moj CUBE LTD terajsi doziva...strhany zavit na stredovom zlozeni. ....Na 1000milach umrel zavit na miske. Je to tam docasne zalepene tekutym kovom ci cim, ale uz to povoluje, chrumká to pri jazde, mam z toho nervy......A tuzim po pevnych osiach a tapered vidle. Holt, dobehla ma modna vlna .A TLR rafiky by som chcel, bezdusaky jazdit....atd.......Xcem buduci rok objazdit cely serial 24hod mtb, xcem daco take, na co sa mozem spolahnut. Ale podla mojej manzelky to zmysel nema .....
Takze chces vymenit cely zaklad bajku za novy (ram, vidla, kolesa) a prehodit nan stary opotrebovany pohon? To uz rovno kup novy bajk a stary si nechaj ako zimaka.
ale no..neni stary opotrebovany....Kazeta je nova, maly prevodnik je novy, prehadzovacka je v pohode.........retaz je potrebak....radenie je v pohode, kluky su v pohode.....Ako nemam problem kupit novy bike, ale zozen mi AL ram s pevnymi oskami, s REBOU, komplet XTckom, SLX brzdy, kolesa XT naboje, TLR rafiky... za 1000eur....no nezozenes...ci? Zimaka mat doma nechcem....Mam doma 3 biky...dva su moje, jeden manzelkin, ktory sa pokusam predat a 4. bike by to cele zabil...Neni miesto
To nerob lebo dopadneš ako ja Tiež som chcel starého Admirala zrekonštruovať a tiež mi poradili že nemá význam vrážať take peniaze že za to si kupim nový / CTM / a niečo časom prerobím, nechal som sa ukecať , čo musím povedať neľutujem. Ale nedalo mi to a aj tak som Admirála po roku keď sa doma utišila situácia s bicyklami zrekonštruoval. Samozrejme tiež neľutujem.
Staci vyplnit udaje a stranka vygeneruje rozluckovy list s rkc. Pre istotu je tam spomenuty zakon,podla ktoreho o rozhodnuti maju informovat vyhradne len ziadatela. Bolo totiz dobrym zvykom,ze ak niekto poziadal o vystupenie z najsvatejsej cirkvi, vyvesilo sa to na nastenku,nech ma clovek hanbu v celej dedine...
A preto to tu tak vyzera.... Ludia, co tu ziju 5 dni v tyzni sa spravaju ako keby boli len jeden den v cudzej dedine, bez hanby, arogantne, bez vztahu k mestu a ludom, co v nom ziju. A pritom to, na co tak strane nadavaju a nenavidia, sami tvoria.
Trošku to odľahčím a poprosím o malú pomoc: na novom bajku mám menič Sram X.9 Type 2 (10speed). Od začiatku augusta, kedy som bike kúpil po teraz (cca 3,5 mesiaca = 1500km v mojom prípade) sa mi už 2x natrhlo/rozstrapkalo lanko v mieste označenom na obrázku. Má s týmto meničom niekto podobnú skúsenosť?
ja a kamoš máme ten isty šalter a tak isto sa strapatí lanko, vydrží max 3 mesiace.. nechápeme, ale zvykli sme si
Trošku to odľahčím a poprosím o malú pomoc: na novom bajku mám menič Sram X.9 Type 2 (10speed). Od začiatku augusta, kedy som bike kúpil po teraz (cca 3,5 mesiaca = 1500km v mojom prípade) sa mi už 2x natrhlo/rozstrapkalo lanko v mieste označenom na obrázku. Má s týmto meničom niekto podobnú skúsenosť?
Cca 12 hodin po zverejneni mojho problemu sme sa nasli uz styria s totoznym problemom...Jezus myslis, ze ten salter je vhodny adept do vlakna ,,vyrobne vady"??
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a vyuka KRESTANSKEHO nabozenstva na skolach je co ?
Staci vyplnit udaje a stranka vygeneruje rozluckovy list s rkc. Pre istotu je tam spomenuty zakon,podla ktoreho o rozhodnuti maju informovat vyhradne len ziadatela. Bolo totiz dobrym zvykom,ze ak niekto poziadal o vystupenie z najsvatejsej cirkvi, vyvesilo sa to na nastenku,nech ma clovek hanbu v celej dedine...
ja a kamoš máme ten isty šalter a tak isto sa strapatí lanko, vydrží max 3 mesiace.. nechápeme, ale zvykli sme si
tiež na to čumím
- Váš vysnívaný miláčik
Cca 12 hodin po zverejneni mojho problemu sme sa nasli uz styria s totoznym problemom...Jezus myslis, ze ten salter je vhodny adept do vlakna ,,vyrobne vady"??