chlapci, poradte cykloobchod v NR kde sa veciam rozumeju a dobre obsluzia kamosku.... potrebuje novy bajk a naposledy ju v exisporte pekne odrbali..... nieco overene, seriozne a spolahlive...do SS.... vdaka
Ani v mojom pripade nie .. ale podrobnosti si nepamatam .. staci ze zle vytlaci stitok. Toz, nechame sa prekvapit... A software myslis aky? .. excel, ci SAP .. ked to nemas v nom, tak ani na stitku
SAP= slzy a plac, sracky a pot, shitting and pissing,
radsej nechci ani vediet: o nic si neprisiel:je to jeden velky paskvil lto este ma 2 vyrazy na ten shit sw napadli sprosty a pridr* bany a SOMODA A POHROMA
SAP - ultimativní test kvality vaší firmy. Podnik, který přežil zavádění SAPu, přežije už naprosto všechno.
V jednom speciálním Zverimexu prodávali opice. Opice byly poměrně drahé a tak to jednomu zákazníkovi nedalo a zeptal se, proč jedna opice stojí celých 5000 dolarů.
"No tahle umí programovat v jazyce C," dostalo se mu odpovědi od prodavače.
"A co umí tahle za 10000?" nedal se odradit zákazník.
"No ta umí ještě Javu."
"A co tahle za 50000?" ptal se s úžasem zákazník.
"No, to nevíme, ale říká, že je to konzultant na SAP."
SAP no to je to na co ked presiel nas dodavatel tak malo byt vsetko jednoduchsie,menej papierov, ale namiesto toho je to naopak ,predlzili sa kody tovaru ,pri kazdej polozke je stary a novy kod atd. + ciarovy ,takze na jednu stranu papiera vojdu s hlavickou max 4 polozky a na dalsiu stranu 6 ,takze ked vam pridu tak zo 4 palety rozneho tovaru mate z papierov peknu bichľu a to pride trojmo- baliaci list ,dodaci a faktury hlavne je vsetko "zjednodusene a prehladne"
Na co by bol nuklearnej elektrarni SAP?
Inak staci pripomenut minulorocne problemy Canyonu, ked akurat prechadzal na sap a mnohi ste tu vyplakavali ze kde v p*ci su vase objednane bajky, ze ich dostanete az o 3 mesiace.
No vyzera ze to prezili a znovu funguju naplno.
a teraz vam dam ja vetu: JADROVA ELEKTRAREN ked ma nasadeny SAP ako to je?
Ze si robis srandu
Ale inak vyzeralo to, ze v Canyone presli na SAP (btw, nie je to nemecky soft ?) .. aspon tie problemy tomu zodpovedali .. k comu by im bol ? ... no bolo im moc dobre
SAP pouzivaju vsetky velke firmy. SPP, Slovnaft, elektrarne, mobilni operatori, banky, automobilky a vobec vsetci vyrobcovia cohokolvek. Btw JE to nemecky soft - firma je SAP GmbH a vyvoj sa realizuje prevazne vo Walldorfe - teda pokial je rec o "velkom" SAPe (ERP).
Maly SAP Business One pre male firmy sa vyvija myslim aj na Slovensku.
Vsak to aj tak vyzera. Aj ked tie problemy nie su apriori kvoli SW ako takemu, ale skor "kvalitou" konzultantov, clenov projektovych timov zo strany obstaravatela a roznych subdodavatelov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
SAP - ultimativní test kvality vaší firmy. Podnik, který přežil zavádění SAPu, přežije už naprosto všechno.
V jednom speciálním Zverimexu prodávali opice. Opice byly poměrně drahé a tak to jednomu zákazníkovi nedalo a zeptal se, proč jedna opice stojí celých 5000 dolarů.
"No tahle umí programovat v jazyce C," dostalo se mu odpovědi od prodavače.
"A co umí tahle za 10000?" nedal se odradit zákazník.
"No ta umí ještě Javu."
"A co tahle za 50000?" ptal se s úžasem zákazník.
"No, to nevíme, ale říká, že je to konzultant na SAP."
Inak staci pripomenut minulorocne problemy Canyonu, ked akurat prechadzal na sap a mnohi ste tu vyplakavali ze kde v p*ci su vase objednane bajky, ze ich dostanete az o 3 mesiace.
No vyzera ze to prezili a znovu funguju naplno.
Jadrovke by to bolo na nic.
Ze si robis srandu
Ale inak vyzeralo to, ze v Canyone presli na SAP (btw, nie je to nemecky soft ?) .. aspon tie problemy tomu zodpovedali
Maly SAP Business One pre male firmy sa vyvija myslim aj na Slovensku.
MageZ: apriori je to _prave_ kvoli sw ako takemu