti amateri, ktori mozno ani tu vykresovu dokumentaciu citat nevedeli.
To máš ako keď tá partia murovala 30m komín, a ako pokladali poslednú tehlu, pribehol majster, trhajúc si vlasy a kričal: "Chlapi, prúser! Ja som mal výkres otočený, my sme mali studňu kopať!"
Nemame tu v komunite nahodou nejakeho slovinca?
resp. niekoho, kto ma v rodine alebo blizkom okoli nativnych slovincov?
Mozno trochu odveci, nechcem rusit pri hre na pieskovisku, avsak hladam niekoho, kto by nam pomohol s prekladom MTBIKERa do slovinciny. Doteraz sa nam vzdy podarilo najst na pomoc s prekladmi ludi ako my - zanietenych cyklistov/zname tvare zo spolocnych vyjazdov a pod. Ma to pre nas vacsiu hodnotu nez to, aby to bol dobry prekladatel.
Co sa nam doposial darilo, stroskotalo pri Slovinsku, tak skor nez budeme zvazovat alternativny (pre nas alternativny, pre inych standardny) postup, skusim to aj takto tu.
Nemam pocit, ze by tu nejaky slovinec bol, ale ak niekto z vas ma za priatelku/priatela slovinca, tak dajte mi pls vediet do PM, hladam si nejake okno do tejto carovnej krajiny, a najma do jej cyklistickeho univerza, a zatial mam smolu. Problem je najma teda ten, ze hladame nativneho slovinca/slovinku, ktory idealne rozumie aj po slovensky, ale nieco by sme vymysleli aj keby nevedel, dolezitejsie je, aby to bol cyklist(k)a a chapal, ze ked "jazdim bez duse", tak sa tym mysli butylova vlozka do plasta a nie abstraktny koncept emocii, citu a vedomia.
[quote="@1992822"]Nemame tu v komunite nahodou nejakeho slovinca?
Mozno trochu odveci, nechcem rusit pri hre na pieskovisku, avsak hladam niekoho, kto by nam pomohol s prekladom MTBIKERa do slovinciny. Tak ze nevie. vraj je tam dost velky rozdiel medzi tymi jazykmi.
ja som bol myslím, vo vežiach nie .. koľko to pred tými 18-19 rokmi bolo už neviem každopádne ale mne všetky tieto chrámy a kostoly a múzeá vždy zato stáli ... aj keď nie som veriaci
Potom neni o čom.
Prosím, mohli by ste niekto na ich webe skúsiť, či sa dá kúpiť vstup aj do veží (36€) ? Či sa mám viac snažiť alebo sú neprístupné? Ďakujem
som pozeral články na mthiker .... a nie je tam ten bažant nasilu? reps len mne to tak trochu kole oči? ale tak inak gratulujem k reklamnému partnerovi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja inak nechapem co to je za ludi - cely ten retazec - ci su tak blbi, alebo ich neserie ze mozu tym ich vytvorom niekoho dokonca zabit, ci v tych ludoch nieje kusok zodpovednosti. medzi kym to vlastne zijem.
Neviem ako svieti teraz, ale velmi dobre ju byvavalo vidiet do mojmiroviec
História bytového domu v Malatinej
- podpis zmluvy na výstavbu bytovky v roku 2019 firmou House realization;
- návrh na umiestnenie stavby bol podaný obchodnou spoločnosťou Samit, pričom štatutár bol uvedený Ľubomír Faktor s rovnakým sídlom spoločnosti, ako má House realization, Horný Val 8/17 Žilina;
- Ľubomír Faktor dostal od bývalého vedenia Zdenka Kubáňa mandát projektového manažéra;
- firma Samit bola v júni 2021 zrušená a následne vymazaná z obchodného registra;
- Potom prišla firma Lukama, firma stavebného dozoru, ale fakturovala obci odmenu projektového manažéra Faktora;
Čítajte viac: https://myorava.sme.sk/c/23252150/v-bytovke-hrozi-zrutenie-stropov-aj-balkonov-statik-zistil-aj-dalsie-zavazne-chyby.html
Pokial ponuka zohladnila prepdokladany rozpocet vystavby + ziska akceptovatelny firmou, tak aj najnizsia cena moze byt OK. Po vypnuti ad blockera a fotiek co som videl, tak to stavali prahsprosti amateri, ktori mozno ani tu vykresovu dokumentaciu citat nevedeli.
https://www.essex.police.uk/news/essex/news/news/2023/november/chelmsford-criminal-behaviour-order-bans-man-from-possessing-a-bike/?__cf_chl_tk=dbo_wt0YUkHhXqH31BmmubD_ufuTts_YLoYa0kzJoLM-1701967817-0-gaNycGzNDns
Mozno trochu odveci, nechcem rusit pri hre na pieskovisku, avsak hladam niekoho, kto by nam pomohol s prekladom MTBIKERa do slovinciny. Doteraz sa nam vzdy podarilo najst na pomoc s prekladmi ludi ako my - zanietenych cyklistov/zname tvare zo spolocnych vyjazdov a pod. Ma to pre nas vacsiu hodnotu nez to, aby to bol dobry prekladatel.
Co sa nam doposial darilo, stroskotalo pri Slovinsku, tak skor nez budeme zvazovat alternativny (pre nas alternativny, pre inych standardny) postup, skusim to aj takto tu.
Nemam pocit, ze by tu nejaky slovinec bol, ale ak niekto z vas ma za priatelku/priatela slovinca, tak dajte mi pls vediet do PM, hladam si nejake okno do tejto carovnej krajiny, a najma do jej cyklistickeho univerza, a zatial mam smolu. Problem je najma teda ten, ze hladame nativneho slovinca/slovinku, ktory idealne rozumie aj po slovensky, ale nieco by sme vymysleli aj keby nevedel, dolezitejsie je, aby to bol cyklist(k)a a chapal, ze ked "jazdim bez duse", tak sa tym mysli butylova vlozka do plasta a nie abstraktny koncept emocii, citu a vedomia.
Mozno trochu odveci, nechcem rusit pri hre na pieskovisku, avsak hladam niekoho, kto by nam pomohol s prekladom MTBIKERa do slovinciny. Tak ze nevie. vraj je tam dost velky rozdiel medzi tymi jazykmi.
Prosím, mohli by ste niekto na ich webe skúsiť, či sa dá kúpiť vstup aj do veží (36€) ? Či sa mám viac snažiť alebo sú neprístupné? Ďakujem