Tak, ked ho budes mat doma schovany v posteli, tak asi nie, to je fakt .. ak si ale myslis, ze nepoznam lokality tam, kde momentalne byvas, tak si na omyle .. ale mas inak pravdu, postaci mi fotka .. o bajky, ktore sa rozsypu na prvom sutraku naozaj nestojim /crankbrothers som jazdil, rovnako aj extralahke sedla , takze presne viem, co vydrzia/
nie je tu nejaký majiteľ iRobota roomby 780 alebo vedel by mi niekto helfnúť? po 4 rokoch sa vysávač prestal nabíjať. stále vyhadzuje charging error 5, menil som aj batériu, resetol celý systém... vedeli by ste niekto, že čo s tým?
skúšal som všetko čo majú na stránke, nabíjam ho dokonca jackom ktorý sa napája do boku. napísal som na support, uvidím čo odpíšu. prinajhoršom prerobím na benzín
skúšal som všetko čo majú na stránke, nabíjam ho dokonca jackom ktorý sa napája do boku. napísal som na support, uvidím čo odpíšu. prinajhoršom prerobím na benzín
A čo takto vysávať vysávačom? Celý robot je aj tak blbosť, ja mám dva a aj tak si musím vyhrnúť rukávy a len z nich prach utieram
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.kickstarter.com/projects/574773339/talon-ultra-lightweight-pocket-tool-for-everyday-c?ref=1.talon.crowdlift.me&
Tak, ked ho budes mat doma schovany v posteli, tak asi nie, to je fakt
http://homesupport.irobot.com/app/answers/detail/a_id/7290/~/roomba-500,-600,-700,-800-charging-error-5
http://www.redbull.com/en/bike/events/1331804876152/red-bull-rampage-mtb-2016
14 October 2016 11:30 AM from Virgin, Utah (18:30 in your local time)
A čo takto vysávať vysávačom? Celý robot je aj tak blbosť, ja mám dva a aj tak si musím vyhrnúť rukávy a len z nich prach utieram
Jára Cimrman inspirujícíOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
No veru asi málo, ešte som uvažovala o treťom, ale to by som si pripadala už neužitočná