Ja že čo všetkým idú zle hodinky, keď trieskajú už od siedmej a ono je vraj zákaz vychádzania No neviem ako vy, ale ja to spustím ako každý rok o 0:30h. Aspoň že je taká hmla, nebudem sa musieť skrývať za psa
Ja cakam kedy sa konecne ludia uvedomia a vykaslu sa na tento ohnostrojovy nezmysel…
ten pes sa ti urcite podakuje, ked sa za neho nebudes skryvat. ludia co vam to uz fakt drbe? to nechapete ako tie zvierata tym hlukom trpia?
hej je to tak, pred dvoma rokmi dcéra našla naše 1/2 ročné vyplašené mača po tom silvestrovskom masakri až 4.1 a aj to na facebooku, prichýlili ho dôchodcovia v rodinnom dome asi 1km vzdušnou čiarou od nášho domu.
To sa u nas tak skoro nestane,bohuzial. Lebo dane a argumentacia tým, ze komercne predavane su bezpecnejsie ako samodomo pokutne vyrobene (cierny trh, dovoz, internet...)
Niektorí ludia proste potrebujú prskat a strieľať (svoje) peniaze do luftu...
ja mam ohnostroje na silvestra rad - ale nechapem ked je dopredu dane ze rok konci o pol noci - preco to nedokazu odpalit naraz v tom case. takto vonku zuri vojna cely vecer,je to roztrusene a o pol noci nic moc.
nakoniec aj tak zase padla hmla
a ohnostroje okolo 7-8h vecer byvaju pre decka - som sa raz na jeden taky nechtiac priplietol.
zaujimalo by ma, ci maju takuto ebnutu zalubu aj v krajinach, kde uz zazili a prezili vojnu
ten ohnostroj a svetlice aspon vyprodukuju nejaky svetelny efekt, ale hadzanie piratov je mimo mojho chapania. fakt sa ta zmena datumu musi vzdy oslavit ich odpalovanim a robenim bordelu?
Ze tam nikde nevidite panelaky okolo toho ohnoatroja? Ani ja. To len u nas to musia odpalovat pod oknami. Sa divim ze sa toho fizli nechytia. Tolko pokut by mohli vybrat ze az.
kedysi, kym nebola korona som kazdy rok chodil na cyklozajazdy. naposledy sme sa v Chorvatsku dostali trochu viac do vnutrozemia a videli sme tie rozstrielane domy. rozplakal som sa a so mnou cely autobus. ako mozu byt ludia taki zli?
V dnesnej dobe uz fakt nieje problem urobit svetelnu show, laserovu show alebo po novom aj synchronizovane drony so svetielkami… vsetko to je podstatne menej hlucne ako tie deble petardy a rakety 🙈🙈🙈
Hlavne by stacil jeden mestsky “ohnostroj” a nie ze od 17:00 do rana je bojna b kazdej dedine a meste 🙈🙈🙈
Inak hej 🤣 ja si vzdy poviem ze sak radsej tych par 100€ investujem… 😅 a potom niekto kto oedva vyjde z mesiaca na mesiac ma ohnostroj vacsi a dlhsi ako samotna obec 🤣🙈
stvrty sused dava uz roky do ohnostroja 4-5 litrov.... krajske mesta by sa nemuseli hanbit.... okna sa trasu na kilometer a pocitam ze americke satelity to cekuju ci nezacala vojna..... psa som uz naucil ze sa nesmie bat ...............teraz sa ide zblaznit ked to niekde bucha a on to nevidi a nemoze nahanat ,,,,, tym nechcem povedat ze to schvalujem..... radsej dat gucu penazi nakopu (3-4 dediny), urobit nieco ozaj super niekde na poli aby to vsetci videli a ideme dalej..... pekny novy rok a vela zdravia kazdemu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja cakam kedy sa konecne ludia uvedomia a vykaslu sa na tento ohnostrojovy nezmysel…
hej je to tak, pred dvoma rokmi dcéra našla naše 1/2 ročné vyplašené mača po tom silvestrovskom masakri až 4.1 a aj to na facebooku, prichýlili ho dôchodcovia v rodinnom dome asi 1km vzdušnou čiarou od nášho domu.
Mohli by aj u nas
https://www.aktuality.sk/clanok/61bcqvp/v-nemecku-potvrdili-celostatny-zakaz-predaja-zabavnej-pyrotechniky/
Niektorí ludia proste potrebujú prskat
Coze my ostatni sa citime ako na fronte.
nakoniec aj tak zase padla hmla
a ohnostroje okolo 7-8h vecer byvaju pre decka - som sa raz na jeden taky nechtiac priplietol.
O pol 9 nám tu rovno pod oknom nejaký je.bo buchol nejakú blbosť. Akoby vybuchol granát. Zavesiť takého za gule do prievanu.
ten ohnostroj a svetlice aspon vyprodukuju nejaky svetelny efekt, ale hadzanie piratov je mimo mojho chapania. fakt sa ta zmena datumu musi vzdy oslavit ich odpalovanim a robenim bordelu?
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Hlavne by stacil jeden mestsky “ohnostroj” a nie ze od 17:00 do rana je bojna b kazdej dedine a meste 🙈🙈🙈