Tak tam to nieje strme, ale ano korene a kamene a casta zmena uphill/dowhill da zabrat...aj Marikovske traily sme s Ardentom zvladli (za mokra) onduro Krakova hola a hlavne Sidorovo ma pocetne strme segmenty (Nizke Tatry, Fatra) - obe sme sli s chalanmi po prehankach (citaj: vlhko, nie blato).
No takto z mobilu ti to nepoviem (sluzim v robote), ale ak sa pozries na mapu, tak je to bocny hreben nalavo od lanovky z pohladu z dola hore...to nie je oficialny trail, len znacena turst. trasa
Tam nas genius resurection raz chcel zobrat,skoncilo to hodinovym zufalym bludenim po kopci. Ale boli tam vtedy nejake preteky,pomylilo nas znacenie suvisice s nimi,jedna rs sa volala sidorovo,ale nebola to ta cervena znacka. Oplati sa tam vybehnut,ked budem na malinom brde?
urcite ano, su tam 3 traily, modra a cervena TZT a z druhej strany najskor zelena na ktoru potom nadvezuje neznaceny chodnik. Ziadne technicke orgie ale necakaj, su to rychle sotolinove chodnicky
Urcite...nech ta neodradi fakt kruty (ale relativne kratky) vynos bajku (tlacit sa neda) - hore sa ide od juhu, jazdis na sever + odporucam zltu t.z. tiez nalavo od lanovky = strasne funy trail
UPOZORNENIE... No dievcata zase historka s kurierom tentokrat neprijemna. Dnes ku nam prisiel kurier. Necudovala som sa kedze k nam chodia kazdu chvilu. Zvycajne vsak viem dopredu ked ma nejaky prist. Zisla som dolu dal mi podpisat papiere a hovori bude to 39 euro. Hovorim, ale ja 39 euro nemam a navyse manzel mi nic nepovedal, ze caka nejaku zasielku. Tak viete co pridite v pondelok. A on, ze fuuha v pondelok no a nemozeme sa dohodnut, ze vam to necham na poste ved manzel ma urcite v smske cislo balicku tam vam to daju. Hovorim ok. Chlapik odisiel. Ked som prisla hore volam manzelovi, ze prisiel balik na jeho meno a dobierka 39 euro. Muz o nicom nevedel. Obvolala som vsetkych co zvyknu na nasu adresu posielat balicky tiez nic necakali. Ok hovorim asi omyl. Este hovorim manzelovi, ze v pondelok nic nepreberieme, ze to bude nejaky podvod, ze dame prachy a v skatuli nic nebude. No a teraz mi pise mama. Jani tak si dobre pochodila. Teraz sme sa dozvedeli, ze po domoch chodi falosny kurier a pyta 39 euro za balik. Chodi na bielej dodavke s modrou nalepkou Alexpres. Davajte si pozor ak nieco preberate. Dajte prosim like nech to vidi co najviac ludi a kludne zdielajte aj na FB. Uz fakt nemaju kuska hanby v sebe tito smradi podvodnicky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
onduro Krakova hola a hlavne Sidorovo ma pocetne strme segmenty (Nizke Tatry, Fatra) - obe sme sli s chalanmi po prehankach (citaj: vlhko, nie blato).
Sidorovo je cervena znacka na malinom brde?
vela 128gb U3 micro sdxc kariet na trhu zatial nie je, aj sandisk ma len 64gb zatial... pozri tento Lexar, ale je to 135 eur a otazna dostupnost
http://pamatove-karty.heureka.sk/lexar-microsdxc-128gb-uhs-ii-1000x/
..btw, mas novu kamerku ?
Kartu som vzal Samsung micro SDXC 128GB EVO Plus. Mala by to v pohode zvladat.
Nie priamo ale spomenul som si na to
V Stropkove presekli optické káble, odrezali ho od moderného sveta
https://www.facebook.com/miselka.rozborilova/posts/10204847390041812?fref=nf
čítajte
ZDIELAJTE!!!
UPOZORNENIE... No dievcata zase historka s kurierom tentokrat neprijemna. Dnes ku nam prisiel kurier. Necudovala som sa kedze k nam chodia kazdu chvilu. Zvycajne vsak viem dopredu ked ma nejaky prist. Zisla som dolu dal mi podpisat papiere a hovori bude to 39 euro. Hovorim, ale ja 39 euro nemam a navyse manzel mi nic nepovedal, ze caka nejaku zasielku. Tak viete co pridite v pondelok. A on, ze fuuha v pondelok no a nemozeme sa dohodnut, ze vam to necham na poste ved manzel ma urcite v smske cislo balicku tam vam to daju. Hovorim ok. Chlapik odisiel. Ked som prisla hore volam manzelovi, ze prisiel balik na jeho meno a dobierka 39 euro. Muz o nicom nevedel. Obvolala som vsetkych co zvyknu na nasu adresu posielat balicky tiez nic necakali. Ok hovorim asi omyl. Este hovorim manzelovi, ze v pondelok nic nepreberieme, ze to bude nejaky podvod, ze dame prachy a v skatuli nic nebude. No a teraz mi pise mama. Jani tak si dobre pochodila. Teraz sme sa dozvedeli, ze po domoch chodi falosny kurier a pyta 39 euro za balik. Chodi na bielej dodavke s modrou nalepkou Alexpres. Davajte si pozor ak nieco preberate. Dajte prosim like nech to vidi co najviac ludi a kludne zdielajte aj na FB. Uz fakt nemaju kuska hanby v sebe tito smradi podvodnicky.