lto softver ako taky s tym nema absolutne nic spolocne. Implementacie SAPu nezlyhavaju kvoli problemom v softveri, ale kvoli tomu, ze konzultanti nepochopia spravne firemne procesy a zakaznik ich nedokaze spravne a podrobne zadefinovat. Vznikaju potom same dohady a odchylky od planovanej pozadovanej funkcionality, a ak sa tieto neodhalia ani pri testovani, tak sa stane to, co sa stalo pri Canyone. Vzdy je to o schopnostiach firmy ktora SAP implementuje a o pristupe zakaznika. Samotny softver s tym vobec nic nema - ten sa len customizuje pre konkretneho zakaznika.
source: niekolko uspesnych aj menej uspesnych projektov implementacie SAPu
tiez si myslim, ze skor je chyba v ludoch a dost casto v tom, ze rozne sucasti maju roznych userov a manazment castokrat ani nema vybudovanu aku taku strukturu, pretoze nemaju ani ponatia o tom, ako ten program funguje...
phil to správne napísal ... sap je obyčajný podnikový/účtovný/skladový/... systém bežiaci na oracle databáze ... potiaľ je všetko v poriadku problém nastáva pri implementácii
ale od user-friendly,ktory bol vytvoreny niektorymi employees pred SAPom je tento hnus hotova katastrofa: pre jadrovky sa tento sw vobec,ale vobec nehodi:
ono to ani je chyba v ludoch ako v tom,ze kazda add struktura je predrazena hovadina,za ktoru si SAP pyta nekrestanske prachy......a potom ked je nejaky balik penazi musis laborovat co kde usetrit
ale od user-friendly,ktory bol vytvoreny niektorymi employees pred SAPom je tento hnus hotova katastrofa: pre jadrovky sa tento sw vobec,ale vobec nehodi:
a prečo nie? v čom sú ekonómky alebo nejaké HR iné na jadrovke ako inde?
win7 mi pise, ze (USB flash disk) treba pred pouzitim naformatovat. format proces hlasi, ze je zariadenie chranene proti zapisu. Ked som ho predtym vlozil do PC s Ubuntu, tak ho nacital ale ako nazvy suborov sa mi zobrazovali kadejake ASCII znaky ale teraz ho uz ani nenacita....je mozne ze som ho v aute "upiekol" ? mal som to v aute na mp3.... copyrightelectram.linuxpl.info electram.linuxpl.info
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
source: niekolko uspesnych aj menej uspesnych projektov implementacie SAPu
ono to ani je chyba v ludoch ako v tom,ze kazda add struktura je predrazena hovadina,za ktoru si SAP pyta nekrestanske prachy......a potom ked je nejaky balik penazi musis laborovat co kde usetrit
124. Velká pardubická (2014)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
---
btw o tyzden piatok je Red Bull Rampage
http://www.force.cz/kalhoty-f-windster-z68-pro-se-sraky-bez-vlozky/d-82491/
a video:
Velká pardubická 2016Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
a prečo nie?